Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

aleksandrine.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sparklelights kurcze wyprzedziłaś mnie, też w nocy siedziałam i ją obserwowałam:)

tutaj Chippie kombinowała coś z laptopem, tak w ogóle to fajna czapeczka haha
Dołączona grafika

tutaj wychodzi, w białych rękawiczkach, jak zawsze. długo nie posiedziała w domu
widać plakaty o których wspominała Sparklelights
Dołączona grafika

no i mam pytanie, co jakiś czas pojawia się literka albo M albo S na pierwszej kamerze, ma to jakieś znaczenie?
Dołączona grafika

u naszej Chippie 01:17, siedzi przed laptopem

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Aleksandrine- Literka S lub M pojawiająca się na kamerce oznacza gwałtowne ruchy ;) Czyli jak Chippie się porusza, schyla itd. Chciałabym, aby były kamery również na zewnątrz.

Lagneu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zastanawia mnie, co ona ogląda na ekranie. Może cały czas obserwuje swój dom z zewnątrz, albo ma kamerkę na klatce schodowej? Kiedyś ktoś napisał, że ogląda samą siebie, ale tutaj najczęsciej jest ten sam obraz..ma ktoś może takie dobre zbliżenie?

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ona na laptopie słucha jakieś koreańskiej muzyki :D
Dzisiaj u niej na laptopie zauważyłam jakby oglądała jakieś znaki drogowe. hahaha . Może prawko zdaje ;)

Voldek.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wydaje mi się, że kamerka nr 2 całkowicie padła... A może cop P wyłączył ją chwilowo, bo atakuje Chippie? ;>

PS: Witam wszystkich, mój pierwszy post tutaj od bardzo dawna, mam nadzieję że będę się częściej udzielał ^^

Użytkownik Voldek edytował ten post 27.08.2013 - 11:52

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cześć Voldek ;)
Kamera nr 2 jest wyłączona, bo nawet na 16 screens mi nie działa. Ciekawe czemu. Może rzeczywiście to ten CopP.

Nicole-collie.
  • Tematów: 25
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dokładnie, mi również nie działa. Wczoraj kamerka numer 1 zastygła w czasie, a dzisiaj nie działa dwójka. Coś tam jest kombinowane, to na pewno.

Ryuzaki.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czyli nie tylko mi nie działa druga kamerka. :hm:

Voldek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przynajmniej w końcu jakieś zmiany u Chippie... :) Teraz tylko czekać, aż kamerka zostanie naprawiona/włączona. Być może znowu przyjdą panowie elektrycy/technicy?

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wczoraj obydwie kamerki strasznie mi się zacinały.Dzisiaj nie działa druga. Zobaczymy co będzie jak Chippie wróci ;)

haidi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Rozmawiałam dziś z tą Koreanką( nareszcie się zgodziła ) w pewnym momencie przerwała i powiedziała: This girl is different is not one of us!
Zdziwiło mnie to. Czasami przerywała rozmowe i rzucała coś w stylu: Not interested in paranoid because I her experience!
Kiedy zapytałam ostentacyjnie ( ponieważ zawsze na to pytanie odpowiadała: Not interested in paranoid because I her experience)
Zaczęła mówić o chippie ( niestety tylko to co już wiemy) opamiętała się i rzuciła
Too much you know! You are part of illumination! Do not get caught up in it! If you want to live without persecution stop this interest! I've never utter her name! If you listen you will be forgotten! It will be live on the edge like it! As one who betrayed!
Nie wiem co to mogło znaczyć, ale mam nadzieję że pomogłam

Jeśli ktoś chce mogę przetłumaczyć to na polski

Voldek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Albo ta Twoja Koreanka robi sobie jaja, albo... Albo nie wiem co...

Ryuzaki.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak sobie przetłumaczyłam to przeszły mnie ciarki, brr....

madziaskowronska1990.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Możesz przetłumaczyć ?

haidi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jasne za chwileczke tłumaczenia nie będą idealne bo korzystamz google translate ale postaram sie zeby byly w miare do przeczytania

Jasne za chwileczke tłumaczenia nie będą idealne bo korzystamz google translate ale postaram sie zeby byly w miare do przeczytania

TZa dużo wiecie! Jesteście częścią iluminacji! Nie dajcie się w to wciągnąć! Jeśli chcecie żyć bez prześladowań przestańcie się tym interesować! Nigdy nie wypowiadajcie jej imienia! Jeśli nie posłuchacie zostaniecie zapomnieni! Będzie żyli na krawędzi tak jak ona! Jak ta która zdradziła!his girl is different is not one of us- Ta dziewczyna jest inna nie jest jedną z nas

Not interested in paranoid because I her experience - Nie interesuj się paranoją bo sama jej doświadczysz

Too much you know! You are part of illumination! Do not get caught up in it! If you want to live without persecution stop this interest! I've never utter her name! If you listen you will be forgotten! It will be live on the edge like it! As one who betrayed!

Za dużo wiecie! Jesteście częścią iluminacji! Nie dajcie się w to wciągnąć! Jeśli chcecie żyć bez prześladowań przestańcie się tym interesować! Nigdy nie wypowiadajcie jej imienia! Jeśli nie posłuchacie zostaniecie zapomnieni! Będzie żyli na krawędzi tak jak ona! Jak ta która zdradziła!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych