Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Sparklelights.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To jest jakieś chore. Chippie jest częścią Illuminacji? Jeżeli my ją oglądamy też jesteśmy tą częścią? Wkońcu się czegoś zaczynamy dowiadywać.

Voldek.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z tym że Chippie stała się sławna w Internecie długo przed Illuminati... Tak mi się wydaje.

EDIT: Nowe zadanie dla nas wszystkich - szukanie na jej kamerce symboli Illuminati - namalowanych trójkątów, oczy itd.

Użytkownik Voldek edytował ten post 27.08.2013 - 14:07

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ta sprawa jest jakaś cała pokręcona. Niby nic po niej nie widać ostatnio, a tutaj takie wiadomości . Już jakoś mało mnie obchodzi jej imię.Chce sie tylko dowiedzieć co ona ma na celu z tym wszystkim.Udostępnia kamerki w internecie , żeby robić z nas paranoików?! Wydaje mi się, że ten CopP nie istnieje (chociaż..). Możliwe, że go wymyśliła abyśmy się tym coraz bardziej interesowali, a ona by robiła z nas jakiś głupków, którzy dali się wkręcić i stać Illuminati.
Voldek- Z tego co pamiętam, kiedyś Chip miała kartony na których były narysowane jakieś kółka przypominające oczy.

katalonia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cześć wszystkim, mógłby mi ktoś wytłumaczyć dokładnie co znaczy Illuminati?

Voldek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

katalonia - Illuminati to jedna z najbardziej znanych teorii spiskowych. Po krótce - istnieje ród ludzi, którzy chcą przejąć kontrolę nad światem, na przykład za pomocą muzyki i ogólnie mediów. Pogoogluj trochę, może znajdziesz nawet coś na tym forum.

katalonia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzięki Voldek:)

haidi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No cóż to jeet troche ( bardzo) yebnięte.
Lecz słowa tej koreanki są przydatne a może knują jakieś teorie spiskowe
Chippie się o nich dowiedziała chciała to ujawnić a oni ją ogłupili tak że ona twierdzi to co twierdzi?!

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciekawe czy ona wyłączyła tą kamerke. Jeżeli nie to ciekawe czy się skapnie że nie działa.

Voldek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jest jakieś info, czy Chippie jest aktualnie w ogóle w mieszkaniu? Sparkle, nie wiesz, czy wychodziła?

katalonia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ej popatrzcie na ten tekst:

'chcą traktować Cię jak bydło, wszczepić pod skórę czip' może oni rzeczywiście mają z tym coś wspólnego tak jak mówi haidi?

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czyli Chippie jest częścią Illuminati i chce nas również w to wciągnąć, udostępniając transmisje swojego życia w internecie?! To chore, ale chyba w jej przypadku to nic nie jest normalne..
Voldek- Wychodziła ale nie wiem kiedy.Obecnie nie ma jej w mieszkaniu.
PS. Ostatnim razem widziałam jak wychodziła po 2;00 czasu koreańskiego.Wróciła do domu na pewno ale nie mam pojęcia o której, układ tych linek się zmienił więc była w stu procentach ;)

Użytkownik Sparklelights edytował ten post 27.08.2013 - 15:02

Ryuzaki.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jest jakieś info, czy Chippie jest aktualnie w ogóle w mieszkaniu? Sparkle, nie wiesz, czy wychodziła?

Jest sznurek więc raczej jej nie ma.

haidi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja się boję jej oglądać a jeśli ta koreanka mówi prawde?
Jeśli oni chcą zawładnąć światem?
Jeśli my oglądająć chippie im pomagamy?

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Słuchajcie, a co jeżeli Chippie bierze te plakaty i wychodzi, aby protestować ( czy co tam robić) z innymi ludzmi, którzy też mają coś wspólnego z Illuminacją? Może namawiają innych do tego?

Nicole-collie.
  • Tematów: 25
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Haidi tylko mi powiedz, w jaki sposób mielibyśmy im pomagać, oglądając Chip? Bo ja nie widze za bardzo w tym interesu ^^

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych