Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Please log in to reply
2750 replies to this topic

haidi.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Voldek - słusznie
Melonik - a ja? Żeby sie zarejestrować przeczytałam cały temat a wtedy miał 105 stron

chrupinka.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a co jeśli to wszystko prawda i ilumianci chcą żebyśmy myśleli że ona jest wariatką <_<

xD

kocham teorie spiskowe :P

haidi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja kochan tajemnicze teorie spiskowe

Scorpi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A co jeśli jest tak, ze ona zdradzila swoj kraj a kara za to jest zycie z kamerami?

haidi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Scorpi- ale jak zdradziła swój kraj?!

chrupinka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ze zdrajcami się raczej inaczej postępuje xD chociaż kto wie

haidi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale jak zdradziła ? Hmmmm?

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Korea Północna i Południowa to raczej specyficzne kraje o specyficznej i dziwacznej dla nas kulturze (zależy jeszcze jak kto co odbiera), więc według mnie (!) jeśli rzekomo zdradziłaby swój kraj, całkiem inaczej by z nią postąpili, a nie posadziliby ją na tyłku przed komputerami w monitorowanym pomieszczeniu...

Dołączona grafika
Proszę bardzo, tutaj macie odpowiedź gdzie sypia, zamiast leżanki woli położyć się, ale na swoim laptopie :) Dziwie się tylko, że ją ręka nie boli.

W miarę moich możliwości, poobserwuję jeszcze Chippie w nocy, więc jakby coś ciekawego się działo to zrobię screena i wrzucę tutaj :)

Użytkownik ananaseq edytował ten post 29.08.2013 - 20:02

Nicole-collie.
  • Tematów: 25
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A czy to przypadkiem nie jest jeden z tych jej snów kontrolowanych, gdzie nie może się wybudzić? Czyli jest duże prawdopodobieństwo, że usłyszymy alarm.

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

A czy to przypadkiem nie jest jeden z tych jej snów kontrolowanych, gdzie nie może się wybudzić? Czyli jest duże prawdopodobieństwo, że usłyszymy alarm.

To zależy ile ona już śpi, bo może być tak że padła zmęczona po całym dniu poza domem, lub urządziła sobie krótką drzemkę. Były takie czasy, że wpadała w takie transy, że spała po kilka dni.

Użytkownik ananaseq edytował ten post 29.08.2013 - 20:04

Nicole-collie.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ok, dobra mam parę pytań O.o

Dołączona grafika
Co to jest na jej plecach? przesunęła to coś sobie po szyi jakby odwracała naszyjnik na plecy żeby jej nie przeszkadzał, ale nie wiem co to konkretnie jest O.o

Dołączona grafika
Zapisuje coś skrzętnie na kartce. Widać, że długo się nad tym zastanawia, co konkretnie napisać, prawdopodobnie, jak to skrócić.

Dołączona grafika
Chowa coś do torebki (jakby po chipsach?) z kartonu stojącego obok stołu z laptopem. Potem trzyma to na udach, ale nie zjada zawartości, po czym po dłuższej chwili odkłada na bok.

Nie wiem, czy wcześniej takie rzeczy miały miejsce, ale coś mi się to nie podoba.

EDIT

Eeeee...ona...znowu zasnęła. Dosłownie zmieniłam jedną stronę na drugą i jak zmieniałam to jeszcze siedziała i patrzyła w monitor a wrociłam spowrotem (15 sekund) ma głowę na stole i śpi...
Dołączona grafika

Ja już nic nie wiem...

Użytkownik Nicole-collie edytował ten post 29.08.2013 - 20:48

katalonia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chippie jest jakaś dziwna, też macie takie wrażenie? może przez ten czas kiedy kamerka była wylączona cop p coś z nią zrobił, bo coś mu się nie podobało? zasnęła dwa razy na laptopie, długo jest w domu... wcześniej się to nie zdarzało

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Co to jest na jej plecach? przesunęła to coś sobie po szyi jakby odwracała naszyjnik na plecy żeby jej nie przeszkadzał, ale nie wiem co to konkretnie jest O.o

Być może jest to jakiś naszyjnik. Wcześniej nosiła na szyi smycz z kluczami i telefonem.

Zapisuje coś skrzętnie na kartce. Widać, że długo się nad tym zastanawia, co konkretnie napisać, prawdopodobnie, jak to skrócić.

Hmm, nie wiem co to może być. Znowu robi jakiś plakat? Kiedyś taką małą karteczkę z napisami nakleiła na frontowe drzwi, ale to co tam pisało, nie wiadomo...

Chowa coś do torebki (jakby po chipsach?) z kartonu stojącego obok stołu z laptopem. Potem trzyma to na udach, ale nie zjada zawartości, po czym po dłuższej chwili odkłada na bok.

Nie mam pojęcia.. Kiedyś do torebki foliowej chowała swoje włosy ; o

I znowu poszła spać... Dziwne.

Chippie jest jakaś dziwna, też macie takie wrażenie? może przez ten czas kiedy kamerka była wylączona cop p coś z nią zrobił, bo coś mu się nie podobało? zasnęła dwa razy na laptopie, długo jest w domu... wcześniej się to nie zdarzało

Też tak sądze. Tak samo jak się przeprowadzała, kamerki były wyłączone, więc jest możliwość że faktycznie ten Cop P mógł jej coś zrobić.

Nicole-collie.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To pisanie na kartce bardziej mi przypomina zapisywanie czegoś ważnego jak adres albo coś w tym stylu. Czegoś, co można łatwo zapomnieć.

Zastanawia mnie, co ona wkładała do tej torebki...włożyła trzy takie przedmioty, wyglądały jak część technologii (wiecie, kable, kamerki, coś w tym guście)

Przyglądałam się właśnie jej ekranowi komputera i...jak dla mnie to wygląda jak twarz przykryta jakimś materiałem czy coś. Po prawej wygląda to jak okienko komunikatora internetowego...trochę przypomina chatroullete...myślicie, że na widok tego mogła zapaść w sen? Czy to mogło wywołać u niej taką odpowiedź?

EDIT: Właśnie położyla się na podłodze a ręce ułożyła na brzuchu...bezruch. Mam totalny mindfuck i nie wiem, co się dzieje w tej chwili, ale obraz jej monitora mnie przeraża...

Użytkownik Nicole-collie edytował ten post 29.08.2013 - 21:18

katalonia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

biedna, nie wiem co on z nią zrobił...
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych