Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

ChristinaCoral.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Coral... Coral... Wiesz, mam wrażenie, ze wcale a wcale nie czytałaś tego tematu... To co piszesz naprawdę nie jest odkrywcze... :facepalm: wielokrotnie było pisane ze to nie zdobycie adresu jest problemem... Zresztą, przecież sama Chippi ostrzegała żeby jej nie szukać, ani nie próbować się dostać do mieszkania. A kamery w czasie kiedy P jest ponoć w mieszkaniu są wyłączone (z tego co wiem, jest to nawet potwierdzona informacja, faktycznie nie działają). Zresztą- mało prawdopodobne żeby P no wiesz... istniał. A takich ,,perełek", jest w twoich postach mnóstwo. Wiem, wiem, to co piszę brzmi bardzo nieprzyjemnie, zwłaszcza ze moje pytania też są miejscami naiwne. Ale kurcze, sprawiasz wrażenie jakbyś miała się za cholernie sprytną osobę, a podnosisz kwestie bardzo, ale to bardzo podstawowe. Zapewniam, ze przeczytanie góra 20 pierwszych stron tematu (i to w najbardziej ekstremalnym przypadku) rozwiąże większość twoich dylematów.

Nie napiszę ,,bez urazy", bo wiem ze to by było obłudne :D

Czytałam wszystko w czerwcu xD. Mialam prawo zapomnieć masz wielka racje.a o godz. 19:54 czas koreański chippie sobie spała kamery byly włączone.A podacie link do bloga jej?

panczur.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Okay, zapewne było to juz omawiane, no ale nie mogę znaleźć, więc... http://25.media.tumb...1q55eo1_500.png No, teges... Tam jest jakiś gość, więc... Co jest grane?

korniszon.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wysłałam emaila z pytaniami o chippie do Polki mieszkającej w Seulu .. Wiem , że mogłam zrobić tak, że każdy by zadawał pytania, ale to by było bez sensu, skoro nie każdy odwiedza to forum codziennie, a ja w tym tygodniu zbytnio też nie mam czasu a powiedzmy te 6 pytań od każdego uzbierałoby się w kilka tygodni..

Dobrze,ze w koncu zaczynacie cos robic zeby rozwiklac ta zagadke..na tamtej stronie podalem linki do grup na fb z Polakami mieszkajacymi w Korei,jesli Wam naprawde zalezy to skontaktujcie sie z nimi a nie tylko wpatrujecie sie w ekran i snujecie domysly...mnie az tak to nie jara zeby sie w to tak angazowac,ale zagladam tu z ciekawosci

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Okay, zapewne było to juz omawiane, no ale nie mogę znaleźć, więc... http://25.media.tumb...1q55eo1_500.png No, teges... Tam jest jakiś gość, więc... Co jest grane?

Być może na tym zdjeciu jest owy Cop P.Gostek wygląda na zmartwionego.
Ale teraz zauważyłam Chippie wiec to raczej Cop P nie jest bo by go nie wpusciła do mieszkania.

Użytkownik ChristinaCoral edytował ten post 16.10.2013 - 14:41

panczur.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Być może na tym zdjeciu jest owy Cop P.Gostek wygląda na zmartwionego.
Ale teraz zauważyłam Chippie wiec to raczej Cop P nie jest bo by go nie wpusciła do mieszkania.

no cóż, sądzę raczej, ze gdyby to faktycznie był P, to Chippie nie piałaby nic do gadania w tej sprawie. :) Nawiasem mówiąc, na stoliku od doby stoi cos, co podejrzanie przypomina wino... czyżby Chip miała ciągotki do alkoholu? ;)

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam dowód, że są dwie Chippie.Poprostu jak to zobaczylam myślałam że sie zsikam ze strachu.Chippie przesunela stoliczek i poszła do pokoju na bok.Ona idzie a tam z rogu z 1 kamerki wyłazi osoba tak samo ubrana i grzebie w kartonach.Postać zaczeła kucać w strone chippie ona byla w 2 kamerce w innym pokoju i postać co kucała byla juz na 2 kamerce jezuuu przestraszylam sie i jak najszybciej wyłączylam kamerki.Po 5 minutach wlaczylam z powrotem kamerki zeby upewnic sie ze chippie nic się nie stało 2 kamerka była szara dzialal naa 16 screens ale nie bylo widać chippie.I bylowidać jzuj ak wychodzila kombinowała z kartonami i butelkami.Dosć dlugo meczyła sie z tym.pozniej zamknela drzwi i sie same otworzyly a chippie odpuscila i znowu walczyla z drzwiami w koncu zamknela.

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A z tym winem... To nie jest wino tylko sok.Ktoś dał zdjecie takiego soku co się barwuje tylko wtedy miała zielone a teraz czerwone.I ma połowe tego soku i ma do tego taką piane wiec to raczej musi być sok.

Strrzyga.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ChristinaCoral i gdzie ten dowód? Nie chcę być niemiła, ale takie coś może sobie wymyślić każde z nas na poczekaniu. Bez screenów nie ma dowodu.
Ja też widziałam dwie chippie, jedna wychodzila z mieszkania a druga do niego wchodzila, spotkały sie przy drzwiach i nie wiedzialy za bardzo co zrobić, bo w sumie bylo widac je obie to zeby zachowac pokerową twarz i wyjsc calo z sytuacji zaczęly tańczyc kankana. Ale kto mi w to uwierzy, jak nie udowodnie tego zdjeciem? :>

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja tu nie umiem wkleić screenów.

panczur.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

rower z 1 kamerki zniknął :wtf: :o no i co do dwóch Chippie- lol, nope. WatchTimeStop pokazuje pokój (korytarz?) widoczny w MndCntrlWpSleep pod innym kątem- obrazek poglądowy: http://www.fotoszok....ad/14db3393.png

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Coral-Wątpię w wersję z dwoma Chippie... Po prostu te kamerki się niekiedy ''zacinają'' i mogło to przedstawiać sytuację, którą opisałaś. Chippie wgl nie korzysta z tego kompa używa tylko laptopów.

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ahaa.... To chyba nie ma dwóch chippie skoro tamten pokoj to droga do wyjściowych drzwi.To dziwne ułożenie kamer.moze specjalnie jest tak ulozone po to aby chippie wiedziała co sie dzieje w pokoju obok.Ale był tam rower i by było widać siedzenie rowera.

haidi.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ejj chippie to jakiś informatyk!
Majstruje coś przy kompie rozkręca go i wogóle

Strrzyga.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ChristinaCoral czas się nauczyć, gdyż czasami się przydaje ;> Polecam Ci (i ogólnie wszystkim tutaj) program puush, który robi screena wybranego obszaru ekranu po użyciu kombinacji klawiszy SHIFT+CTRL+4 (domyślnie) i zaznaczeniu miejsca screena. Zaraz po tym słyszymy dźwięk utworzonego screena, pojawi się dymek z adresem internetowym do screena ale nie trzeba go kopiować, puush robi to za nas i po wciśnięciu "wklej" od razu pojawia się link. Tutaj http://puush.me/register można pobrać program i się zarejestrować. Alternatywą dla puusha jest screenSHU (http://screenshu.com/) który pozwala nam dodatkowo np zaznaczyć coś na obrazku, jednak w wersji darmowej mamy ograniczone miejsce na screeny. To chyba najszybszy i najłatwiejszy sposób na robienie screenów, zamiast bawić się w paincie i potem samemu gdzieś wrzucać.

haidi wooow, tak trudno odkręcić obudowę komputera i zajrzeć do środka żeby np. dołożyć pamięć RAM chociażby. Nie panikuj, to nie wymaga wielkich umiejętności informatycznych, założę się, ze jeśli zobaczyłabyś w internecie jak to zrobić to dałabyś sobie radę.

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi chodzi o takie coś zadarmo typu tinypic.com ale dzięk iza instrukcję jaką kolwiek : ) Sprubuje jak bedzie chippie zrobić jakiś screen.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości oraz 0 użytkowników anonimowych