Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

haidi.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Strrzyga- no dobrze to jest proste ale ona wyjmowała jakiś procesor coś co wyglądało jak płyta główna i to przy włączonym kompie

Strrzyga.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ChristinaCoral oba programy są jak najbardziej darmowe, z tym wyjątkiem, że screenSHU jest wersją niepełną, co jednak bardzo nie przeszkadza. A Tinypic to jedynie serwis do linkowania obrazków, tak samo jak imageshack czy inne podobne.

haidi płytę główną podczas pracy komputera? Niemożliwe, żeby cokolwiek z niego wyjmowała podczas jego pracy, chyba że jest głupia... :/

haidi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Strzzyga-możliwe że jest głupia ale ja nie wiem

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Ja już nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Co jesteśmy blisko odkrycia całej tej prawdy, nagle pojawiają się nowe fakty które komplikują wszystko. Ona żyje własnym życiem może w nieco absurdalny sposób, no i to byłoby chyba na tyle. A że jest dziwakiem to to już druga kwestia.

haidi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ananaseq- takie przypuszczenia były i na pierwszych stronach!
A jednak ta sprawa ma drugie dno

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moja wersja (zaraz dopiszę) i naprawdę bezsensu oglądamy chippie
Według mnie jest psychiczna.A zauważmy owy "verichip" został stworzony w 2004 roku a chip został wszczepiony właśnie w tym roku, a twierdzi że została porwana w 1999 roku jest to możliwe, gdyz firma mogła pracować nad chipem.Więc jak już zrobiono ten chip to musieli przed zrobieneim chipa wybrać sobie osóbke i wyszła osoba z koreii i to wyszlo na chippie wiec cop p musiał dostać polecenie zeby podpisać zgodę więc chippie może się zgodzila a potem o tym zapomniała i uznała to jako porwanie.I to jest poprostu eksperyment a poprostuwybrali mniej odpowiednią osobę bo osobe chorą psychicznie.

haidi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Coral coral czy ty naprawde nie czytałaś tego tematu?!

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak czytałam cały temat i jeszcze czytałam w wikipedii o verichipu możecie mnie hejtować ile chcecie ale ja pozostane po swojej wersji ! >/ Pozatym możecie sobie zobaczyć w google w zdjęciach jak ludzie wszczykują verichipy wiec musi być więcej osób których nosi właśnie ten chip! Może sama nie czytałaś tego tematu?

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Coral piszesz tutaj rzeczy, które były przerabiane wcześniej, więc bardziej to przypomina jakbyś wgl tego tematu nie czytała. A tak apropo u Chipi ostatnio nic ciekawego..

Pozatym nikt Cię tutaj nie hejtuje ! Poprostu chcemy Ci uświadomić, że piszesz rzeczy które były odkrywcze rok temu..
:facepalm:

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no i co z tego, że było poruszane rok temu? ona naprawdę jest psychicznie chora bo nawet ktoś anpisał objawy więc bez sensu tracimy czas na ogladanie chip chan. :...:

no i co z tego, że było poruszane rok temu? ona naprawdę jest psychicznie chora bo nawet ktoś anpisał objawy więc bez sensu tracimy czas na ogladanie chip chan. :...:

[FALA HEJTÓW]

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Droga haidi, wiem że takie przypuszczenia jak moje padły już na pierwszych stronach, maglowałam już ten temat sto razy czytając od pierwszej po ostatnią stronę, "papram" się w tym wątku już dosyć długo tak więc bez żadnych uwag, bo chyba jestem tu dłużej niż ty :) Wyrażam po prostu swoją subiektywną opinię, gdyż tak na prawdę wciąż stoimy w miejscu. To co Ty piszesz, to również są przypuszczenia. Niczego nie jesteśmy pewni.

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Skoro było poruszane rok temu to po kiego grzyba poruszać to ponownie?! I tak Coral nic nowego nie wniesiesz jeżeli będziesz opierała się na wpisach z przeszłości.. Ale rób jak chcesz :> PS. Słuchajcie z trzy tyg temu napisałam e-maila do Polki mieszkającej w Seulu od 11 lat. Oczywiście tyczył się Chippie, lecz niestety odpowiedzi nie otrzymałam. Nie wiem kto nam może jeszcze pomóc...

Patuchaaa92.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. Dopiero sie zarejestrowalam na forum, ale od jakiegos czasu obserwuje Chip-Chan i forum. Wiem ze szukacie tlumacza, a ja na stale mieszkam w UK, ale nietety nie mam zadnego znajomego "Wietnamczyka" Jest tu duzo skosnookich, ale raczej dziwne bylo by podejscie do jakiegos i poproszenie go do domu oraz tlumaczenie....

Jesli chodzi o Chippe czy wiecie dlaczego ostatnio nic sie u niej nie dzieje? Calymi dniami jej nie ma.

Użytkownik Patuchaaa92 edytował ten post 29.10.2013 - 10:21

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. Dopiero sie zarejestrowalam na forum, ale od jakiegos czasu obserwuje Chip-Chan i forum. Wiem ze szukacie tlumacza, a ja na stale mieszkam w UK, ale nietety nie mam zadnego znajomego "Wietnamczyka" Jest tu duzo skosnookich, ale raczej dziwne bylo by podejscie do jakiegos i poproszenie go do domu oraz tlumaczenie....

Jesli chodzi o Chippe czy wiecie dlaczego ostatnio nic sie u niej nie dzieje? Calymi dniami jej nie ma.

Zniknęła bez śladu ogólnie .Obawiam sie że coś jej się stało na dworze.Ale wystarczy czekać.

Patuchaaa92.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zniknęła bez śladu ogólnie .Obawiam sie że coś jej się stało na dworze.Ale wystarczy czekać.

Wczoraj byla i dzisiaj raniuchno na chwilke... ale weszla na sekundke i zaraz wyszla...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych