Napisano 23.12.2011 - 02:10
Napisano 23.12.2011 - 02:14
Może coś robi właśnie przy tym niewidocznym biurku?
Napisano 23.12.2011 - 02:17
A moglbys mi wyjasnic co to za biurko bo ja dopiero widze jak sa 2 kamerki a pisali ze bylo 4 albo 5
Napisano 23.12.2011 - 02:20
A moglbys mi wyjasnic co to za biurko bo ja dopiero widze jak sa 2 kamerki a pisali ze bylo 4 albo 5
Wcześniej było widać inne części mieszkania:
Napisano 23.12.2011 - 02:22
Użytkownik Syrinks edytował ten post 23.12.2011 - 02:24
Napisano 23.12.2011 - 02:25
Nie bardzo, z tego co wiem to głównie siedziała w takiej pozycji przed lapkiem lub też tak spała, pretty much tyle co teraz, ale w innym miejscu (nie na fioletowej leżance, a na krześle po prostu). Dopiero teraz patrze, że mega creepy jest to jest zdjęcie przy biurku O_o
Napisano 23.12.2011 - 02:27
Zauważyłam, nie wiem co to.
Nie bardzo, z tego co wiem to głównie siedziała w takiej pozycji przed lapkiem lub też tak spała, pretty much tyle co teraz, ale w innym miejscu (nie na fioletowej leżance, a na krześle po prostu). Dopiero teraz patrze, że mega creepy jest to jest zdjęcie przy biurku O_o
Czy zauwazylas ze od czasu do czasu pojawia sie w rogu male S, Albo M . Czy to cos oznacza czy poprostu z tej strony cos ?
Napisano 23.12.2011 - 02:31
Użytkownik the.undertaker edytował ten post 23.12.2011 - 02:32
Napisano 23.12.2011 - 02:33
Czy zauwazylas ze od czasu do czasu pojawia sie w rogu male S, Albo M . Czy to cos oznacza czy poprostu z tej strony cos ?
Chip wróciła. Nie kąpała się to pewne, włosy byle jakie, ciuchy te same. Pije brudną wodę z butelki, na bank ma coś tam dolane/dosypane co tak zmieniło kolor wody. Cośtam myszą działa przy lapku, ale kiwa się znów, moim zdaniem czymś ją szprycują/sama sie szprycuje.
Napisano 23.12.2011 - 02:35
Fuck yes, myślałam, że zawalca dostane jak spojrzała się konkretnie w kamerke, no patrzyła "mi w oczy" przez chwile, matko.
Chip wróciła. Nie kąpała się to pewne, włosy byle jakie, ciuchy te same. Pije brudną wodę z butelki, na bank ma coś tam dolane/dosypane co tak zmieniło kolor wody. Cośtam myszą działa przy lapku, ale kiwa się znów, moim zdaniem czymś ją szprycują/sama sie szprycuje.
Dziwnie sie patrzy na cos lub na kogos w strone kamerki ale to cos innego!
Napisano 23.12.2011 - 02:37
Fuck yes, myślałam, że zawalca dostane jak spojrzała się konkretnie w kamerke, no patrzyła "mi w oczy" przez chwile, matko.
Dziwnie sie patrzy na cos lub na kogos w strone kamerki ale to cos innego!
Użytkownik tojaktotam edytował ten post 23.12.2011 - 02:37
Napisano 23.12.2011 - 02:39
Napisano 23.12.2011 - 02:40
Użytkownik the.undertaker edytował ten post 23.12.2011 - 02:43
Napisano 23.12.2011 - 02:41
Nie wiem jak wy, ale ja wyłączyłam podgląd na kamerki bo juz nie mogłam znieść tego jak ona sie patrzy. Kończę obserwację na tę noc, jak zaczęła tak nerwowo luksać w "naszą stronę" to wymiękłam.
Napisano 23.12.2011 - 02:44
Jeszcze sie okaże że ona nas podgląda jak my ją podglądamy i sprawdza czy dobrze ją widzimy damn it, co za historia. Idę spać zanim sie tak nakręcę, że nie będę mogła zgasić światłaPrzyjrzyjcie się dokładnie. Na ekranie laptopa widać ją samą~!
http://oi40.tinypic.com/2yl8z83.jpg
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych