Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Bluesiq.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

haha napisać coś w stylu "Posprzątaj, umyj się, wpadam z winem i kolacją" Albo "Za godzinę będę tu z hordą reporterów" Ciekawiłaby mnie jej reakcja. Szczerz mówiąc wydaje mi się że dla naszego dobra powinniśmy przestać drążyć jej temat, ale jeśli wy chcecie to ja też. Jutro niestety nie będę miał tyle czasu co dziś ale po weekendzie ruszę z pełną parą, może znajdę przez ten czas tłumacza to razem napiszemy treść emaila do niej.

simon21.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W jakim język? Koreańskim? Nawet nie wiemy w jakim języku ona mówi, ale trzeba by spróbować. A Jeśli by odpisała to dopiero byłoby coś.;)

@bluesiq sądzisz że co$ nam może grozić???;>ja jakby co nie mam zamiaru rezygnować:))

Bluesiq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No ba, nawet nie musi odpisywać, jakby dało radę ją zmanipulować, wydaje mi się że ona jest taka otępiała po tym wszystkim że to nie będzie trudne. Może nawet moglibyśmy wpływać na nią by zmieniała ustawienie kamer, dokupiła nowe, nagłośnienie lepsze... I jakaś bielizne fajna ;d

Edit: Simon21, a kto to wie, za kilka lat się okaże że my wszyscy tak naprawdę przez nią jesteśmy oglądani xD

Użytkownik Bluesiq edytował ten post 07.11.2013 - 23:08

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No ja myśle ze to jest test psychologiczny.Bo ja mam odczucie ze zaraz wejdziechippie do kamerk inr 1 i zrobi z przyblzienai glupia mine.Cop P pewnie z filmu a ona wsystko ustawia w kamerkach bo moze ma smartfonai ma dostep do kamerki na dworze.

simon21.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No ja myślę, że w ogóle bez bielizny mogłaby chodzić-jak się bawić to się bawić:D ale tak na poważnie to masz jakiś pomysł co może nam się stać, oglądając to?

Bluesiq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No ja myśle ze to jest test psychologiczny.Bo ja mam odczucie ze zaraz wejdziechippie do kamerk inr 1 i zrobi z przyblzienai glupia mine.Cop P pewnie z filmu a ona wsystko ustawia w kamerkach bo moze ma smartfonai ma dostep do kamerki na dworze.

Po Twoim piśmie stwierdzam że piło się troszkę :)

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale przepraszam bardzo ona jest Azjatką i mzoe znać kilka językow i moze polski i to czyta aj sie boje mam ciarki

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jej reakcja bezcenna ;pp Ja chce dalej ''zagłebiać'' sie w tym temacie i zamiaru zaprzestania obserwacji nie mam ;)

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Po Twoim piśmie stwierdzam że piło się troszkę :)

Niee ja mam popsutą klawiature musze kupic nową.

Oan jest teraz w meisjcu gdzie nie ma kamer i chyab nei wroci do domu

Więc w sumie zostaly nam tylko te wersje ktore mamy bo nie ma nic innego jako wskazowka.

Bluesiq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No ja myślę, że w ogóle bez bielizny mogłaby chodzić-jak się bawić to się bawić:D ale tak na poważnie to masz jakiś pomysł co może nam się stać, oglądając to?

Obejrzyj sobie kiedyś film "Sekret" albo książkę przeczytaj, naprawdę polecam. Sekret mówi o najdokładniejszym i najsilniejszym prawem we wszechświecie, prawo to jest udowodnione naukowo więc nie wyjeżdżać mi tu zaraz że gadam o jakiejś magii. Jest to Prawo Przyciągania, o czym nie pomyślisz to się stanie prędzej czy później. Wiem że to działa bo kiedyś moje życie można by porównać do życia Chippi a dziś jestem zadowolony z życia :) Ludzie bogacą się od tak, bez wysiłku znając ten sekret. Wystarczy w coś mocno wierzyć i tak po prostu musi być. Problem w naszej społeczności tkwi jednak w tym że my myślimy o tym czego nie chcemy. A monitoring z domu Chipi sprawia że myślimy o tym czego nie chcemy, tak dokładnie, myśląc o jej bólu, nieszczęściu i niemocy sprowadzamy to na siebie. Dla wszystkich co nie wierzą w to co piszę polecam film bądź książkę Sekret. Film chyba nawet na yt jest.

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ona chyba ma to gdzieś chodzi mi o ''porządek'' w jej domu, byle by był Internet i kuchenka gazowa, toaleta sie nie liczy i tak leje w gacie ;D Chyba że ma inną sprawe do załatwienia ;)

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Obejrzyj sobie kiedyś film "Sekret" albo książkę przeczytaj, naprawdę polecam. Sekret mówi o najdokładniejszym i najsilniejszym prawem we wszechświecie, prawo to jest udowodnione naukowo więc nie wyjeżdżać mi tu zaraz że gadam o jakiejś magii. Jest to Prawo Przyciągania, o czym nie pomyślisz to się stanie prędzej czy później. Wiem że to działa bo kiedyś moje życie można by porównać do życia Chippi a dziś jestem zadowolony z życia :) Ludzie bogacą się od tak, bez wysiłku znając ten sekret. Wystarczy w coś mocno wierzyć i tak po prostu musi być. Problem w naszej społeczności tkwi jednak w tym że my myślimy o tym czego nie chcemy. A monitoring z domu Chipi sprawia że myślimy o tym czego nie chcemy, tak dokładnie, myśląc o jej bólu, nieszczęściu i niemocy sprowadzamy to na siebie. Dla wszystkich co nie wierzą w to co piszę polecam film bądź książkę Sekret. Film chyba nawet na yt jest.

No i to wplywa moze na nasza psychikę.Więc dlatego mamy takei lęki przed oglądaniem chippie wiecraczej o test psychologiczny. A skoro to jest ten test to chppie nei przylazi do domu bo koneic testu a nam to bedzie kwić w świadomości

Bluesiq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ChristinaCoral - ona była i dziś i wczoraj. Nie chodzi tu o test, tu chodzi o zmanipulowanie nas. Ona jest tylko narzędziem.

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja juz idę dobranoc xD jutro postaram się coś znaleść ciekawego (chyba)

Użytkownik ChristinaCoral edytował ten post 07.11.2013 - 23:25

Bluesiq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobranoc życzę :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości oraz 0 użytkowników anonimowych