Napisano 11.11.2013 - 13:08
Napisano 11.11.2013 - 13:25
Odnoszę wrażenie że mówię do siebie
I gdzie ta teoria
I historyjka?
Hmmm?
Ja też troche się czuję że gadam do siebie
Ja się bardzo rozpisałam, najwidoczniej nikt tego nie zauwazył
Tak w ogóle to coś mi się wydaje, że chip zarabia na nas. Weszłam na jej 3 kamerkę na ustream i wyświetliła się na początku reklama i w trakcie live'u też. Więc chip sobie zarabia tak na życie chyba
Użytkownik Bluesiq edytował ten post 11.11.2013 - 13:29
Napisano 11.11.2013 - 14:33
Odnoszę wrażenie że mówię do siebie
I gdzie ta teoria
I historyjka?
Hmmm?
Ja też troche się czuję że gadam do siebie
Ja się bardzo rozpisałam, najwidoczniej nikt tego nie zauwazył
Tak w ogóle to coś mi się wydaje, że chip zarabia na nas. Weszłam na jej 3 kamerkę na ustream i wyświetliła się na początku reklama i w trakcie live'u też. Więc chip sobie zarabia tak na życie chyba
Napisano 11.11.2013 - 14:39
Użytkownik Bluesiq edytował ten post 11.11.2013 - 14:39
Napisano 11.11.2013 - 17:29
Napisano 11.11.2013 - 17:44
Napisano 11.11.2013 - 17:51
Butelki były odsunięte pewnie aby bylo widac karetczke teraz butelki nie są odsuniete i widac tylko pinezke od karteczki.... Ale po co? byc moze ktoś byl w mieszkaniu i powiesil karteczke i ona nawet o tym nie wiedziala a jak wychodzla zauwazyla karteczke bo po co dla nas karteczka jak i tak jej prawie nie widzimy.. lub znow zaczyna powieszać te kartkiDzisiaj byłam i Chipi i zauważyłam , że kam 1 sama się porusza obracała się jakby miała adhd.
Zauważył ktoś wcześniej?
A tak swoją drogą super spódnica
Kolejna rzecz dotyczy kartki zawieszonej na drzwiach, macie pomysł w jakim celu została zawieszona?
Może to nie jest typowo odkrywcze, ale zawsze coś
Napisano 11.11.2013 - 18:04
Haidi przestań bo mnie zawstydzasz
Napisano 11.11.2013 - 18:07
Napisano 11.11.2013 - 18:20
skoro jest ściana to narysowalam, sobie rysunek. ten pokoj co ma zawsze otwarte drzwi prowadzi do wyjścia więc musi mieć dluuugi korytarz lub mieszka w jakiejs krzywej kamienicy bo tamten pokoj musi byc maly i potem są kolejne drzwi i moze mieć kuchnie i gdzieś z boku łazienke malutką i potem, taki dlugi korytarz.Niestety nie widziałam, ponieważ prędkość obracania się kamerki była dosyć spora ;//
Ale udało mi się zauważyć, że po lewej stronie na drzwiach jest pełno pozawieszanych tych linek. Poza tym nic więcej.
Użytkownik ChristinaCoral edytował ten post 11.11.2013 - 18:18
Napisano 11.11.2013 - 18:27
Gdy kamerki miała jeszcze w innym miejscu też coś odwalała z nimi, rozwieszając na drzwiach zwykłe bielutkie. Nic nawet nie napisała na nichWcześniej myślałem że ona ma schizofrenie paranoidalną, ale osoba taka się naprawdę zabezpiecza przed wszystkim, a ona zwyczajnie zostawia otwarte drzwi. A co do kartki wydaje mi się że ona ma jej o jakiejś błachej sprawie przypominać przy wyjściu, nic więcej
Napisano 11.11.2013 - 18:33
No to moj rysunek musial być nie przemyślanyGdy kamerki miała jeszcze w innym miejscu też coś odwalała z nimi, rozwieszając na drzwiach zwykłe bielutkie. Nic nawet nie napisała na nich
Wcześniej myślałem że ona ma schizofrenie paranoidalną, ale osoba taka się naprawdę zabezpiecza przed wszystkim, a ona zwyczajnie zostawia otwarte drzwi. A co do kartki wydaje mi się że ona ma jej o jakiejś błachej sprawie przypominać przy wyjściu, nic więcej
Kuchnię ma po prawej stronie ;pp Chociaż może mieć dwie.
Wydaję mi się, że ona ma tam łazienkę, ponieważ widziałam kiedyś jak wychodziła stamtąd z ręcznikiem na głowie.
Napisano 11.11.2013 - 18:43
Napisano 11.11.2013 - 18:43
Ogólnie nie będę się udzielał pewnie za bardzo na tym forum (tylko w tym temacie) więc raczej nie będę się wysilał na opowiadania bo nawet i nie mam tematu, mógłbym Ci wysyłać na pw linki do moich opowiadanek które wysyłam na konkursy ale ja piszę głównie mroczne fantasy albo straszne opowieści, są w prawdzie wątki humorystyczne ale uwierz mi że to co ja piszę nie jest dla damskiego odbiorcy
Haidi przestań bo mnie zawstydzasz
To jest prawda a zresztą ja nie lubie kłamać
Napisano 11.11.2013 - 22:14
no mieszka w kamienicy. ona ma jedzenie w pudlach więc w sumie po co jej kuchniaZ mojego punktu widzenia ona musi mieszkać w kamienicy, ponieważ wychodząc widzimy jak na (klatce schodowej ?) są schody prowadzące do góry na następną ( klatkę?). Tak mi się wydaje, ale to tylko przypuszczenia.
Użytkownik ChristinaCoral edytował ten post 11.11.2013 - 22:14
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych