Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

ChristinaCoral.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale ten czarnoskóry gość nie był przerabiany... Ja ostatni oglądalam chippie to było miesiąc temu i właśnie ten gość chciał coś zrobić chippie.... może to Cop P?

Bluesiq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Odnoszę wrażenie że mówię do siebie xD

I gdzie ta teoria
I historyjka?
Hmmm?
Ja też troche się czuję że gadam do siebie

Ja się bardzo rozpisałam, najwidoczniej nikt tego nie zauwazył :(

Tak w ogóle to coś mi się wydaje, że chip zarabia na nas. Weszłam na jej 3 kamerkę na ustream i wyświetliła się na początku reklama i w trakcie live'u też. Więc chip sobie zarabia tak na życie chyba :)

Powiem Ci że nieźle sobie to wymyśliłaś z tym zarabianiem :) Sam chyba tak zacznę robić xD A co do historyjki to nie bardzo mam wenę, ogólnie piszę opowiadania na konkursy ale ostatnio zaniedbuje wszystkie swoje obowiązki ;p

Użytkownik Bluesiq edytował ten post 11.11.2013 - 13:29

haidi.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Odnoszę wrażenie że mówię do siebie xD

I gdzie ta teoria
I historyjka?
Hmmm?
Ja też troche się czuję że gadam do siebie

Ja się bardzo rozpisałam, najwidoczniej nikt tego nie zauwazył :(

Tak w ogóle to coś mi się wydaje, że chip zarabia na nas. Weszłam na jej 3 kamerkę na ustream i wyświetliła się na początku reklama i w trakcie live'u też. Więc chip sobie zarabia tak na życie chyba :)

Czytałaś historyjkę przedstawioną przez Bluesiqa?
Ja tylko na nią czekam

Bluesiq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Haidi przestań bo mnie zawstydzasz ;p

Użytkownik Bluesiq edytował ten post 11.11.2013 - 14:39

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzisiaj byłam i Chipi i zauważyłam , że kam 1 sama się porusza obracała się jakby miała adhd.
Zauważył ktoś wcześniej?

Dołączona grafika

A tak swoją drogą super spódnica :>

Kolejna rzecz dotyczy kartki zawieszonej na drzwiach, macie pomysł w jakim celu została zawieszona?

Dołączona grafika

Może to nie jest typowo odkrywcze, ale zawsze coś :)

Bluesiq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wcześniej myślałem że ona ma schizofrenie paranoidalną, ale osoba taka się naprawdę zabezpiecza przed wszystkim, a ona zwyczajnie zostawia otwarte drzwi. A co do kartki wydaje mi się że ona ma jej o jakiejś błachej sprawie przypominać przy wyjściu, nic więcej :)

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzisiaj byłam i Chipi i zauważyłam , że kam 1 sama się porusza obracała się jakby miała adhd.
Zauważył ktoś wcześniej?

Dołączona grafika

A tak swoją drogą super spódnica :>

Kolejna rzecz dotyczy kartki zawieszonej na drzwiach, macie pomysł w jakim celu została zawieszona?

Dołączona grafika

Może to nie jest typowo odkrywcze, ale zawsze coś :)

Butelki były odsunięte pewnie aby bylo widac karetczke teraz butelki nie są odsuniete i widac tylko pinezke od karteczki.... Ale po co? byc moze ktoś byl w mieszkaniu i powiesil karteczke i ona nawet o tym nie wiedziala a jak wychodzla zauwazyla karteczke bo po co dla nas karteczka jak i tak jej prawie nie widzimy.. lub znow zaczyna powieszać te kartki

aha i zapomnialam. Widzialas może jakei jest pomeiszczenie po lewej? skoro obracal kamerka musialas widziec lub nie

haidi.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To jest prawda a zresztą ja nie lubie kłamać

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niestety nie widziałam, ponieważ prędkość obracania się kamerki była dosyć spora ;//
Ale udało mi się zauważyć, że po lewej stronie na drzwiach jest pełno pozawieszanych tych linek. Poza tym nic więcej.

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niestety nie widziałam, ponieważ prędkość obracania się kamerki była dosyć spora ;//
Ale udało mi się zauważyć, że po lewej stronie na drzwiach jest pełno pozawieszanych tych linek. Poza tym nic więcej.

skoro jest ściana to narysowalam, sobie rysunek. ten pokoj co ma zawsze otwarte drzwi prowadzi do wyjścia więc musi mieć dluuugi korytarz lub mieszka w jakiejs krzywej kamienicy bo tamten pokoj musi byc maly i potem są kolejne drzwi i moze mieć kuchnie i gdzieś z boku łazienke malutką i potem, taki dlugi korytarz.

i teraz jak sobie pomyslalam ona musi miec gdzie sdodatkowe drzwi zeby wejsc do drzwi tam gdzie sie wychodzi

Użytkownik ChristinaCoral edytował ten post 11.11.2013 - 18:18

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wcześniej myślałem że ona ma schizofrenie paranoidalną, ale osoba taka się naprawdę zabezpiecza przed wszystkim, a ona zwyczajnie zostawia otwarte drzwi. A co do kartki wydaje mi się że ona ma jej o jakiejś błachej sprawie przypominać przy wyjściu, nic więcej :)

Gdy kamerki miała jeszcze w innym miejscu też coś odwalała z nimi, rozwieszając na drzwiach zwykłe bielutkie. Nic nawet nie napisała na nich :)

Kuchnię ma po prawej stronie ;pp Chociaż może mieć dwie.
Wydaję mi się, że ona ma tam łazienkę, ponieważ widziałam kiedyś jak wychodziła stamtąd z ręcznikiem na głowie.

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Gdy kamerki miała jeszcze w innym miejscu też coś odwalała z nimi, rozwieszając na drzwiach zwykłe bielutkie. Nic nawet nie napisała na nich :)

Kuchnię ma po prawej stronie ;pp Chociaż może mieć dwie.
Wydaję mi się, że ona ma tam łazienkę, ponieważ widziałam kiedyś jak wychodziła stamtąd z ręcznikiem na głowie.

No to moj rysunek musial być nie przemyślany xD

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z mojego punktu widzenia ona musi mieszkać w kamienicy, ponieważ wychodząc widzimy jak na (klatce schodowej ?) są schody prowadzące do góry na następną ( klatkę?). Tak mi się wydaje, ale to tylko przypuszczenia.

Bluesiq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To jest prawda a zresztą ja nie lubie kłamać

Ogólnie nie będę się udzielał pewnie za bardzo na tym forum (tylko w tym temacie) więc raczej nie będę się wysilał na opowiadania bo nawet i nie mam tematu, mógłbym Ci wysyłać na pw linki do moich opowiadanek które wysyłam na konkursy ale ja piszę głównie mroczne fantasy albo straszne opowieści, są w prawdzie wątki humorystyczne ale uwierz mi że to co ja piszę nie jest dla damskiego odbiorcy :)

ChristinaCoral.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z mojego punktu widzenia ona musi mieszkać w kamienicy, ponieważ wychodząc widzimy jak na (klatce schodowej ?) są schody prowadzące do góry na następną ( klatkę?). Tak mi się wydaje, ale to tylko przypuszczenia.

no mieszka w kamienicy. ona ma jedzenie w pudlach więc w sumie po co jej kuchnia

Użytkownik ChristinaCoral edytował ten post 11.11.2013 - 22:14

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych