Napisano 11.11.2013 - 22:51
Napisano 11.11.2013 - 23:04
Te jedzenie w pudłach to pewnie jakieś koreańskie przekąski.
Widziałam kiedyś jak pakowała je do jakieś torebeczki.
Użytkownik Paradoksalna edytował ten post 11.11.2013 - 23:09
Napisano 11.11.2013 - 23:20
Chippie jest osobą, której w Korei unikają jak diabeł wody święconej. Dlatego też nikt jej nie pomaga. A ten głos na cam3 jest to nagrana jej historia, tylko szkoda,że po koreańsku. A tak swoją drogą na podłodze nie leży znów przypadkiem flaga Korei Płd?
Właśnie też to ostatnio zauważyłam. Jadła coś długo z pudła potem przysypiała oparta o coś ręką, budziła się i jadła dalej. Dosyć długo, a dziś rano (naszego czasu) lub po południu przyszła do mieszkania i poprawiała kamerki. Na chwilę wyłączyła 3, potem włączyła znowu i coś mówiła, nie mam pojęcia do kogo... tak jakby do siebie w sumie. Lub miała włączone tv/radio. Ona w ogóle jest strasznie dziwna, dziś w nocy znowu siedziała przed laptopem, nagle gwałtownie wstała i grzebała coś przy futrynie drzwi (najprawdopodobniej robiła coś koło kamery 3).
Kurczę... Ciekawi mnie to, po co ona to robi? Jaki ona ma w tym cel? A jeśli niedługo zeświruje tak, że się powiesi na wizji? To by była dopiero trauma do końca życia.
edit:
Tak w ogóle, to przeczytałam wszystkie strony tego wątku ale dalej nie znam odpowiedzi na pytanie czemu jej nikt jeszcze nie pomógł. Przecież tutaj przez forum nawet przeleciał jej adres, w Korei na pewno też jacyś ludzie o niej wiedzą, nie odwiedzą jej, cokolwiek? Przecież to, w jakich ona warunkach żyje to istna masakra. Do tego ta grzybica i prawdopodobnie łuszczyca, którą ma na nogach... Creepy
Napisano 11.11.2013 - 23:38
Chippie jest osobą, której w Korei unikają jak diabeł wody święconej. Dlatego też nikt jej nie pomaga. A ten głos na cam3 jest to nagrana jej historia, tylko szkoda,że po koreańsku. A tak swoją drogą na podłodze nie leży znów przypadkiem flaga Korei Płd?
Właśnie też to ostatnio zauważyłam. Jadła coś długo z pudła potem przysypiała oparta o coś ręką, budziła się i jadła dalej. Dosyć długo, a dziś rano (naszego czasu) lub po południu przyszła do mieszkania i poprawiała kamerki. Na chwilę wyłączyła 3, potem włączyła znowu i coś mówiła, nie mam pojęcia do kogo... tak jakby do siebie w sumie. Lub miała włączone tv/radio. Ona w ogóle jest strasznie dziwna, dziś w nocy znowu siedziała przed laptopem, nagle gwałtownie wstała i grzebała coś przy futrynie drzwi (najprawdopodobniej robiła coś koło kamery 3).
Kurczę... Ciekawi mnie to, po co ona to robi? Jaki ona ma w tym cel? A jeśli niedługo zeświruje tak, że się powiesi na wizji? To by była dopiero trauma do końca życia.
edit:
Tak w ogóle, to przeczytałam wszystkie strony tego wątku ale dalej nie znam odpowiedzi na pytanie czemu jej nikt jeszcze nie pomógł. Przecież tutaj przez forum nawet przeleciał jej adres, w Korei na pewno też jacyś ludzie o niej wiedzą, nie odwiedzą jej, cokolwiek? Przecież to, w jakich ona warunkach żyje to istna masakra. Do tego ta grzybica i prawdopodobnie łuszczyca, którą ma na nogach... Creepy
Użytkownik Paradoksalna edytował ten post 11.11.2013 - 23:39
Napisano 12.11.2013 - 06:18
Ogólnie nie będę się udzielał pewnie za bardzo na tym forum (tylko w tym temacie) więc raczej nie będę się wysilał na opowiadania bo nawet i nie mam tematu, mógłbym Ci wysyłać na pw linki do moich opowiadanek które wysyłam na konkursy ale ja piszę głównie mroczne fantasy albo straszne opowieści, są w prawdzie wątki humorystyczne ale uwierz mi że to co ja piszę nie jest dla damskiego odbiorcy
Haidi przestań bo mnie zawstydzasz
To jest prawda a zresztą ja nie lubie kłamać
Napisano 12.11.2013 - 14:20
Napisano 12.11.2013 - 15:15
Ona kolo tego stoliczka co ma laptopa taka butle od paliwa a w środku lekko czerwne i lekko czarne chyba nei chce niczego spalić?
Napisano 13.11.2013 - 14:19
Napisano 13.11.2013 - 16:27
Użytkownik ChristinaCoral edytował ten post 13.11.2013 - 16:28
Napisano 13.11.2013 - 16:57
Napisano 13.11.2013 - 17:07
Ale ona nie siedziaal wtedy przed laptopem tylk otam gdzie spi i normalnie siedziala nie gralaJa w sumie też teraz siedzę przed laptopem, ruszam ręką i patrzę 5 min w ekran przeglądając bloga
Napisano 13.11.2013 - 17:10
Użytkownik Sparklelights edytował ten post 13.11.2013 - 17:13
Napisano 13.11.2013 - 17:21
Napisano 13.11.2013 - 17:23
Napisano 13.11.2013 - 17:26
Ona coś tworzy i dlatego tak siedzi bo widać ze sie schyla może znowu te kartki lub ona juz sie poddala z tymCoś dzisiaj wyjątkowo ( od jakiegoś czasu) długo jest w domu. Jak wchodziłam o 15:09 to u niej była 23:09 i siedzi do tej pory, a tak zwykle wchodziła na 5 min i znów znikała..
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych