Z przed chwili.
Chciałybyśmy, żeby to się już wyjaśniło, Sparkle, jaki mamy plan?
Pisałyśmy jeszcze trochę z koreańczykami, jeden napisał, że ludzie nie chcą jej pomóc bo ma czip
Napisano 12.02.2014 - 22:40
Z przed chwili.
Chciałybyśmy, żeby to się już wyjaśniło, Sparkle, jaki mamy plan?
Pisałyśmy jeszcze trochę z koreańczykami, jeden napisał, że ludzie nie chcą jej pomóc bo ma czip
Napisano 12.02.2014 - 22:51
Może jej się boją bo ma ten Chip .
Katalonia- lecimy do Korei
Napisano 12.02.2014 - 23:04
Sparkle prędzej by nas tam zabili:D
Co się dzieje z kamerkami? nic mi nie działa
Napisano 12.02.2014 - 23:04
Koreańczycy chętnie witają obcokrajowców w swym kraju ( oczywiście Koreańczycy z południa) ;D
Katalonia działa Ci strona z kamerkami ?
Napisano 12.02.2014 - 23:08
Chyba gryzła kable i mamy problemy!
Napisano 12.02.2014 - 23:23
Chyba gryzła kable i mamy problemy!
Ahahaha Ona czasem mnie rozwala a zarazem zaskakuje
Może ketchup do tego ?
Napisano 13.02.2014 - 07:17
Ona chyba coś gotuje ;D
Napisano 13.02.2014 - 12:20
Napisano 13.02.2014 - 12:30
Napisano 13.02.2014 - 13:32
Hej. Cześć. Dzień dobry wam wszystkim. Krótkie objaśnienie. Ja jestem haidi z tego tematu, ale zapomniałam hasła i nwm na jakiego maila zrobiłam to konto więc jestem pod nową nazwą.
Wam też tak migają(mrugają) kamerki?
Cieszę się niezmiernie, że udało się ponownie otworzyć temacik.
Sparkle- pamiętasz mnie?
Haidi, my Cię pamiętamy, dobrze, że jesteś
I co Wy macie z tego obserwowania jej?
Nie macie ciekawszych rzeczy do roboty?
Znajdzie sobie dziewczynę/chłopaka, wyjdzcie na dwór. Zrobcie coś pozytecznego.
Paranoja.
Nie musisz martwić się o nasze życie, wszystko jest w jak najlepszym porządku:)
Napisano 13.02.2014 - 14:08
Napisano 13.02.2014 - 16:35
Haidi pamiętam Cię i cieszę się że wróciłaś Czym nas więcej tym lepiej
I co Wy macie z tego obserwowania jej?
Nie macie ciekawszych rzeczy do roboty?
Znajdzie sobie dziewczynę/chłopaka, wyjdzcie na dwór. Zrobcie coś pozytecznego.
Paranoja.
To nasza sprawa co my robimy . Uwierz, że nikt z tej dyskusji nie jest w stanie przesiedzieć cały dzień przed kompem wpatrując się w jakąś zwariowaną Koreankę. Zajmij się swoim życiem a wyjdzie Ci to na dobre
Napisano 13.02.2014 - 18:24
Wydaję mi się, że nawet jeśli to prawda z tym verichipem w stopie i brwi naszej Chippi to ona musi mieć jakąś inną jego odmianę. Tzn, jeśli to jest ten verichip o którym piszę ciocia wikipedia i media to byłoby więcej przypadków ludzi, których ciałem i umysłem ktoś steruje. Dużo osób go sobie wszczepia przecież.
Może to jest jakiś inny chip, którego nazwano "verichipem" dla niepoznaki? może jakieś służby, które go stworzyły nie chcą się ujawnić i ukrywają się?
Prędzej verichipa używa się do lokalizowania osoby która ma go wszczepionego, a nie do kontrolowania ciała i umysłu...
Napisano 13.02.2014 - 19:21
Wydaję mi się, że nawet jeśli to prawda z tym verichipem w stopie i brwi naszej Chippi to ona musi mieć jakąś inną jego odmianę. Tzn, jeśli to jest ten verichip o którym piszę ciocia wikipedia i media to byłoby więcej przypadków ludzi, których ciałem i umysłem ktoś steruje. Dużo osób go sobie wszczepia przecież.
Może to jest jakiś inny chip, którego nazwano "verichipem" dla niepoznaki? może jakieś służby, które go stworzyły nie chcą się ujawnić i ukrywają się?
Prędzej verichipa używa się do lokalizowania osoby która ma go wszczepionego, a nie do kontrolowania ciała i umysłu...
Też tak myślałam Chipy jak napisałaś służą zwykle do lokalizowania osoby, która go ma w sobie. Dziwne, że komuś udało się skonstruować chip, który kontroluje umysłem i ciałem. Chippie możliwe że jest człowiekiem na którym to testują. Jeżeli jest to prawda, to jest to nie ludzkie i co ten CopP ( jeśli istnieje ) ma z tego, że steruje człowiekiem jak autkiem na pilota. Może ten Chip, który Chippie posiada ( jeśli to prawda) jest odpowiedzialny za zaburzenia psychiczne o których napisał ten Koreańczyk.
Zauważył ktoś, że na ustreamie ten drugi plakat ze stopą i brwią leżący na kartonach ma napis w j.koreańskim ?
Użytkownik Sparklelights edytował ten post 13.02.2014 - 19:39
Napisano 13.02.2014 - 20:01
Widziałam już ten plakat, ale wcześniej leżał on na kartonach odwrócony....
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych