Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

HanakoSan.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Najgorsze jest to, że z samych obserwacji w sumie nic nie wynika od kilku lat, musimy w jakiś sposób zacząć działać. Tylko pytanie jak...

Ale w sumie te obserwacje przyniosły kilka istotnych faktów, które z kolei się nie przydały i historia zatacza koło

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Szkoda, że jej blog w j.koreańskim jest prowadzony, bo może tam znajdują się informacje, które pomogą nam rozwiązać zagadkę. Translator google nie tłumaczy najlepiej, poza tym w historii Chippie pisało : ''kaligrafia i styl jednocześnie wskazywały, że NIE jest to osoba, dla której język ten jest językiem ojczystym'' (chodzi o plakaty), więc może dlatego te przetłumaczone teksty z bloga nie mają żadnego sensu, tylko pojedyncze słowa mają jakieś znaczenie.Ogółem: Chippie jest Koreanką, która ma problemy z ojczystym językiem( ?!)  Jednak z drugiej strony, na ustreamie słychać w tle jej historię, którą ona sama opowiada i w sumie dobrze jej szło z płynnym wypowiadaniem w j.koreańskim. Ehh ja już nie wiem co o tym myśleć...

To są tylko moje przypuszczenia i zapewne nie mam racji z tym co u góry napisałam :D .

EDIT: Zapomniałam napisać, że ten Koreańczyk co napisał do Katalonii o tym, że Chippie ma zaburzenia psychiczne, że mieszka w bloku posterunku policji itd... wziął ten tekst z tumblra poświęconego jej osobie . :D

Wiem, że to mało ważne, ale tak sobie to tutaj umieściłam :D

Użytkownik Sparklelights edytował ten post 14.02.2014 - 14:59

katalonia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Widziałyśmy tłumaczenia filmików Chip, było tam, że wszystkie dokumenty/wskazówki by jej pomóc są dostępne na jej blogu

katalonia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

2q1ht29.jpg

Ciemność! A potem stopniowo się rozjaśniało. Odkąd ją oglądamy nie pamiętamy, żeby było aż tak ciemno. Do tego 7 rano, okna ma pozabijane deskami?Mi jeszcze nigdy nie zgasło samo światło, nie wiem jak wam:)

Dalej jej nie było, dodała post o 9:11 na swojego bloga, jak to możliwe, jak jej nie było? Wątpię, żeby korzystała z jakiejś kafejki, skąd by miała filmiki?

HanakoSan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

2q1ht29.jpg
Ciemność! A potem stopniowo się rozjaśniało. Odkąd ją oglądamy nie pamiętamy, żeby było aż tak ciemno. Do tego 7 rano, okna ma pozabijane deskami?Mi jeszcze nigdy nie zgasło samo światło, nie wiem jak wam:)

Dalej jej nie było, dodała post o 9:11 na swojego bloga, jak to możliwe, jak jej nie było? Wątpię, żeby korzystała z jakiejś kafejki, skąd by miała filmiki?

Filmiki mogła nagrać wcześniej gdy była w domu, zagrać je na pendrive i iść dać posta na kafejkę. W końcu wszystko jest możliwe

katalonia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Po co miałaby wgrywać jakieś filmiki, które są bez sensu w kafejce? Nie można jej ciągle kryć i usprawiedliwiać.

#2122 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Było pisane, że Chip Chan chodzi na protesty/manifestacje. Jeśli z tym verichipem w jej ciele to prawda to na 90% ona te swoje plakaty właśnie na nie zabiera. W internecie widziałam zdjęcie, na którym była grupka ludzi, mieli plakaty, na niektórych pisało "verichip"...

katalonia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pokażesz? :)

Panjuzek.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nigdy nie próbowałem podglądać tej kobiety. W związku z tym mam pytanie do tych z was którzy znają temat. Czy na stronie gdzie można uzyskać dostęp do kamer są jakieś, jakiekolwiek REKLAMY ??? 

katalonia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nigdy nie próbowałem podglądać tej kobiety. W związku z tym mam pytanie do tych z was którzy znają temat. Czy na stronie gdzie można uzyskać dostęp do kamer są jakieś, jakiekolwiek REKLAMY ??? 

Tutaj masz linka do dwóch kamerek, bez żadnych reklam: http://aassdd.viewne...PageLayout=Div9

Natomiast tutaj link do ustream, gdzie te reklamy już występują: http://www.ustream.t...pt-korean-cop-p

Panjuzek.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie wiem może robię coś źle ale pod linkiem bez reklam nic nie działa bez instalacji niezbędnego oprogramowania które samo się chce instalować   

katalonia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hm, wystarczy jedynie wejść w link, bez instalacji niczego, także nie za bardzo wiem o jakie oprogramowanie Ci chodzi.

Znów u Chip zgasło światło, podobnie jak wczoraj i mniej więcej o tej samej godzinie.

#2128 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Zdjęcia prostestów, które znalazłam w internecie.

2miglt.png

ofskm8.png

HanakoSan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zdjęcia prostestów, które znalazłam w internecie.

2miglt.png
ofskm8.png

To nie są koreańczycy. Może są to ludzie, którzy znają historię chip chan i protestują przeciwko wszczepianiu ludziom veri chipów bo nie chcą byc tacy jak ona? To moja teoria

#2130 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Nie pisałam, że to były zdjęcia Koreańczyków. 

Im pewnie chodzi o to, że nie chcą, żeby wszczepiać verichipy ludziom. Żeby nie robić z ludzi zabaweczek, którymi można sterować.. (jeśli tak można robić za pomocą verichipa)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych