Ciekawi mnie co wisi na tej ścianie:
Dzisiaj na ustreamie słyszałam jakieś piski i muzyke jakby z horroru. Może nasza Chippie jest miłośniczką tego typu filmów
Wydaje mi się, że to kamerka.
Zdjęła kraty z okien...
Napisano 03.05.2014 - 17:15
Ciekawi mnie co wisi na tej ścianie:
Dzisiaj na ustreamie słyszałam jakieś piski i muzyke jakby z horroru. Może nasza Chippie jest miłośniczką tego typu filmów
Wydaje mi się, że to kamerka.
Zdjęła kraty z okien...
Napisano 03.05.2014 - 17:39
Też mi się wydaje, że to kamerka. Akurat położenie tego czegoś pasuje do położenia kamerki numer dwa ^^.
Kamerka numer dwa wygląda jakby była powieszona na suficie....
Napisano 03.05.2014 - 20:05
Jeżeli rzeczywiście jest to kamerka to wygląda jak jakiś karton z dziurką
Z komentarzy pod kamerką na ustreamie wynika, że Chippie bardzo popularna stała się w Hiszpanii
Napisano 04.05.2014 - 20:06
Chip-Chan prawdopodobnie usnęła już trzy godziny nie zmienia pozycji ^^
Napisano 07.05.2014 - 00:22
Ciekawy temat, ale ktoś chyba już podał rozwiązanie. Wystarczy poczytać tego bloga
http://www.sysplex.pl/ i wszystko będzie jasne. Dość ciężko się to czyta, ale wnioski da się wyciągnać.
I jeszcze co do zarabiania na reklamach - nie wiem, jak Chip Chan jest popularna na zachodzie, ale gdyby na stronce były reklamy, to zarabia około 1 - 2 dolary za tysiąc wyświetleń. Nie wydaje mi się, żeby była na tyle popularna, żeby jej się to opłacało
I co do zdjęć z portestów - miliard razy wałkowana była teoria, że chip wszczepiany pod skrórę, dzięki któremu można dokonywać płatności, identyfikować się itp. będzie służył rządowi do manipulacji ludźmi, a nawet jest znakiem bestii przepowiedzianym w biblii. Amerykanie to naród, który kocha teorie spiskowe, więc te protesty dotyczyły pewnie takich spraw. Z resztą, zoabczcie ile ludzi jest na tych manifestacjach
Piszecie też, że Chip-Chan chodzi na manifestacje, dlatego nie ma jej często w domu. Na jakie manifestacje? Jak myślicie, ile razy w tygodniu w Seulu mają miejsce manifestacje, jakiekolwiek?
Napisano 07.05.2014 - 07:05
To już trwa zdecydowanie zbyt długo żeby to był zwykły troll (swoją drogą, nawet nie wiemy ile lat ciągnie się sytuacja Chip-Chan, równie dobrze mogła zostać odkryta już po wielu latach takiego życia). Tego "Psycho Cop" też można chyba wykluczyć - gdyby faktycznie ktoś sterował życiem Chippie, przez te wszystkie lata chyba zdarzyłoby się coś dziwnego, przełomowego? A tu nic, zmienia się delikatnie umeblowanie i ustawienie kamer. Moim zdaniem to jakaś choroba psychiczna, zaawansowana mania prześladowcza lub po prostu fałszywka, podstawiona osoba na której ktoś robi sobie dobry biznes (jakieś chore reality-show?). Warto też wspomnieć to co już ktoś tu zauważył - czasem Chip-Chan wychodzi z domu a gdy wraca, wygląda nieco inaczej - ma bardziej żółty odcień skóry i sprawia wrażenie starszej. Tak jakby to było ustawiane a Chip-Chan to tak naprawdę dwie "aktorki".
Napisano 07.05.2014 - 11:13
Tak jak napisałem, gdyby to miały być aktorki, to ile by im płacono? 5 dolarów miesięcznie na głowę?
Wydaje mi się, że to zdecydowanie choroba psychiczna, wystarczy poczytać bloga którego podałem wyżej - przykład bardzo podobny, ale z Polski.
Napisano 07.05.2014 - 17:44
Piszecie też, że Chip-Chan chodzi na manifestacje, dlatego nie ma jej często w domu. Na jakie manifestacje? Jak myślicie, ile razy w tygodniu w Seulu mają miejsce manifestacje, jakiekolwiek?
A może ona nie chodzi na żadne manifestacje, tylko robi z siebie oszołomkę i przypadkowym ludziom pokazuje ten plakaty? nigdy nie wiadomo, zwłaszcza jeśli naprawdę jest chora psychiczne. Chorym psychicznie ludziom przychodzą do głowy dziwne albo jeszcze dziwniejsze rzeczy.
Napisano 07.05.2014 - 18:36
Z tego co wiem to plakaty służą przekazaniu jakiejś informacji nam, czyli widzom - jeśli je wynosi z domu to może po prostu wystawia je na widok publiczny oczekując pomocy, ewentualnie wyrzuca (ale to mało prawdopodobne ze względu na jej skłonność do zagracania swojego mieszkania).
Napisano 08.05.2014 - 14:57
Ja bardziej jestem ciekawa, czemu ona nagle przestała je nam pokazywać. Oprócz tego plakatu z narysowaną stopą nie ma żadnego innego.
Napisano 11.05.2014 - 20:12
Jaki porządek, widziałby kto...
// ktoś widział jak śpi?
Napisano 12.05.2014 - 13:00
Wczoraj chyba spała.
Napisano 12.05.2014 - 13:05
Użytkownik KubinToJa edytował ten post 12.05.2014 - 13:05
Napisano 13.05.2014 - 19:32
Nie śpi już tak często jak wcześniej, ale przynajmniej dłużej w domu siedzi kiedyś chodziła na 10-15 minut i zaraz znikała, a teraz jest zdolna przesiedzieć w domu nawet dwie lub trzy godziny ^^.
Aktualnie Chip-Chan ogląda jakiś film. Dziś wyjątkowo nie jestem w stanie zobaczyć, co ogląda. Kilka dni temu widziałam, że oglądała teledyski koreańskich gwiazd, które ja również nie raz miałam okazję obejrzeć ^^
Użytkownik UlzzangGirl edytował ten post 13.05.2014 - 19:33
Napisano 14.05.2014 - 18:25
Chip-Chan usnęła, albo straciła przytomność. Dziś w końcu znów zaczęła korzystać z białego laptopa. Kilka dni pod rząd korzystała ze stacjonarnego.. ^ ^
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych