Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Please log in to reply
2750 replies to this topic

tojaktotam.
  • Tematów: 1
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

a Co to same kobiety pisza ze mna xD

Ona tak dziwnie dmucha w ten koc lub cos co to jest i nogami tak przez chwile dziwnie ruszala moze ma jakies jak narkoman jak nie bierze dragow

Syrinks.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Mi sie zdaje, że oprocz tego co widzimy ma jeszcze jeden pokoj i rzecz jasna lazienke. Chociaz pewna nie jestem czy to co widzimy na nagraniach z youtuba i poprzednich skrinach to ten sam pokoj tylko inny jego fragment czy wlasnie inne pomieszczenie...

tojaktotam.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Mogla by dac 3 kamerke na klatke z ktorej wychodzi

poszla spac spi tak jak ja czyli jak by sie bala ze ktos moze ja za cos zlapac ja tak mam i ja zawsze wlasnie sie tak obabole tylko ze ona glowy nie chowa a ja tak,

the vampire.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Nie wiem, nie wiem.. Ogólnie jeśli wrócicie do strony piątej tego tematu, macie pokazany jej dom, który odnalazł pewien użytkownik. Jeśli by się przyjrzeć wygląda jakby miała dwa piętra, albo coś w tym rodzaju ;o

tojaktotam.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Nie wiem, nie wiem.. Ogólnie jeśli wrócicie do strony piątej tego tematu, macie pokazany jej dom, który odnalazł pewien użytkownik. Jeśli by się przyjrzeć wygląda jakby miała dwa piętra, albo coś w tym rodzaju ;o

ja widze 4 okna i to w dziwny sposob umieszczone . mozliwe ze ma 3 pietrowy dom nie wwiem

٢٠١٢.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Bardziej jestem pod wrażeniem tego że 24 godziny na dobę ma to sztuczne oświetlenie włączone w obydwu miejscach. Coś niczym w studio filmowym/telewizyjnym. Ciekawe że jej to nie przeszkadza chociażby podczas snu. Zreszta to powinno być irytujące po jakims czasie ciągle to samo sztuczne źródło światła świeci w jej kierunku. Normalny czlowiek idzie spac wylacza swiatlo, wstaje rano to swieci swiatlo sloneczne naturalne itd. a ona niczym zwierze labolatoryjne ciagle w tym jednym sztucznym swietle przebywa. Zapewne mogla by je wylaczyc ale tego nie robi.

Dragwen.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

dobra..
ona jest jakaś blada i sie chyba nie rusza O.O

może to zielone to była jakaś trucizna, chciała zakończyć swój żywot ..

ja nawet nie widze żeby oddychała

głowe przestawiła w inną stronę.

Poza tym c to za twarze są w tej WYRWANEJ kartce z gazety? Nie sądze, że wyrwała je przypadkowo i jeszcze do kamery ustawiła... To może coś znaczyć.

Dołączona grafika
Widzimy tu te gazete i jakąś małą buteleczkę w której jest zielona substancja. mi to przypomina zielone FRUGO ale tam tego chyba nie mają.

Użytkownik Dragwen edytował ten post 23.12.2011 - 08:47

KlausDefeater.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dobra..
[s]ona jest jakaś blada i sie chyba nie rusza O.O

może to zielone to była jakaś trucizna, chciała zakończyć swój żywot ..

Widzimy tu te gazete i jakąś małą buteleczkę w której jest zielona substancja. mi to przypomina zielone FRUGO ale tam tego chyba nie mają.

Ale mają mountain dew, nie doszukujmy się czegoś na siłe ;)
witam w ogóle, jestem tu nowy i od jakiegoś czasu także interesuję się chip-chan.
Zaobserwowałem, że ludzie w internecie wmawiają sobie, że nie wychodzi z domu. Wczoraj mieliśmy dowód, że sama kupuje sobie wodę i jedzenie, także nie ma się nad czym zastanawiać, po prostu jej się nudzi/nie ma życia, włączyła dwie kamerki, je, śpi, pije, kąpie się (bo inaczej by wyglądała jakby tego nie robiła raczej) i spędza przed kompem dużo czasu.
Szczerze wstawcie sobie kamerkę live do pokoju i nagrajcie swoje dwa dni i potem porównajcie z jej dniami. ^.^ są święta, a Wy siedzicie i większość dnia gapicie się na chip-chan/robicie coś innego na komputerze, wychodzicie tylko po to, żeby coś zjeść/kupić/umyć się lub idziecie po prostu spać.

Cmb.
  • Tematów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Hahahah przepraszam za ten komentarz ale nie mogę :D
Paranormalni detektywi :) "zielony płyn". Do tego zauważyłem, że większość detektywów to kobiety, nie jestem jakimś szowinistą, ale gapicie się na nią chyba przez to, że nie macie co robić :).

@down
widzisz jednak są koneksje ^^

Użytkownik Cmb edytował ten post 23.12.2011 - 10:18

Dragwen.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

w sumie to właśnie nie mamy co robić. nudzi nam sie to próbujemy rozwiązac zagadkę chip-chan.

No dobra, nie jestem kobieta chociaż "taka jedna" mnie nazywa "pieszczotliwie" panienką.
nie wiedziałem, że to tu przecieknie. ^^

Marines.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiecie co, powiem wam że wersja z narkomanką jest teraz bardzo prawdopodobna, taką ospałość wywołują opiaty więc bardzo możliwe że daje sobie w żyłę heroinę. Tłumaczy to też dlaczego tak mało je - opiaty znoszą głód. Heroina która i tak i tak jest metabolizowana do morfiny (Ale przenika barierę K-M szybciej niż morfina stąd ten większy potencjał uzależniający) nie jest toksyczna dla organizmu i można na niej jechać całe lata pod warunkiem że będzie miało się stały dostęp. Wszelkie toksyczności wynikają z zanieczyszczenia towaru. Sam "bawiłem się" (Bo opiatami prędzej czy później pierdoli się sobie życie) i widzę wiele podobieństw.
Dziewczyna sobie po prostu przez pół dnia nodduje* i ubarwia sobie swoje narkomańskie życie robieniem wokół siebie szumu.

*"W slangu funkcjonuje również określenie nodding, pochodzące od angielskiego słowa nod (skinięcie, pochylenie głowy) i oznaczające przysypianie, częste zmiany pomiędzy snem a świadomością, występujące najczęściej po zażyciu zwiększonej dawki opioidów."
Dołączona grafika

Ów nodding (który osiąga się poprzez ćpanie jakiegoś opiatu) jest baaaardzo bardzo przyjemny że tak to ujmę i nie dziwię się że dziewczyna mogła by tak pół dnia spędzać.
Nie przypomina wam to czegoś ? ;)

Użytkownik Marines edytował ten post 23.12.2011 - 11:01

pioti8.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

U was też teraz tylko jedna kamerka działa?

Dragwen.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

za dużo ludzi ją ogląda, odśwież sobie.
i tak teraz śpi.

TikTak.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Odkąd założyłem temat, stał się najpopularniejszym na forum ^^ W większości to zasługa Shinji77, który przetłumaczył creepypaste o Chip-Chan :)

Wracając do sedna tego wszystkiego... Szperałem strony o tej tajemniczej kobiecie , blogi itp. Znalazłem coś takiego : http://iii1.wordpress.com/
Po zjechaniu na dół można dostrzec zdjęcia policjantów stojących (czatujących) pod jej domem.

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Są także zdjęcia wielu mężczyzn. Ogólnie looknijcie na te zdjęcia, jakby ktoś (Chip-Chan?) śledził, robił zdjęcia dla nich. Piszę przy jednym zdjęciu " Filmowanie twarz zasłonięta, ponieważ" , "Oni wymknęła się spod kontroli zamaskowaną twarz chimbaetgo a następnie uciekli."

Co do kamerki , to mi także nie działa ta na salon (gdzie śpi) :)

Użytkownik TikTak edytował ten post 23.12.2011 - 11:17

Marines.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A do mojego postu nikt się nie odniesie, popsułem zabawę ? :rotfl:
Może po prostu zalega z czynszem :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych