Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

KlausDefeater.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiecie co, powiem wam że wersja z narkomanką jest teraz bardzo prawdopodobna, taką ospałość wywołują opiaty więc bardzo możliwe że daje sobie w żyłę heroinę. Tłumaczy to też dlaczego tak mało je - opiaty znoszą głód. Heroina która i tak i tak jest metabolizowana do morfiny (Ale przenika barierę K-M szybciej niż morfina stąd ten większy potencjał uzależniający) nie jest toksyczna dla organizmu i można na niej jechać całe lata pod warunkiem że będzie miało się stały dostęp. Wszelkie toksyczności wynikają z zanieczyszczenia towaru. Sam "bawiłem się" (Bo opiatami prędzej czy później pierdoli się sobie życie) i widzę wiele podobieństw.
Dziewczyna sobie po prostu przez pół dnia nodduje* i ubarwia sobie swoje narkomańskie życie robieniem wokół siebie szumu.

*"W slangu funkcjonuje również określenie nodding, pochodzące od angielskiego słowa nod (skinięcie, pochylenie głowy) i oznaczające przysypianie, częste zmiany pomiędzy snem a świadomością, występujące najczęściej po zażyciu zwiększonej dawki opioidów."
Dołączona grafika

Ów nodding (który osiąga się poprzez ćpanie jakiegoś opiatu) jest baaaardzo bardzo przyjemny że tak to ujmę i nie dziwię się że dziewczyna mogła by tak pół dnia spędzać.
Nie przypomina wam to czegoś ? ;)

Mi to przypomina chorobę sierocą. O, czekaj, opiszę teraz chorobę sierocą i napiszę co ma wspólnego z chip-chan, za chwilę wszystkie możliwe choroby jej przypiszemy, nie wydaje Ci się to bezcelowe?

Czemu nie zadajecie sobie prostszych pytań typu gdzie jest jej rodzina i czy w ogóle istnieje? Czy pracuje? Ile ma lat? Skąd bierze pieniądze na wode i jedzenie?
Zamiast tego wolicie pogrążać się w śmiesznych teoriach spiskowych typu "boi się bakterii", "jest narkomanką", "ma chip w nodze i stalkuje ją psychiczny policjant" =|
Ja tam nie widze, żeby się jej jakakolwiek krzywda działa ;) na moje oko funkcjonuje normalnie, pisała, że spała nawet 20godzin, ja też kiedyś spałem 20godzin =| co za problem po obudzeniu spać sobie dalej albo drzemać.

A zdjęcia policjantów znowu tylko jedna teoria - ta, którą ona opisuje. Dziwi mnie naprawdę, że we wszystko jej wierzycie...
Równie dobrze te zdjęcia mogły być zrobione u kogokolwiek, mogła je znaleźć w internecie.
Może faktycznie nie płaci rachunków.
Może po prostu ją znaleźli i ktoś ich wysłał, żeby sprawdzili co się dzieje.

No sorry ludzie, ona po prostu wrzuca na policjantów w korei, w końcu muszą coś zrobić jeśli się dowiedzieli gdzie mieszka to na bank sprawdzali o co chodzi. A nie wiemy czy otworzyła drzwi, czy udawała, że jej nie ma, czy może robiąc zdjęcia po prostu rozmawiała z nimi, że wszystko jest w porządku -.-

Użytkownik KlausDefeater edytował ten post 23.12.2011 - 11:23

Marines.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Obrazek dałem tylko żeby zobrazować o co mi chodzi, nodding tak nie wygląda że kiwasz się jak przy chorobie sierocej tylko przysypiasz co chwilę, balansujesz na pograniczu snu i jawy i po prostu głowa sama ci leci w dół - u chip-chan to obserwowano i to wiele razy.
Odpowiedzi na pytania, które zadałeś są jedna wielką niewiadomą i można tylko spekulować ja tylko stwierdzam fakty i to co widzę. Mogła równie dobrze odziedziczyć ogromny spadek i sobie ćpa mając w poważaniu wszystko.
Moja wersja jest chyba o wiele bardziej prawdopodobna od chipów i policjantów zboków.

Użytkownik Marines edytował ten post 23.12.2011 - 11:27

tojaktotam.
  • Tematów: 1
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Odkąd założyłem temat, stał się najpopularniejszym na forum ^^ W większości to zasługa Shinji77, który przetłumaczył creepypaste o Chip-Chan :)

Wracając do sedna tego wszystkiego... Szperałem strony o tej tajemniczej kobiecie , blogi itp. Znalazłem coś takiego : http://iii1.wordpress.com/
Po zjechaniu na dół można dostrzec zdjęcia policjantów stojących (czatujących) pod jej domem.

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Są także zdjęcia wielu mężczyzn. Ogólnie looknijcie na te zdjęcia, jakby ktoś (Chip-Chan?) śledził, robił zdjęcia dla nich. Piszę przy jednym zdjęciu " Filmowanie twarz zasłonięta, ponieważ" , "Oni wymknęła się spod kontroli zamaskowaną twarz chimbaetgo a następnie uciekli."

Co do kamerki , to mi także nie działa ta na salon (gdzie śpi) :)

A moze oni wlasnie chceli pomoc a ona wmowila sobie ze to przesladujacy sa.

Dragwen.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

tak, odziedziczyła spadek.
to w takim razie czemu ma taki za przeproszeniem bu*del w domu?
mogłaby sobie sprzątaczke wynająć.
Czemu nie kupi sobie nowego mieszkania, większego? Śpi na ziemi?
Mogłaby też pojechać na jakąs podróż, nie wiem, do egiptu czy gdzie.

Poza tym ona boi sie policjantów, a pod jej domem PODOBNO stoją. Boi się ich. tych "cup'ów" jak ich nazywa, że nie śpią od 7 do 10. moze oni wtedy tam przychodzą "do niej"?
wiem, że dziwna teoria, ale to mi sie nasunęło jak zdjęcia zobaczyłem.

Użytkownik Dragwen edytował ten post 23.12.2011 - 11:32

Marines.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Poza tym ona boi sie policjantów, a pod jej domem PODOBNO stoją. Boi się ich. tych "cup'ów" jak ich nazywa, że nie śpią od 7 do 10. moze oni wtedy tam przychodzą "do niej"?

Ma bu*del w domu i nie kupi sobie nowego mieszkania ponieważ gdy masz towar masz wszystko głęboko w D, nawet to że śpisz pod osranym kocem.

tojaktotam.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

mogłaby sobie sprzątaczke wynająć.

Dlaczego do egiptu a nie do polski?

KlausDefeater.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moja wersja jest chyba o wiele bardziej prawdopodobna od chipów i policjantów zboków.

z tym się zgodzę, w ogóle jak usłyszałem jej teorie o tym, że ją śledzi tyle lat i NAGLE TERAZ jest o tym głośno, bo nagle teraz postanowiła wpieprzyć to do internetu i tak sobie wrzucać na całą policję w Korei, to wybuchnąłem śmiechem, hm, rozumiem, że to Korea Południowa?
I co do tych zdjęć i jej bloga. Zauważyliście, że ona powtarza zdania? Na pierwszy rzut oka dla nas to tylko zbiór krzaków, ale jak wrzuciłem do translatora to kilka razy to samo zdanie zauważyłem, tak jakby miało wyglądać, że jest więcej tekstu O_o

I nadal twierdze, że skoro wyszła sobie na ulice zrobić zdjęcia policji to oni muszą coś wiedzieć o jej famie w internecie xD

Cup'ów? Masz na myśli słowo "cop" chyba ;)

Użytkownik KlausDefeater edytował ten post 23.12.2011 - 11:40

Dragwen.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

a może ona wpierdziela grzybki halucynki i widzi te "cupy", kupy, jakieś cienie w pokojach (w końcu sie przeniosła nawet z kamerami) i nie wiadomo co jeszcze.
A potem w to wierzy i rozprzestrzenia na necie jakieś debilstwa, które - ciekawe, a jak- ale bezsensowne ogląda tysiące ludzi.

a na końcu zmęczona tym wszystkim śpi pół dnia, budzi sie, zamiata rzygowiny z podłogi, je, pije, gra w coś na laptopie "noddując" jak to kolega nazwał i znów pół dnia śpi.

PS: ona nie spi w salonie tylko w "korytarzu sypialnym" .. co moim zdaniem jest korytarzem łączącym tajemniczy pokój, kuchnie, łazienke i choć co jeszcze.

Marines: przez te grzybki czuje i widzi tam chip. albo ma schizofrenię..

Użytkownik Dragwen edytował ten post 23.12.2011 - 11:41

Marines.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może nie tyle to co ona wyrabia w internecie tylko po prostu widzą że nie jest normalna. Chodzi i robi zdjęcia policjantom, na jednym policjant celuję w nią swoją komórką no bo skoro ona może to i on też :D Wmówiła sobie po prostu tą historyjkę z chipem.

a może ona wpierdziela grzybki halucynki i widzi te "cupy", kupy, jakieś cienie w pokojach (w końcu sie przeniosła nawet z kamerami) i nie wiadomo co jeszcze.
A potem w to wierzy i rozprzestrzenia na necie jakieś debilstwa, które - ciekawe, a jak- ale bezsensowne ogląda tysiące ludzi.

a na końcu zmęczona tym wszystkim śpi pół dnia, budzi sie, zamiata rzygowiny z podłogi, je, pije, gra w coś na laptopie "noddując" jak to kolega nazwał i znów pół dnia śpi.

"Grzybki halucynki" nie działają w ten sposób, jest "o dziwo !" mało narkotyków które wywołują tak realistyczne halucynacje typu widzę ludzi (Człowiek pod wpływem takiej substancji nie jest świadom tego że to tylko halucynacje)
Właśnie, halucynacje. Tego typu halucynacje, psychozy, manie prześladowcze i inne takie rzeczy mogą wywoływać stymulanty typu amfetamina które mogą być również podawane drogą oralną (Wsypywanie sobie czegoś do wody).

Użytkownik Marines edytował ten post 23.12.2011 - 11:48

Dragwen.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika
grzyb jej sie już robi na ścianie od tego brudu.

dobra, może sie narkotyzuje, może nie, ważne jest to, że teraz śpi i nie warto sobie nią zawracać głowy ;>

a co do wsypywania sobie czegoś do wody - ktoś widział jak ona to robi.

Użytkownik Dragwen edytował ten post 23.12.2011 - 11:52

Syrinks.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Pisze z komorki wiec sory ze nie cytuje. Przychylam sie do wersji z opiatami i tej, ze ktos wyslal policje aby sprawdzic czy u niej ok lub by jej pomoc a ona naszprycowana jak zobaczyla pod domem chmare policjantow to zaczela sobie wkrecac, ze ja wszyscy przesladuja.
Paranormalni detektywi na tropie ^^ ahaha. Zabawa na wiele godzin.

tojaktotam.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Co zauwazylem ze ona jak wstaje i pozniej spowrotem sie kladzie na ten koc to w taki sam sposob czyli poprawia spodnie i glowa na dol zeby nie zobaczyc jej twarzy.

Yoh.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Widzę że dyskusja trwa w najlepsze. Cóż, nawet mi się już nie chce przeglądać tych wszystkich stron, ale widzę po komentarzach, że kilka osób doszło do ciekawych wniosków. Co do policjantów przed domem dziewczyny... Możliwe że rzeczywiście chcieli jej pomóc, ale nie mogli w żaden sposób na nią wpłynąć, jeżeli tego nie chciała - wolna wola - jeżeli chce by ją zostawić, nie chce pomocy - nie dostanie jej. Co innego, jeżeli w tym wszystkim rzeczywiście coś jest. W to jednak trochę wątpię - bardziej skłaniam się ku teorii, że dziewczyna sama wymyśla sobie te wszystkie spiski przeciwko niej, na skutek choroby na jaką cierpi.

Paranormalni detektywi na tropie ^^ ahaha. Zabawa na wiele godzin.

Nie śmiej się. Minęły dopiero trzy dni, a tutaj już 15 stron postów :D
Z tego co jednak widzę, wiele osób tu spamuje dosyć krótkimi wiadomościami, przedstawiającymi jedynie jedną czynność, którą wykonała dziewczyna. Spośród tych 15 stron i tak można wyciągnąć o niej nawet więcej informacji niż na zagranicznych stronach - bądźmy dumni.

Ja właśnie rozpocząłem obserwację, Naszej „Chipi” (12:30). Póki co, jedną czynnością jaką wykonuje dziewczyna, jest sen. Wyspałem się, więc dzisiaj będę mógł posiedzieć w nocnych godzinach trochę dłużej i poobserwować ją. Oczywiście, pod koniec obserwacji, zarzucę Wam kilka screen'ów, jeżeli „Chip-Chan” będzie wykonywała jakieś inne ruchy, poza spaniem i siedzeniem przy komputerze.

KlausDefeater.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wyspałem się, więc dzisiaj będę mógł posiedzieć w nocnych godzinach trochę dłużej i poobserwować ją. Oczywiście, pod koniec obserwacji, zarzucę Wam kilka screen'ów, jeżeli „Chip-Chan” będzie wykonywała jakieś inne ruchy, poza spaniem i siedzeniem przy komputerze.

właśnie o tym mówiłem, popadacie w paranoję. Tracicie więcej czasu niż ona na... patrzeniu na nią. To też stalking swego rodzaju ;) dom sam się nie posprząta, wigilia sama nie przygotuje, naprawdę zamierzacie spędzić święta tak jak Chip-Chan przed komputerami?

tojaktotam.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Wyspałem się, więc dzisiaj będę mógł posiedzieć w nocnych godzinach trochę dłużej i poobserwować ją. Oczywiście, pod koniec obserwacji, zarzucę Wam kilka screen'ów, jeżeli „Chip-Chan” będzie wykonywała jakieś inne ruchy, poza spaniem i siedzeniem przy komputerze.

właśnie o tym mówiłem, popadacie w paranoję. Tracicie więcej czasu niż ona na... patrzeniu na nią. To też stalking swego rodzaju ;) dom sam się nie posprząta, wigilia sama nie przygotuje, naprawdę zamierzacie spędzić święta tak jak Chip-Chan przed komputerami?

Ja wczoraj przez nia nie spalem do 6 pozniej ze zmeczenia juz padlem i obudzilem sie o 12

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych