Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Mołdawia.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hejo znowu jestem. D: Na początku ,,powiem'' że Chip Chan już się wszystkim znudziła i dlatego dawno nie byłam na forum. Więc teraz właśnie weszłam na kamerki, i zauważyłam, że Chippi ma coś na ścianie po lewej stronie. Nie wydaje mi się, żeby to był plakat, przypomina mi to miarę ale i tak to nie miara bo przecież po cholerę jej miara. Ja nie wiem w ogóle co to jest, i nie chcę wiedzieć. Teraz Chip Chan śpi jak tata gdy czasem jest pijany. xD

simon21.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Widzę, że wątek powoli przygasa. Ja udzielałem się tutaj w listopadzie 2013+przeczytałem wszystkie strony. Myślę, że powinniśmy poczekać na jakiś przełom, który w końcu coś znacząco zmieni. Chyba, że ktoś ma na tyle samozaparcia, aby obserwować kamerki i wyszukiwać informacji prawie każdego dnia. Cały czas na kamerach dzieje się to samo. Jak chippie nie śpi, to robi coś na laptopie lub wychodzi z domu. Można ewentualnie popisać do Koreańczyków albo polaków mieszkających w Korei i zobaczyć jaki będzie odzew.

Mołdawia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chyba nasza Chip-Chan umarła :(

http://www.tinypic.pl/1xxad1z6m7cl

Chyba nasza Chip-Chan umarła :(

http://www.tinypic.pl/1xxad1z6m7cl

Chwile później się przebudziła :) http://www.tinypic.pl/7cn6wsb4bunc

Weronika666.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Od około 14 godzin śpi w dziwnych pozycjach. :/

Zagląda tu ktoś jeszcze? 

simon21.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja zamierzam teraz zaglądać częściej. Oczywiście o ile temat chociaż troszkę się znowu rozwinie :)

luk26.
  • Tematów: 20
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

ja naprawdę nie wiem co w tym ciekawego,niech tam siedzi aż zgnije,a jak sie nudzi to niech się za robotę zabierze :>

#2272 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Dziś widziałam jak kręciła kamerą. Udało mi się zauważyć jej twarz. Nie taka młoda z niej kobieta, niestety na krótko to trwało żeby zrobić screena. Zamiast tego udało mi zrobić screena jej ręki.

jsbwn5.png

btw Zauważyliście, że zmienił się napis na drugiej kamerce? 

Użytkownik UlzzangGirl edytował ten post 15.10.2014 - 08:04

simon21.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chodzi Ci o dodanie słowa "sleep"?

#2274 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Tak. I o utworzeniu skrótu od wcześniejszej nazwy.

simon21.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niby zawsze jakaś zmiana, ale niestety nie wnosi wiele do sprawy. Czy ktoś zna jakieś osoby mieszkające w Korei Południowej lub zna jakichś Koreańczyków? Myślę, że warto by było spytać się czy słyszeli cokolwiek o chip chan. Niecały rok temu napisałem do kilku Koreańczyków, lecz mimo że wyświetlili treść wiadomości to i tak na nią nie odpisali. Można to oczywiście zinterpretować jakoby po prostu zignorowali sprawę albo nie chcieli odpisać z jakiegoś KONKRETNEGO powodu. Pamiętam, że kiedyś w tym temacie wypowiadała się dziewczyna, która miała kontakt z Koreanką w Polsce. Z tego co pamiętam była bardzo negatywnie nastawiona i kazała NAM przestać interesować się tą sprawą.

#2276 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Znam jedną dziewczynę, Polkę mieszkającą w Singapurze. Była w Korei Południowej, uczy się też chyba koreańskiego. Ma konto na YouTube, na jej blogu jest też dostępny jej email. Możemy do niej napisać, skierować ją do tego tematu na forum. Może akurat coś wie? Seul nie jest może aż tak wielki, żeby o niej ktoś nie słyszał. Skoro do nas do dotarło to tam nikt o niej nie słyszał? jakoś trudno mi w to uwierzyć. Kilku moich znajomych zna też jakąś dziewczynę, która zna koreański ale chyba tylko na poziomie podstawowym.  Ja też coś tam umiem powiedzieć w tym języku, ale niestety nie znam  na tyle dobrze, by wiedzieć o czym Chip pisze na plakatach i mówi na ustream. Ewentualnie mogę popytać tamtą dziewczyną, czy mogłaby nam pomóc dowiedzieć się, o co chodzi naszej Chip. Może to nas trochę naprowadzi... ale ja jej w ogóle nie znam, także nie wiem co z tego wyjdzie. Mimo wszystko mogę ją popytać, może akurat nam pomoże? 

simon21.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bylo by świetnie gdyby udało by Ci się cokolwiek od niej wyciągnąć. Nawet jeśli ta dziewczyna nie bedzie nic wiedzieć to i tak warto spróbować. Ludzie na forum wielokrotnie pisali, że znaki napisane przez chip chan nie mają większego sensu, ale kto wie jak sytuacja wygląda dzisiaj. W końcu chip chan została odnaleziona w sierpniu w 2011 roku. Czyli ponad 3 lata temu! Skoro to trwa tak dlugo myślę że możemy obalić wszelkie teorie dotyczące telewizyjnego show lub też kampanii reklamowej. Na chwilę obecną bylbym skłonny stwierdzić, iż chip chan moze cierpieć na schizofrenie. Niestety nie możemy niczego być pewni. Jedynie spekulować i rzucać pomysly-czyli tak zwana burza mózgów. Dobrze by było gdyby jeszcze kilka osób przyłączyło się do dyskusji :)

#2278 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Właśnie do niej napisałam. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Może akurat nam się uda coś z tych plakatów odczytać.

Zastanawia mnie, czemu Koreańczycy tak dziwnie reagują jak o niej mowa. Nawet jakby nie chcieli o niej rozmawiać - to po prostu napisaliby to. A oni jej po prostu unikają. Ja spróbuję jeszcze napisać do Koreańczyków, może akurat trafię na takich, którzy będą chcieli o niej gadać ^^

simon21.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Myślę, że warto spróbować odczytać te znaki. Może chip chan dodała coś nowego. Może na plakacie zapisana jest jakaś kluczowa informacja? Ja zacząłem jeszcze raz przeglądać ten wątek z nadzieją, że ktoś kiedyś napisał coś co dopiero po czasie nabrało sensu. Nadchodzi weekend, więc jest szansa, że znajdę chwile czasu na odczytanie znaków :D Tak przy okazji to w grudniu miną 3 lata od rozpoczęcia tego wątku. Aż jestem zdziwiony jak długo to już się trzyma :)

McNugget.
  • Tematów: 10
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Paczcie, jaka fajowa czapeczka do wyjścia :D

2uy2cgj.jpg

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych