Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Cestelle.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Uwaga, uwaga ^^ screeny z sytuacji, o której wspominałam parę postów wcześniej^^

j636eo.png

s1lutd.png

180nmf.png

2bpen5.png

w6thea.png

111m1yq.png

302pefm.png

O proszę, jakieś konkrety :3 Ale fakt faktem, na młodą to nie wygląda...

Zastanawiam się po co jej te pudła... I te sznurki... Niby to ma być swojego rodzaju "zabezpieczenie przed złodziejami"

ale jednak to dziwne... Żeby tak bardzo się bała to by nie wychodziła z domu na tyle czasu... Nie rozumiem O.o

I po co przykleja te karteczki na kamerę.? A jeszcze ciekawsze...  Dlaczego kamerka nazywa się "MndCtrlWpnUNCNS"

Mind Control Weapon.. ale co to ma znaczyć.? To jakieś odniesienie do tego chipa rzekomo wszczepionego w jej nogę.? :x

#2312 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

A ja mam pomysł. Może zamiast wiecznego komentowania tego co robi i skupiania się na rzeczach, które były wałkowane już X stron temu skupmy się na nowych teoriach, a nie na tych które się już tutaj przewinęły  ;))

Cestelle.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja mam pomysł. Może zamiast wiecznego komentowania tego co robi i skupiania się na rzeczach, które były wałkowane już X stron temu skupmy się na nowych teoriach, a nie na tych które się już tutaj przewinęły   ;))

Tak więc mamy jakieś nowe teorie.? :) Coś czego nie było wcześniej.? Mnie zastanawia osobiście kartka na drzwiach wejściowych ale nie wiem czy tego nie było już wcześniej. :x

#2314 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Mnie zastanawia czemu tej kobiecie nikt jeszcze nie pomógł. Ktoś nie mógłby zabrać ją z tego zagraconego mieszkanie i doprowadził do ogólnego porządku? w Korei aż taka jest znieczulica? ale z jednej strony, może ktoś chciał jej pomóc a ona zwyczajnie odmówiła. W takim razie czemu zagraca sobie pokój tymi plakatami skoro właściwie nie chce pomocy? poza tym ona sprawia wrażenie, że nie chce niczego zmieniać. Widocznie pasuje jej spanie na podłodze wśród sterty papierów. 

Użytkownik UlzzangGirl edytował ten post 03.11.2014 - 20:23

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie zastanawia czemu tej kobiecie nikt jeszcze nie pomógł. Ktoś nie mógłby zabrać ją z tego zagraconego mieszkanie i doprowadził do ogólnego porządku? w Korei aż taka jest znieczulica? ale z jednej strony, może ktoś chciał jej pomóc a ona zwyczajnie odmówiła. W takim razie czemu zagraca sobie pokój tymi plakatami skoro właściwie nie chce pomocy? poza tym ona sprawia wrażenie, że nie chce niczego zmieniać. Widocznie pasuje jej spanie na podłodze wśród sterty papierów. 

Ehh, podobno Koreańczycy jej unikają.

Ale przecież musi miec jakichs znajomych, bo widziałam, jak gadała z kimś przez Skype albo coś takiego :P

Cestelle.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja to mam wrażenie że to jeden wielki fejk. Przecież wychodzi z domu, je i śpi. To w jaki sposób się to dzieje, to już inna sprawa. Może jest aż takim nołlajfem.? Albo liczy na fejm.? Nie wiem co mogę powiedzieć, może jest chora.? Nie mam pojęcia. O.o Myślę że te plakaty to kluczowa sprawa :c Ale nie ma puki co jak się dowiedzieć co one oznaczają T^T

Ciekawe dlaczego jej unikają. :<

#2317 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Znalazłam najprawdopodobniejsze miejsce zamieszkania Chip-chan. Gdzie musiała w mieszkach w czasach, kiedy została odkryta na 4chanie i w 2009 roku (jej filmiki na youtube). Nie jednak, czy je udostępniać ;)

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja to mam wrażenie że to jeden wielki fejk. Przecież wychodzi z domu, je i śpi. To w jaki sposób się to dzieje, to już inna sprawa. Może jest aż takim nołlajfem.? Albo liczy na fejm.? Nie wiem co mogę powiedzieć, może jest chora.? Nie mam pojęcia. O.o Myślę że te plakaty to kluczowa sprawa :c Ale nie ma puki co jak się dowiedzieć co one oznaczają T^T

Ciekawe dlaczego jej unikają. :<

Mi też sie wydaje że to fake, zwłaszcza, ze dzisiaj widziałam ciekawą rzecz...

Zobaczyłam na kamerce 2 że Chip siedzi sobie na tym "krześle" przed kompem. W tym samym czasie na kamerce na ustream, zobaczylam jak jakaś druga kobieta chodzi w kuchni (nwm czy to kuchnia, czy łazienka?). Więc myśle że tych Chip jest kilka, i po prostu sie wymieniają :D tylko ciekawe po co te wszystkie kamery i wgl.

#2319 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Nie wydaje mi się. Ta kamerka nie współgra z drugą i pierwszą. Nie raz udało mi się to zauważyć. Na ustream Chip-chan krzątała się po kuchni podczas gdy tak naprawdę znów siedziała przed komputerem - co było można zobaczyć na kamerze drugiej ;)

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wydaje mi się. Ta kamerka nie współgra z drugą i pierwszą. Nie raz udało mi się to zauważyć. Na ustream Chip-chan krzątała się po kuchni podczas gdy tak naprawdę znów siedziała przed komputerem - co było można zobaczyć na kamerze drugiej ;)

Możliwe.

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zobaczcie, na jednym z plakatów jest napis "2005" !! Ciekawe co to może znaczyc... pewnie jakiś ważny rok dla niej

Screen :

2hyxzmf.png

luk26.
  • Tematów: 20
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

podobno wtedy zjadła kebaba

Panjuzek.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A nikt z was nie wpadł na to że ona może być po prostu chora psychicznie?

Monolith.

ótta

• Tematów: 2
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wiesz, nikt zdrowy psychicznie nie interesowałby się podglądaniem podstarzałej Koreanki, więc ciągnie swój do swego...

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jej się chyba nie da pomóc . Prosi o pomoc w Internecie, ale my nic nie możemy zrobić poza gapieniem się w ekran na kamerki . 

PS. W końcu po tylu latach czekania udało mi się zobaczyć jej twarz haha :D No prawda na młodą to nie wygląda ^^

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych