Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Panjuzek.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

W końcu po tylu latach czekania udało mi się zobaczyć jej twarz haha :D No prawda na młodą to nie wygląda ^^

A jak ma wyglądać po tylu latach? :szczerb: 

ale my nic nie możemy zrobić poza gapieniem się w ekran na kamerki .

To jest właśnie zastanawiające. Sto pięćdziesiąt sześć stron o podglądaniu chorej psychicznie kobiety.  :facepalm:

Katsumi__.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O Boże , postawiła kolejne lustro w pokoju...

mcg28o.png

#2328 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

To jest to samo lustro, tylko zmieniło się jego położenie ;)

funnymouth.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam! Jestem tu nowa i mam nadzieję, że się dogadamy. c; 

Napisy zrobiły się czerwone i lustro zostało zasłonięte. 

http://www.tinypic.pl/vmjmc8hgaaoi

Na chwilę oderwałam wzrok i pierwszy raz ją ujrzałam. Siedziała, wstała, wzięła jakąś siatkę i (chyba) je. o_o

http://www.tinypic.pl/cdewbpc11i69

http://www.tinypic.pl/htr0curzv764

Tak, wiem. Moje obserwacje bardzo interesujące...

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ojejee, czy ona ma ręke w gipsie ? o.O

dptpgz.png

E D I T    :  

Ej wiecie co? Znalazłam jej konto na youtube i... tam są filmiki z 2009 roku, czyli jeszcze zanim została odkryta w internecie... Zobaczcie sobie te jej filmiki, tam widać kuchnię i nawet ŁÓŻKO!! Btw, ciekawy pomysł, wstawienie łóżka do kuchni..

Link do jej konta na yt :

https://www.youtube....erichipp/videos

Użytkownik Katsumi__ edytował ten post 10.11.2014 - 19:08

#2331 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Ona nie ma ręki w gipsie. To tylko torba z płatkami śniadaniowymi ;)

Co do tych jej filmów. Widzę tam murek i ulicę, które również jesteśmy wstanie zobaczyć na zdjęciach ze stojącymi pod jej oknem policjantami (http://iii1.files.wo...100608_3-11.jpg , http://iii1.files.wo...100608_61.jpg). Myślę, że to musi być jej miejsce zamieszkania, gdzie musiała mieszkać jeszcze w 2010 i 2011 roku, jeszcze zanim została odkryta na 4chanie. Poznaje tego miśka na łóżku, który w 2011 roku wisiał sobie na ścianie (źródło - filmy z jej bloga). Co prawda w 2011 był inny układ kamer niż w 2009, ale nadal bezproblemowo można zobaczyć kawałek tamtego łóżka.

Ale po odkryciu na 4chanie sceneria pomieszczeń w których przesiaduje już się zmieniła. Także możliwe, że się przeprowadziła. Ewentualnie ześwirowała już całkowicie i pozbyła się wszystkich mebli, co jest bardziej prawdopodobne według mnie.

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ej, powiedzcie mi, co to jest ten Cop P ?? To jest imię tego policjanta który ją prześladuje?

#2333 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Ej, powiedzcie mi, co to jest ten Cop P ?? To jest imię tego policjanta który ją prześladuje?

Cop to z angielskiego "glina". P to chyba inicjał tego policjanta. Jeśli ten policjant jest koreańczykiem (tak jak chip) a "P" jest pierwszą literą jego nazwiska to ten facet który ją prześladuje ma na nazwisko "Park" (z tego co wiem to w Korei jest tylko jedno nazwisko na P). Z kolei na blogu i w filmach wspomina o jakimś mężczyźnie imieniem Park Sang Man. Tak więc możliwe, że to imię i nazwisko tego policjanta.

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cop to z angielskiego "glina". P to chyba inicjał tego policjanta. Jeśli ten policjant jest koreańczykiem (tak jak chip) a "P" jest pierwszą literą jego nazwiska to ten facet który ją prześladuje ma na nazwisko "Park" (z tego co wiem to w Korei jest tylko jedno nazwisko na P). Z kolei na blogu i w filmach wspomina o jakimś mężczyźnie imieniem Park Sang Man. Tak więc możliwe, że to imię i nazwisko tego policjanta.
Kurde, faktycznie. Znalazłam faceta o tym imieniu i nazwisku na Facebooku. To może być on.

#2335 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Kurde, faktycznie. Znalazłam faceta o tym imieniu i nazwisku na Facebooku. To może być on.

Ja znalazłam na facebooku kilku facetów o imieniu Park Sang Man. Największą uwagę musimy zwracać uwagę na tych z Seulu, bo z tamtąd Chipi pochodzi. Możemy również spróbować napisać do Koreańczyków z pytaniem, czy znają jakiegoś policjanta z Seulu imieniem Park Sang Man i czy policjant ten miał kiedykolwiek styczność z korupcją. Chociaż w sumie wątpię, żeby ktokolwiek mógł to wiedzieć. Choć nigdy nie wiadomo.

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ej patrzcie. Zrobiłam plan  jej mieszkania.. co o tym myślicie??

2ivmg7n.png

luk26.
  • Tematów: 20
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

mam nadzieję że nie bierzecie co chwila chorobowego ,żeby ją oglądac,w dzisiejszych czasach ciężko o robotę.....podziwiam was

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Znowu przybyło plakatów. Wygląda na to, ze przykleiła je do kamerki.

#2339 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

j5ijk2.png

Nie wydaję mi się, żeby przykleiła je do kamerki. Dziś widziałam, że wszystko sprzed kamery zdjęła i przez moment było widać kawałek jakiegoś białego drutu czy coś w tym stylu (zaznaczony na screenie). Wydaje mi się, że ona tych plakatów nie przykleja do kamery, tylko do tego drutu. 

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

BOŻE ŚWIĘTY ZAWAŁ SERCA!!!

Dzisiaj rano weszłam na kamerki zobaczyć, co tam u Chippie... A ona stała przy kamerce nr 2 i patrzyła się prosto w nią!!! Normalnie zawalu bym dostała!!

Nie zrobiłam screenów, byłam zbyt przestraszona xD Ale ja nie kłamie, ona serio tam była. Wydaje mi się , że robiła coś z tymi plakatami blisko kamerki...

Ale normalnie tak sie przestraszyłam że prawie umarłam .. MASAKRA

E D I T :

Na domiar złego chyba właśnie usłyszałam jej słynny "alarm" na ustreamie. Źle się po nim czuję ;_; Zaraz chyba umre ze strachu.

E D I T 2 :

Po "alarmie" usłyszałam , oprócz tego głosu, który tam gada, jakiś głosny i długi płacz dziecka. Czyżby Chip-Chan miała dziecko? o.O

Użytkownik Katsumi__ edytował ten post 17.11.2014 - 18:17

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych