Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

XdWercia666.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A nie wydaje się wam że ona się conajnniej ze 3 razy przeprowadzila?? Mi się tak wydaje, zwłaszcza ze na swoim blogu coś tam pisze o przeprowadzce

Napewno przeprowadziła się raz. Wtedy gdy odkryli ją na 4chanie. Mieszkanie było inne. Podobno w czasie naszych obserwacji tutaj na tym forum, również się przeprowadziła. A podczas trwania tematu wiele razy przewijały się pojedyncze osoby mówiące o tym, że to nie jest to mieszkanie co było. Mogło się tak wydawać, bo delikatnie zmieniało się położenie kamer.

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A nie wydaje się wam że ona się conajnniej ze 3 razy przeprowadzila?? Mi się tak wydaje, zwłaszcza ze na swoim blogu coś tam pisze o przeprowadzce

Napewno przeprowadziła się raz. Wtedy gdy odkryli ją na 4chanie. Mieszkanie było inne. Podobno w czasie naszych obserwacji tutaj na tym forum, również się przeprowadziła. A podczas trwania tematu wiele razy przewijały się pojedyncze osoby mówiące o tym, że to nie jest to mieszkanie co było. Mogło się tak wydawać, bo delikatnie zmieniało się położenie kamer.

Na pewno tylko raz? :D

2uzc8it.jpg

2i0ra6t.png

153bbr5.png

2uo5heg.jpg

rcrkfa.png

Użytkownik Katsumi__ edytował ten post 16.12.2014 - 15:42

Kralewna.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hejka, jestem nowa :). Również bardzo się zainteresowałam tą sprawą.

Zaczęłam ją obserwować o około godziny 14-nastej, poszła gdzieś o 15:30 (czasu polskiego) i wróciła po 17-nastej.

Aktualnie zdjęła jedną kartkę. Zaczęła ją jeść o.o. Odgryza kolejne kawałki...

1_zps43128107.png

Znowu siedzi przy komputerze.

Użytkownik Kralewna edytował ten post 16.12.2014 - 17:47

#2374 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Zastanawia mnie, czemu przy drzwiach cały czas wisi ten czerwony sznurek skoro ona jest w domu. Zawsze to wskazuje na jej nieobecność, a tym czasem sznurek sobie wisi  a ta kobieta siedzi sobie w najlepsze w swoim pokoju ㅎㅅㅎ

20usn60.png

Użytkownik UlzzangGirl edytował ten post 16.12.2014 - 18:50

Kralewna.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chyba szykuje się do wyjścia:

2_zps91dbc85b.png

Jednak znowu powróciła do komputera...

Użytkownik Kralewna edytował ten post 16.12.2014 - 18:52

Paleoantropolog.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sorki za cofanie się do jednego z wcześniejszych zagadnień, ale przyszło mi coś do głowy. Chodzi o jej pismo. Może po prostu jest częściową analfabetką? Gdyby ktoś u nas skończył edukację na poziomie np. 3 klasy podstawówki, to w jej wieku zachowywalby się jak ona. Mówić poprawnie umie, a z pisaniem już gorzej. Co o tym myslicie?

#2377 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Sorki za cofanie się do jednego z wcześniejszych zagadnień, ale przyszło mi coś do głowy. Chodzi o jej pismo. Może po prostu jest częściową analfabetką? Gdyby ktoś u nas skończył edukację na poziomie np. 3 klasy podstawówki, to w jej wieku zachowywalby się jak ona. Mówić poprawnie umie, a z pisaniem już gorzej. Co o tym myslicie?

Ja myślałam nad tym, że ona może mieć jakąś chorobę typu dyzortografia lub dysgrafia. Nie znam aż tak dobrze koreańskiego, żeby rozumieć co ona pisze, ale wystarczy przetłumaczyć w zwykłym tłumaczu Google dowolny kawałek tekstu z jej bloga. Prawie w każdym po przetłumaczeniu pojawia się  koreańskie słowo w romanizacji, co wskazuje na to, że jest po prostu nieprawidłowo napisany. I zdarza się to często, więc prawdopodobne literówki możemy spokojnie wykluczyć w jej przypadku.

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie no, chyba raczej chodziła do szkoły.

Według mnie , to bardziej prawdopodobne jest to, że ma dysortografię.

Skopiuję z wikipedi bo nie chce mi się przepisywać :D  :

Dysortografia - specyficzne zaburzenie w nauce pisania, objawiające się popełnianiem błędów ortograficznych pomimo znajomości zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania. Dysortografia może być korygowana, jednak całkowite ustąpienie objawów występuje bardzo rzadko.

Użytkownik Katsumi__ edytował ten post 16.12.2014 - 19:41

szatkus.
  • Tematów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To ma sens. Koreański znany jest ze skomplikowanej ortografii.

Kralewna.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Robiła w kuchni jedzenie, nagle zaczęła jeść chusteczkę, a potem robiła coś pod trzecią kamerką. Pisała SMS, teraz je chusteczkę o.o Wcześniej też jadła chusteczki?

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Robiła w kuchni jedzenie, nagle zaczęła jeść chusteczkę, a potem robiła coś pod trzecią kamerką. Pisała SMS, teraz je chusteczkę o.o Wcześniej też jadła chusteczki?

Chyba tak, zreszą ktoś tu niedawno pisał że zaczęła jeść plakaty z kamerki 2. Ale to nic wielkiego, sama okazjonalnie jem papier. Nie doszukujcie się spisków :D

Kralewna.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Klatka schodowa za Chip:

3_zps060ef1dc.png

Użytkownik Kralewna edytował ten post 18.12.2014 - 03:14

#2383 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Klatka schodowa za Chip:

3_zps060ef1dc.png

Dawno już wspominano o  tej klatce schodowej. Możliwe, że Chip mieszka w jakiejś kamienicy lub w zwyczajnym bloku. 

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chip-Chan dodała nowe wpisy na swoim blogu. Z tego co wychodzi w Tłumaczu Google, pisze tam, że jest gwalcona i molestowana przez tego cop p

#2385 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Chip-Chan dodała nowe wpisy na swoim blogu. Z tego co wychodzi w Tłumaczu Google, pisze tam, że jest gwalcona i molestowana przez tego cop p

Całkiem możliwe, że jest/była gwałcona. Przeważnie osobom po gwałcie trudno jest się pozbierać i nawet jeśli komuś udało się po czymś takim podnieść to i tak zawsze zostaje jakaś tam trauma, albo nawet próby samobójcze  jeśli osoba na której dokonano gwałtu jest słaba psychicznie. Myślę, że z molestowaniem jest podobnie. Więc to by tłumaczyło niektóre zaburzenia u Chip które raczej ma (mogłyby być spowodowane przez gwałt lub molestowanie), bo inaczej zachowywałaby się inaczej. 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych