Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Please log in to reply
2750 replies to this topic

szatkus.
  • Tematów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Albo sobie to wymyśliła.

EGMPL.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chip coś ostatnio nie widać
Chyba teraz je cziken nagets

Mirage.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz na ustreamie słychać jakiś głos. 

#2389 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Teraz na ustreamie słychać jakiś głos. 

Prawie cały czas go słychać, wiec to raczej nie nowość ^.^

Użytkownik UlzzangGirl edytował ten post 23.12.2014 - 15:48

Kralewna.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ludzie! Nareszcie znalazłam czas, żeby o tym napisać... Widziałam na trzeciej kamerce Chip w kuchni... Popatrzyła się prosto, jakby ktoś szedł... Potem tak jakby krzyknęła i widziałam czyjeś nogi! Potem kamera padła... I wtedy pierwsza kamera zmieniła położenie... Boje się, że to mógł być ten cop P :(. Nie mam screenów, ponieważ byłam oszołomiona i dopiero teraz mogłam o tym napisać...

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak w ogóle to Wesołych Świąt wam i Czipi :D

Użytkownik Katsumi__ edytował ten post 23.12.2014 - 17:16

Yoh.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

W 2011 roku zacząłem aktywnie uczestniczyć w życiu Chip~, zaś po jakimś czasie zaprzestałem obserwacji. Nie wierzę, że jej temat jest wałkowany od tego czasu! Wielkimi krokami nadchodzi 2015 rok, a nasza gwiazda dalej zwraca na siebie ogromną uwagę, co wnioskuję po tych 160 stronach tematu! Wesołych świąt, których - mam nadzieję - nie spędzicie na oglądaniu poczynań tej chorej dziewczyny.

Użytkownik Yoh edytował ten post 24.12.2014 - 00:22

V3li.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam was Moi Drodzy i zarazem wesołych świąt. Pragnę wam przedstawić mojego AudioVloga na temat Chip-Chan, lecz przed tym chciałbym was przestrzec. Wszystko, co jest powiedziane w moim audiovlogu, jest moją subiektywną opinią, oraz chęcią, abyście mogli się odnieść do tego, co tam powiedziałem (poza tym, lubię, gdy ktoś mnie słucha ^^) Tutaj przedstawiam wam linka: https://www.youtube....h?v=8wMMSkgDhDs

#2394 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Witam was Moi Drodzy i zarazem wesołych świąt. Pragnę wam przedstawić mojego AudioVloga na temat Chip-Chan, lecz przed tym chciałbym was przestrzec. Wszystko, co jest powiedziane w moim audiovlogu, jest moją subiektywną opinią, oraz chęcią, abyście mogli się odnieść do tego, co tam powiedziałem (poza tym, lubię, gdy ktoś mnie słucha ^^) Tutaj przedstawiam wam linka: https://www.youtube....h?v=8wMMSkgDhDs

O sprawie Chip-chan mogłabym napisać cały monolog i do tego nie wiedziałabym jak go skrócić ^^. Jak dla mnie Audiovlog wypadł naprawdę OK, miło się Ciebie słuchało ;) mimo wszystko przyczepię się do kilku rzeczy.

Wątpię, żeby ten mężczyzna z min 2:35 w AudioVlogu był tym jej prześladowcą. Ja tego samego mężczyznę widziałam w zeszłym roku w grudniu. W momencie  w którym ta kobieta szykowała się do wyjścia z mieszkania.  Wtedy jak zawsze - coś majstrowała przy kartonach i butelkach, próbowała je przemieścić, ale coś widocznie sprawiało jej problem bo za moment pojawił się pewien mężczyzna, który pomógł jej ustawić wspomniane pudła. Pojawił się tak po prostu z nikąd, a ona jakieś dwie minuty wcześniej musiała go zawołać, bo przez chwile wychylała się za drzwi. Całkiem możliwe, że to jakiś jej sąsiad. Chociaż... na tumblrze dotyczącym jej osoby ktoś napisał, że ona mieszka w bloku posterunku policji. Możliwe więc, że to ja mogę się mylić, a ten facet to rzeczywiście ten Cop P. Mimo wszystko jestem pewna, że facet ze screenu w audiovlogu i facet którego widziałam w grudniu to ta sama osoba. Owszem, wszyscy Koreańczycy są do siebie podobni, ale nie tak bardzo, że wyglądają zupełnie jak klony. 

Do tego min 6:49. Na pierwszych dwóch obrazkach nie wygląda tak staro. Ja osobiście dałabym jej z 30-40 lat. Do tego nie wiele różni się od Chip-chan z min 7:01. Wystarczy wziąć pod uwagę kąt padania światła i jej mimikę. 

Tak w ogóle to Wesołych Świąt wszystkim ;)

V3li.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O sprawie Chip-chan mogłabym napisać cały monolog i do tego nie wiedziałabym jak go skrócić ^^. Jak dla mnie Audiovlog wypadł naprawdę OK, miło się Ciebie słuchało ;) mimo wszystko przyczepię się do kilku rzeczy.

Wątpię, żeby ten mężczyzna z min 2:35 w AudioVlogu był tym jej prześladowcą. Ja tego samego mężczyznę widziałam w zeszłym roku w grudniu. W momencie  w którym ta kobieta szykowała się do wyjścia z mieszkania.  Wtedy jak zawsze - coś majstrowała przy kartonach i butelkach, próbowała je przemieścić, ale coś widocznie sprawiało jej problem bo za moment pojawił się pewien mężczyzna, który pomógł jej ustawić wspomniane pudła. Pojawił się tak po prostu z nikąd, a ona jakieś dwie minuty wcześniej musiała go zawołać, bo przez chwile wychylała się za drzwi. Całkiem możliwe, że to jakiś jej sąsiad. Chociaż... na tumblrze dotyczącym jej osoby ktoś napisał, że ona mieszka w bloku posterunku policji. Możliwe więc, że to ja mogę się mylić, a ten facet to rzeczywiście ten Cop P. Mimo wszystko jestem pewna, że facet ze screenu w audiovlogu i facet którego widziałam w grudniu to ta sama osoba. Owszem, wszyscy Koreańczycy są do siebie podobni, ale nie tak bardzo, że wyglądają zupełnie jak klony. 

Do tego min 6:49. Na pierwszych dwóch obrazkach nie wygląda tak staro. Ja osobiście dałabym jej z 30-40 lat. Do tego nie wiele różni się od Chip-chan z min 7:01. Wystarczy wziąć pod uwagę kąt padania światła i jej mimikę. 

Tak w ogóle to Wesołych Świąt wszystkim ;)

Ok. Dzięki za opinię, niby wszystko się zgadza. Lecz co do tego, że te Chip-Chan wyglądają tak samo na zdjęciu... Nadal bym się sprzeczał, bo jeszcze wiele innych zdjęć, kompletnie nie pasuje do niej. Znaczy, są dwie różne twarze nie raz. Jedna starsza, druga młodsza...

#2396 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

http://blog.naver.co...er/220215666013 Chip dodała na bloga kilka podobnych do siebie zdjęć obrazu kamery 1. Ze zdań tam zamieszczonych  po przetłumaczeniu nie da się nic zrozumieć. Nie wiem o co Chip może chodzić.

Katsumi__.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://blog.naver.co...er/220215666013 Chip dodała na bloga kilka podobnych do siebie zdjęć obrazu kamery 1. Ze zdań tam zamieszczonych  po przetłumaczeniu nie da się nic zrozumieć. Nie wiem o co Chip może chodzić.

Myślę, że chodzi o te "włamania" .

YuRi_Chan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hej, to ja, Katsumi_ . Mam nowe konto, bo zapomniałam hasła do tamtego ^^

Tak wgl, patrzcie... To jest creepy :/

#2399 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Tak wgl, patrzcie... To jest creepy :/

Oglądałam to już. I serio, to jest przerażające. Zastanawia mnie tylko, czemu ona jakoś pod koniec tryskała sobie w twarz jakimś dezodorantem czy czymś w tym stylu i później to sobie rozcierała na twarzy.

YuRi_Chan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Znalazłam kilka filmików z jej bloga, na których widać jej kuchnię :)

http://m.blog.naver....wer/80203229964
http://m.blog.naver....wer/80196136090
http://m.blog.naver....wer/80195782352

Użytkownik YuRi_Chan edytował ten post 27.12.2014 - 16:09

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych