Kamerki niejednokrotnie szwankowały. Był taki dzień, że kamerki zostały na kilka godzin wyłączone. Jakież było moje zdziwienie, gdy po włączeniu dostrzegłam inne mieszkanie
Przeprowadzka to niezwykle paranormalne doświadczenie
Napisano 08.02.2015 - 19:32
Kamerki niejednokrotnie szwankowały. Był taki dzień, że kamerki zostały na kilka godzin wyłączone. Jakież było moje zdziwienie, gdy po włączeniu dostrzegłam inne mieszkanie
Przeprowadzka to niezwykle paranormalne doświadczenie
Napisano 08.02.2015 - 20:46
Napisano 09.02.2015 - 15:17
Użytkownik Kanari edytował ten post 09.02.2015 - 18:14
Napisano 09.02.2015 - 18:58
Prawdopodobnie to jest link do 3 kamerki, bo ona bodajże znajduje się na ustream?
Weszłam w ten link. Jakość tak kiepska, że nie mam pojęcia gdzie ta kamerka jest. Poza tym, to laptop/albo ona cały czas coś jazgocze.
Pod spodem napisane: "Stalker P breaks in after disable camera.". Teraz twierdzi, że cop jest stalkerem.
Użytkownik Little Rose edytował ten post 09.02.2015 - 19:00
Napisano 09.02.2015 - 21:08
Szczerze, to ona serio jest chora psychicznie. Miałam nadzieję że to nieprawda, bo jak wtedy był taki czas że zaczynała normalnieć. Brak plakatów, dość czysto w domu.
Prawdopodobnie to jest link do 3 kamerki, bo ona bodajże znajduje się na ustream?
Weszłam w ten link. Jakość tak kiepska, że nie mam pojęcia gdzie ta kamerka jest. Poza tym, to laptop/albo ona cały czas coś jazgocze.
Pod spodem napisane: "Stalker P breaks in after disable camera.". Teraz twierdzi, że cop jest stalkerem.
Napisano 09.02.2015 - 21:29
z nas mas kase, z nasSzczerze, to ona serio jest chora psychicznie. Miałam nadzieję że to nieprawda, bo jak wtedy był taki czas że zaczynała normalnieć. Brak plakatów, dość czysto w domu.
Według mnie, któraś z tych teorii na tych wszystkich 166 stronach jest trafna. Ale chyba nigdy nie dowiemy się jednej rzeczy - skąd ona ma pieniądze na prąd, internet, światło, wodę? Ona ma 2 laptopy i jeden stacjonarny i z 4 fony w tym chyba 2 smartfony. Przecież spadek na pewno już wykorzystała...
Użytkownik Gradzik edytował ten post 09.02.2015 - 21:31
Napisano 09.02.2015 - 21:41
Słuchajcie, mam dość realną teorię dot. Chip-chan i tego, co wokół niej się dzieje.
Jak z resztą wszyscy wiemy, Chip-chan posiada konto na pewnej koreańskiej stronie, Afreeca. Między innymi właśnie stamtąd nadaje trzecia kamera. Znam przypadek kobiety, pochodzącej z tego samego kraju co Chip, o imieniu Park Seo-yeon. Kobieta ta posiada dość nietypowy sposób na zarabianie pieniędzy, ponieważ.... zarabia na życie siedząc przed kamerą i jedząc dosłownie tony jedzenia. Oczywiście to transmituje w internecie i również ma konto na afreeca. Na tej stronie, osobie transmitującej widz może podarować wirtualne prezenty. Do każdego prezentu jest przypisana określona suma pieniędzy w wonach, którą transmitujący może otrzymać za pewną liczbę wyświetleń. Podobno może to wymienić na pieniądze i po prostu z nich żyć.
Chip-chan również może tak robić. Załóżmy, że Chip jest normalną kobietą. Może mieć faceta, masę znajomych - być prawdziwą duszą towarzystwa, może być naprawdę lubiana. I w ogóle być inną kobietą, jaką widzimy przez kamery. Kamery mogła założyć w pewnej części mieszkania, pokoju którego nie używa. Nakładła tam plakatów i zachowuje się tak, jak się zachowuje. Mogła dopowiedzieć historię, nie mającą nic wspólnego z rzeczywistością (warto zauważyć, że w jej domu nigdy nie pojawił się jakiś prześladowca, verichipem nie można kontrolować moczu czy snu - jak ona twierdzi), ludzie oglądają to nie świadomi tego, że z każdym wyświetleniem suma jej pieniędzy wzrasta. Oczywiście możliwe to jest tylko wtedy, jeśli mamy konto na afreeca. Chip-chan wcale nie musi być chora psychicznie. Może to być tylko jej sposób zarabiania pieniędzy.
Użytkownik UlzzangGirl edytował ten post 09.02.2015 - 21:46
Napisano 10.02.2015 - 08:24
Napisano 10.02.2015 - 11:33
Więc - tak w duuużym skrócie : Chippie na początku była zdrowa psychicznie, ale z czasem ześwirowała
Też mi się tak wydaje. Do tego dochodzi jeszcze brak fazy ciemnej, która jest niezbędna dla ludzi do prawidłowego funkcjonowania. A nasza Chip jest wystawiona na światło praktycznie 24h/dobę, 7 dni w tygodniu. Na pewno nie pozostało to bez wpływu na jej zdrowie.
Pozostaje jednak pytanie: co skłoniło zdrową kobietę do tak wyniszczających psychikę zachowań? Nawet jeśli nie był to Cop P, to musiał być jakiś inny bodziec.
Napisano 11.02.2015 - 15:40
I znowu karteczka z hasłami "Sung Dong Park", "każdej nocy", "złe rzeczy".
Być może ten facet ją molestował/molestuje, ale w jakim celu Chip informuje nas o tym za pośrednictwem tych plakacików?
Ona ewidentnie jest chora. Niedawno padło tu stwierdzenie, że właśnie przez to molestowanie dziewczyna ma jakąś traumę, która sprawiła, że ześwirowała do reszty i teraz odstawia takie cyrki. Jest to bardzo możliwe i już innego wytłumaczenia nie jestem w stanie znaleźć.
A tutaj coś na rozluźnienie atmosfery:
Użytkownik Miwena edytował ten post 11.02.2015 - 19:15
Napisano 11.02.2015 - 19:37
co wy za idiotyzmy tutaj rozkminiacie to ja nawet nie mam pytań...
przecież cała ta przedstawiona historia to jeden wielki idiotyzm
dziewczyna sobie znalazła sposób na zarabianie siana zamulając w domu to jak te seks kamerki tylko ona cycków nie pokazuje bo nie ma czego
ale widać sianko się kończy skoro policjanci się dobjają, niedługo ją na zbity ryj wyeksmitują i się skończy kamerkowanie
Użytkownik itsONLYinstinct edytował ten post 11.02.2015 - 19:51
Napisano 11.02.2015 - 21:58
Napisano 11.02.2015 - 23:49
ojej dała nowe plakaty...
przypomne tylko że takich pojebusów w krajach azjatyckich jest na pęczki, oni mają nawet jakieś pomoce społeczne dla takich ludzi, więc to może być to, pracować się nie chce to jakiś hajsik z kamerki się ciągnie + pomoc społeczna i życie się kręci.
Napisano 12.02.2015 - 08:59
Użytkownik Kanari edytował ten post 12.02.2015 - 09:10
Napisano 12.02.2015 - 15:40
Hej, przypominam Wam tylko, że już 19 lutego będziemy mieli okazję zobaczyć jak Chip Chan spędza sylwestra. Bo w Korei rok 2015 zaczyna się właśnie w tym dniu. Jeśli nie zapomnę, to zrobię relację z tego i zdjęcia (chyba, że nic nie będzie się działo).
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych