Nie mam teraz czasu za bardzo składać notek Chippie w zdania więc daję notatkę tylko przetłumaczoną:
Eyeliner kości błędne broni kontroli umysłu: kości ciała Sparaliżowany, ALS, choroba Parkinsona Moc Helm próbuje podjąć 24 godzin żyją
24.12.2010 09:49
Skopiuj http://blog.naver.co...wer/80121020718
Pokaż tylko widza
Powodem broni kontroli transplantacji umysł po stronie zmiękcza kostka kostki kości wszczepia się w kość zmiękcza bok od kostki kostki będą strzelać do mózgu w celu uniknięcia rozprzestrzeniania się raka, zwłaszcza mózgowych.
P jest ponowna ocena nie uda się zabić mnie zabić raka mózgu został złapany w celach transplantacyjnych brwi kości. Jjireudeut cały dzień w głowie z igłą nie zatrzyma ból przez ponad rok. Posiniaczone uczucie w głowie nie jest biteum.
Ból głowy i stłuczenie kości przerwy jildeut bólu ciała
Powodów, aby rozpaczliwie stracić przytomność w ciągu dnia:
Po przebudzeniu chwilę stracił przytomność, "więc", on powie
Ból głowy, ból brzucha, ból w klatce piersiowej, bóle pleców i inne.
Umysł broni czoło kości → igły jjireudeut dalej włosy. Szef posiniaczone ból dłużej niż rok, od ramienia do tyłu palec drętwienie Gonzo. Kaleka Celem Inde, jak jestem obawiać skutki uboczne się zdarzyć w przyszłości. Brain wave ogniskowanie wysyłania zniszczenia.
1. Jolly geham cały dzień. 2. 3. stracić przytomność strzelając silnej fali elektromagnetycznej 4. ciepło z południa tylko pośle w moim imieniu wielokrotnie, na przykład w postaci sygnału ultradźwiękowego.
5. Jeżeli p jest odrodzenie nie rusza się, gdy kał firm maryeop wydarzy lub leżącej na lewo i lewego biodra, nogi, plecy przyciąganie powinno kłaść się aż do niej niewiarygodnie. Bardzo mocny umysł broni
Tu coś nowszego.Zauważcie,że prawie ciągle w tych nowych notatkach używa wyrazu Mwohada,może to jej imię ?
015/01/15 16:34
Gdy mwohada, że stracił przytomność, siedząc w fotelu w środku dnia, patrząc na każdej przerwie
Budzi się zdezorientowani i nie wiedzą, co kiedykolwiek stracił przytomność, gdy
Projekt ustawy jest teraz kale jak Gonzo
Pop wściekłość
16.01.2015 04:54
Do tej pory, na krótko stracił przytomność Gonzo buryeotda
16.01.2015 18:32
Mwohada straciła przytomność, a gdy stan mylić
Gonzo sposób wydostać się z kałem stracił przytomność i obudziłem się kilka razy, ale bez utraty przytomności kilkakrotnie przed procesem złamał pożary wściekłość teraz, więc bez komentarza.
Mucha tyle wściekłości wybuch łez
15 godzin, a wydaje się, że stracił przytomność
Wiele też zrobić to czy tamto halgeot być wysyłane do zlecania spokój
Zapasy rozkaz
Mwohada stracił przytomność Sinners wściekłość, że idzie się na co dzień
17.01.2015 04:26
Gonzo tracą świadomość buryeotda
17.01.2015 05:23
Ogle senny georige Gonzo wytrzymać bez burinda
17.01.2015
Dzień włamań Łatwy
Wychodź znaczy 9:03 do 10:17 jyeotneunde okazało ponownie
Powiedziałem wtedy, że obudził się obudził dwa razy keomkkeo proroka szybko obudzić po kilku pierwszych sekund po wpisaniu drugiego keomkyeo lub przerwać po kilku sekundach od pierwszego przedziału, a następnie obudził się po utracie świadomości krótko po drugiej komory kyeoge obudziłem, że nie jest za krótka wiem, synu.
Pamiętaj, aby nie stracić przytomność w ogóle, cały proces bez utraty przytomności
Mwohada ,,, straciła przytomność, a gdy wybuchła, a ja siedziałem w fotelu
Ogle wytrzymać bez zawieszania, po prostu pamiętam uczucie zaspane oczy podczas gdy Gonzo ,,
Jeśli czujesz się zagubiony i stracił przytomność natychmiast zawiązanymi utraty przytomności, a następnie
Teraz po prostu się kilka razy, zanim kału również aż stołka i zdjął spodnie poplamione odchody wypełnione Gonzo
Więc pop wściekłość
18.01.2015 21:23
Mwohada kiedy nie mieć dobry pomysł, co przeszukiwanie internetu również stracił przytomność i stracił świadomość tego, że robię nagle było wielu halgeot
Zawsze budzi absurdalne. Ach! Nie kiedykolwiek stracisz świadomość idzie długo zastanawia ,,
Również nie udać szczotkowania zębów zepsutych
Ile podatku może również doetneunji anhanji
To nie może nic wściekłość pop
19.01.2015 15:39
Gdy mwohada stracił przytomność kilka razy rano części Gonzo zacięte aż kałem, szyi, ramion, ciała tu i tam, pociągnij Ogle odległość cierpi stracił przytomność na Gonzo
Złamania otwarte aż na krótko podczas pełen odchodów kale Gonzo majtki majtki ,, ,, nie śmieszne
Pop wściekłość
Dziś trzeba także kupić akcje i Komisji Praw Człowieka, a także złożone straciłem przytomność, otworzyć wszystkie okna modyfikowanych oligonukleotydów do zmiany tego artykułu
Również, że powinien być na każdym (ⅱ)
Zamówienie jest ważne brakowało, gdy zapasy się kupić zrobisz dziś
Nie może żyć
Tyle wściekłość Pop
Szczotkowanie dziąsła również idzie szkody Nie miałem gnijących zębów. Zęby boli
20.01.2015 16:57
Nie pamiętam w ogóle. Gdy mwohada, że stracił przytomność. Wciąż oszołomiony stanu kkaenji więcej niż 20 minut.
Mam również budzi się co siedem lat odpowiednie pobliżu góry ptaka zawsze zastanawiałem ,, nie czujesz się jak to
Ogle wytrzymać bez wiszące w nocy, senność Gonzo Ale on nie miał nic, aby zapobiec błędne
Jak dotąd, więcej niż 10 godzin do utraty świadomości Gonzo buryeotda
Aż łazienki z WC Gonzo osadów czasie 5 sekund, aby obudzić w każdej sekundzie, tuż dalej Gonzo toalety kilka razy co 30 i 40 minut, 4,50 sekundy powrotem ,, co się stało do tej pory wciąż czują się zagubieni ,,
Gnijące zęby, dziąsła, leczenie dziąseł szło Uraz
Podatek właśnie powiedział w jednym tygodniu
Nic nie powinno pozwolić .. więc wściekłość-pop
Zapasy i zamówienia klasy halgeot ,, nic do zrobienia przez cały dzień jest to, że istnieją setki błędne Gonzo
Eyeliner kości jako broń głowy kontroli umysłu jest pełen bólu i siniaków, brwiowego kości jako Genitalia błędne broni kontroli umysłu Hebrajczyków Gonzo burinda. Kał cały dzień
[Źródło] 15 do 17 stycznia 2015 Kolejny atak. Vicious stracić przytomność. Broni kontroli umysłu czoło siniaka kości na głowie z bólu | jestem śledzony autor
Po tych notatkach już możemy być pewni że Gonzo/Cop P molestuje Chip :c
1 stycznia 2015 8 błędne stracić przytomność. Kontrola umysłu korupcja policji brwi ból kości siniak w głowę z broni stalking czasopiśmie
9.01.2015 15:30
Skopiuj http://blog.naver.co...er/220233721050
Pokaż tylko widza
01/01/2015 14:08
Mwohada stracił przytomność i kiedy przerwać, że utrata przytomności, siedząc w fotelu. Pop szaleć cały dzień i nic nie pozwól
2.1.2015 18:30
Aby stracić przytomność nagle stracił przytomność podczas gdy Internet siedział w fotelu, aż do dnia
Ogle wytrzymać bez utraty przytomności wiszące śpiący tuż przed wyciąga błędne Gonzo
03.1.2015 18:37
12:00 do 01:00, kiedy stracił przytomność wybuchła
Więc pop wściekłość. 02:00, 10:00 Gonzo rozjaśnił natychmiast do toalety
Tyle wściekłość wybuch łez Fly
Mwohada straciła przytomność, a gdy to zmianę naszego pokoju, gdy tylko wydaje się, że ekran nagrywania straciłem przytomność
03.1.2015 18:44
2.1.2015 anal ssać te dni anon indeut, anhaeseo stracić przytomność o świcie, wyszedł na drodze do utraty świadomości o 5 rano 6:00 złamał doeseo
W tym samym czasie, co Gonzo zaciął części przerażające i tak dużo lęku
Pomoc w sprawozdawczości molestowania jest chyba gdzie przyniósł mu serdecznie
Siedząc tam, jak tylko usiadł stracił przytomność od 07:57 do obudzić 14:37
4.01.2015 01:56
Jolie wytrzymać bez Gonzo burinda
Czas jest błędne codziennie
Zdjęcie 1 Gonzo wystarczająco zimna, nawet na śmierć, mimo że nadal jest jak błędne dziennie
4.01.2015 02:05
Ogle georige Gonzo wytrzymać bez burinda
Gonzo senność, a nawet błędne ostrza lewe ramię, szyję wyciągnął nawet błędne Hebrajczyków Gonzo burinda
4.01.2015 02:24
Kiedy nie wiesz, jak stracił przytomność na chwilę
Traciłem świadomość przerwę
4.01.2015 02:28
Błędne kolana do brwi kości Hebrajczyków chory umysł broni kontroli zbyt zaskoczony niespodzianka
Teraz trzymać penisa brwiowego kości umysł broni kontrolne
4.01.2015 02:29
Gonzo odchody nagle burinda
Hebrajczycy błędne kilku Gonzo przemiennego burinda
4.01.2015 03:03
4.01.2015
Kilka razy nagle stracił przytomność na chwilę stracił przytomność rozładunku Gonzo
Gdy mwohada nie wiedzą, jak stracił przytomność
Straciłem przytomność, siedząc na połamane krzesła
06.01.2015 14:59
05.01.2015
Usiądź Internetu został zapamiętany tylko jako internetowa nie stracił przytomność podczas Gonzo buryeotda
Stale w ruchu przez całą noc, udając, że broni kontroli umysłu złamał krzesło w ciągu dnia, aby pieścić Gonzo
06.01.2015 15:04
Gdy mwohada które straciły przytomność
Wystarczy usiąść pieścić Gonzo stracić przytomność, gdy byli już na jawie internetowe
Teraz budzę się kilka razy w kale Gonzo, kontroli umysłu nieustannie porusza się nadal udając, że był już obudzony jako broń
Tyle wściekłość Pop
Mwohada straciła przytomność, a gdy to zawsze złamania otwarte ah! Więc to jest to, co myślę, ale do tej pory stracił przytomność ,,
Zęby szlachetne, dziąseł i gnijące na tyle wściekłości pójść pop ahkkapgo
Głowa nie zamknięte, może doetneunji czas po prysznicem
Pralnia, czyszczenie, mycie naczyń jest dużo do zrobienia ,,,, jest coś dla zajęty, że nie straciłem przytomność zmiana ubrania
07.01.2015 02:21
Anppaego senny wytrzymać nawet dzień bez utraty świadomości dzień wcześniej, Gonzo szyi i barku talii uda kończyn miednicy błędne Hebrajczyków rysuje Gonzo, Gonzo eomcheongnande ,, Ogle odległość jest wciąż błędne Gonzo
Tak bardzo bolesne szyi, ramion, ud, talii hip przemian ciągnąc Gonzo błędne Hebrajczyków burinda również
Tak więc błędne i może ledwie usiedzieć
Kołdra okładka, że teraz nagle zimno Gonzo burinda co noc.
Nagle okazało się zimno.
07.01.2015 16:09
Mwohada straciła przytomność, a gdy to straszne Ogle wędzone kończyny zgięte w odległości Gonzo, Gonzo karkówka Burin pamiętać o rozrywając go boleśnie jildeut
Gonzo nagle zimno pieścić wydaje się stracone obecnie objęte kołdrę i kołdrę jak tylko świadomości
Kkaenjeok można dostać się z drogi do toalety kilka razy Gonzo
Wciąż sieje odchody Gonzo, tuż przed czoło kości narządów umysłu Hebrajczyków błędne przeszywający broń Gonzo buryeotda również
08/01/2015 02:25
Każdej nocy dzień, anppaego ramion, szyi kości jest uszkodzony, należy pociągnąć jildeut przerwać błędne Gonzo, jest jeszcze trochę czasu, zanim to jest błędne
Ogle georige także wytrzymać bez kończyn
Jest to również ogromne zimno Gonzo. Kotły także bezużyteczne.
Dziś pogoda jest bardzo zimno ahnindedo jest błędne
08/01/2015 03:12
Gonzo tracą świadomość buryeotda
08/01/2015 14:04
Mwohada straciła przytomność, a gdy czas temu, aby wydostać się z WC złamał Gonzo
Przed utratą przytomności senny wytrzymać bez Gonzo, Gonzo odległość Ogle, szyi i ramion talia biodra uda przemian ciągnąc Gonzo Gonzo błędne błędne burimyeo I wydaje się, że stracił przytomność
Komputer podczas oglądania Internetu dzisiaj i codziennie przez lata tracą przytomność
Więc pop wściekłość
Teraz znów burinda kału Gonzo
[Źródło] 01 stycznia 2015 8 błędne stracić przytomność. Broni kontroli umysłu czoło siniaka kości na głowie z bólu | jestem śledzony autor