Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

YuRi_Chan.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Słuchajcie...
Weszlam na ustreama, słyszę że głos nie gada, wiec dalam głośniki na full. I po jakichś 10 sekundach usłyszałam taki straszny dźwięk... od razu wyłączyłam ustreama... bardzo się boje poniewaz to mógł być ten jej alarm. To było takie jakby... głośne krzyknìęcie-kichnięcie, coś pomiędzy tym.
To na pewno był ten alarm, boję się.

Cez77.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Cadavera

Post wyzej widac brak rozsadku, przesadyzm i emocjonalne zniszczenie nie realnym zyciem. To stalo sie chore. Ludzie sie czyms takim "jaraja" a za pare dni w dziale parapsychologia zakladaja temat, ze nie radza sobie z zyciem jak widac wyzej.

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Cez
Dałbym Ci plusa za to gdyby się dało.

Ta chip może niszczyć psychike małolatów.

Padael.

Tauri

• Tematów: 73
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To taki "Klan" dla oryginalnych ;)

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Taa... klan. Pani z przyry za mało zadaje po prostu :P

Cez77.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Sebastian. dzieki ;)

Ale szczerze, ile mozna z ta kobieta w kamerze? Na wykopki przed szkola zagonic to sie odechce podgladania tej kobiety :D

YuRi_Chan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cadavera

Post wyzej widac brak rozsadku, przesadyzm i emocjonalne zniszczenie nie realnym zyciem. To stalo sie chore. Ludzie sie czyms takim "jaraja" a za pare dni w dziale parapsychologia zakladaja temat, ze nie radza sobie z zyciem jak widac wyzej.

O, hejt na mnie, jak miło.
Czemu sądzisz, że nie radzę sobie z życiem? Wiesz, ze mną i z większością osób na tym forum jest wszystko w porządku. Nie musisz się martwic o nasze zycie.

Cez77.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Cadavera

O, hejt na mnie, jak miło.
Czemu sądzisz, że nie radzę sobie z życiem? Wiesz, ze mną i z większością osób na tym forum jest wszystko w porządku. Nie musisz się martwic o nasze zycie.

Pierwsza sprawa, czytamy ze zrozumieniem. Nie odnosilem, sie do Ciebie, ze nie radzisz sobie z zyciem ale do ogolu ludzi ktorzy przez takie rzeczy zakladaja tematy o problemach, wiec poniekad nie stwierdzilem, ze wyladujesz z tym w dziale wyzej wymienionym (prawdopodobnie bedziesz dlubac obecny przez nastepne dwa lata) Druga sprawa, nie jest w porzadku bo pani ktora robi Ciebie i inne osoby w balona jest punktem Twojego emocjonalnego przywiazania, w dodatku obiektem przywiazania przez internet. Marnujesz na to czas. To, ze usluszalas glosny dzwiek to... moze... dlatego... ze "rozwalilas glosniki na maxa"? Zamiast przyjac sprawe Chip Chan z dystansem i sytuacje z dzwiekiem z glosnika to przezywasz to na forum jak mrowka okres (bez urazy kobiecej natury) Zastanow sie jak dla osoby trzeciej wygladaj wasze rozsterki na temat pani w kamerze. Czy nie uwazasz, ze ciegle podgladanie tej pani i podniesienie tego do statusu trasci zycia jest oznaka fanatyzmu, przesadyzmu i wylaczenia z realnego zycia?

Mozna ogladac w internecie przekaz z kamer ustawionych w lasach i parkach narodowych aby obserwowac zwierzeta w ich srodowisku. Z tej kobiety zrobiliscie malpe w cyrku i kazdy jej ruch, kazde pierdniecie i kazde jej udezenie serca musicie obserwowac i "podniecac" sie tym jak byscie tego sami nie potrafili...

Nie musisz się martwic o nasze zycie.

Ho Ho Ho. Za to wy mozecie interesowac sie zyciem tej kobiety?

Użytkownik Cez77 edytował ten post 08.03.2015 - 22:20

Tsukasa_san.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bez przesady. Też uważam, że niektóre osoby z tego tematu nadmiernie się w tę sprawę angażowały i interesowały (np. ciągle włączona strona z kamerkami), co było już trochę marnowaniem czasu, na taką internetową sensację. Ale nie ma chyba nic szczególnego w tym, że ludzi to po prostu wkręca, cała ta historia ma nutkę tajemniczości, co jest interesujące. Nie widzę nic złego w interesowaniu się Chip Chan i uważam, że niektórzy ludzie się niepotrzebnie czepiają. Obserwowanie jej poczynań nie należy do kreatywnego wykorzystania czasu, ale jest to dobra rozrywka. Przyznaję, że ja też bym się nieco przestraszyła, gdybym przesadziła z głośnością i jakiś dziwny dźwięk by mnie zaskoczył na streamie. Szczególnie w godzinach wieczornych. Jak by nie patrzeć, cała ta historia ma trochę strasznej aury. 

Jeżeli ona sama udostępnia swoje życie w internecie, które nie jest takie przeciętne, to raczej nie ma w tym nic dziwnego.

YuRi_Chan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bez przesady. Też uważam, że niektóre osoby z tego tematu nadmiernie się w tę sprawę angażowały i interesowały (np. ciągle włączona strona z kamerkami), co było już trochę marnowaniem czasu, na taką internetową sensację. Ale nie ma chyba nic szczególnego w tym, że ludzi to po prostu wkręca, cała ta historia ma nutkę tajemniczości, co jest interesujące. Nie widzę nic złego w interesowaniu się Chip Chan i uważam, że niektórzy ludzie się niepotrzebnie czepiają. Obserwowanie jej poczynań nie należy do kreatywnego wykorzystania czasu, ale jest to dobra rozrywka. Przyznaję, że ja też bym się nieco przestraszyła, gdybym przesadziła z głośnością i jakiś dziwny dźwięk by mnie zaskoczył na streamie. Szczególnie w godzinach wieczornych. Jak by nie patrzeć, cała ta historia ma trochę strasznej aury. 

Jeżeli ona sama udostępnia swoje życie w internecie, które nie jest takie przeciętne, to raczej nie ma w tym nic dziwnego.

Masz rację, dzięki :) Swoją drogą może trochę przesadziłam tak panikując z powodu tego dźwięku, ale żeby od razu jakieś kłótnie były? Na pewno nie o to mi chodziło ;) Aha, i jeszcze jedno.... Na jakiś miesiąc odpocznę sobie od tego tematu, wam też to radzę, bo na razie raczej nie ma szans żeby rozwiązać tą zagadkę....
Cez77 możesz być ze mnie dumny :D

Użytkownik YuRi_Chan edytował ten post 09.03.2015 - 21:17

Cez77.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Brawo :D :D :D

Mołdawia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzisiaj weszłam na ustream. Już na początku słyszałam dźwięk... wody, jakby myła ręce. Po chwili zadzwonił telefon, chippi go chyba odebrała bo słyszałam jak coś mówiła. Po chwili powiesiła biały sznurek przy drzwiach i chyba znowu poszła umyć ręce. Następnie usiadła na ,, poduszce '' wpatrując się w komputer. Szczególnie zdziwił mnie ten telefon.. czyżby ona miała przyjaciół?

Mołdawia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzisiaj znowu weszłam na ustream, obraz był ciemny, po chwili weszłam na kamerki i.. WSZYSTKO było CZARNO-BIAŁE! Chippi aktualnie śpi :) 

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Właśnie wstała. Robi sobie kanapkę z jajkiem na twardo.

Zalała herbatę/kawę nie jestem pewien czy słodziła.

.

Equilibrium

• Tematów: 43
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Znowu śpi chyba te jajo było niedobre bo coś bąki puszcza

ps. poruszyła lewym okiem, nie wiem co o tym mysleć

Użytkownik Führer edytował ten post 22.03.2015 - 15:01

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych