Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Cez77.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Lanie wody prawdopodobnie bylo rozlewaniem pedzonego trunku do butelek. Nie dosc, ze puszczala baki to jeszcze dawala znaki przesadzenia z tym trunkiem. Wstala, zatoczyla sie i rabnela glowa o ziemie. Potem zaczolgala sie do nastepnego pomieszczenia i zwymiotowala na srodku.

Tez nie wiem co o tym myslec.

Cait Sith.
  • Tematów: 159
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ależ hejtujecie :D

#2568 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.
  • Tematów: 0

Napisano

Chip-chan już całkowicie zakleiła drugą kamerę. Nawet nie ma sensu już jej oglądać, bo po prostu nic nie widać.

.

Equilibrium

• Tematów: 43
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Zakleiła bo to kamuflaż na wypadek wojny, wiesz że niby jej nie widać.

#2570 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Zakleiła bo to kamuflaż na wypadek wojny, wiesz że niby jej nie widać.

Ha Ha. Obecnie Chip-chan trochę się nad nami zlitowała i kawałek karteczek odkleiła. Teraz można zobaczyć ją całą.

Cez77.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Zeszlej nocy o godzinie 4;56 i 19 sekund zaczela kreslic na kartce dziwne znaki. Udalo mi zauwazyc dziwne punkty ulozone jak piramidy i inne dziwne starozytne obrazki prawdopodobnie przedstawiajace dziwne postacie, Slonce, statki kosmiczne i czlowieka.

Moze ona pochodzi z kosmosu i chce nam cos waznego przekazac?

Teraz jestem skolowany i tym bardziej nie wiem co o tym myslec. Ide w napieciu ogladac co bedzie robila. Wiem, ze jest to niebezpieczne.

YuRi_Chan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie no facepalm. Od pół godziny siedzi przy kamerce i rozwala ją na wszystkie strony -,-
edit : Dobra, ustawiła ją tak, jak była wcześniej.... Bez sensu ;p

Użytkownik YuRi_Chan edytował ten post 26.03.2015 - 21:26

Lis.

jeden, jedyny i prawdziwy

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Przed chwilą włączyła Fakty. Biorąc pod uwagę jej minę, chyba ją ta afera z Durczokiem nie przejęła. Podrapała się po plecach i dalej siedzi.
Nie wiem co myśleć o tym...

Użytkownik Lis edytował ten post 27.03.2015 - 22:48

YuRi_Chan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie interesuję się tym tematem tak jak dawniej, ale znalazłam coś, co może wam pomoc.
Chip-chan kilka razy wspomniała kolesia o imieniu Park Sung Dong. Wpiszcie sobie to w google. Na jednym zdjeciu jest tam taki facio. Prawda, że podobny do tego faceta, ktorego zdjęcia ciągle udostępnia na swoim blogu?? Mogłabym jeszcze napisać, że mozna go znaleźć na facebooku i napisac do niego, ale nie przesadzajmy :) No, z mojej strony to tyle.

szatkus.
  • Tematów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Eeee... w Korei istnieje ok. 300 nazwisk i tam bardzo łatwo znaleźć dwóch ludzi o tym samym imieniu i nazwisku. Raczej tym bym się nie sugerował.

YuRi_Chan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zauważyliście może, że Chip-chan od jakiegoś tygodnia nie rusza się, nie budzi, ciągle tylko leży... Jak dla mnie to ona już zeszła z tego świata. Można się było tego spodziewać.

#2577 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Zauważyliście może, że Chip-chan od jakiegoś tygodnia nie rusza się, nie budzi, ciągle tylko leży... Jak dla mnie to ona już zeszła z tego świata. Można się było tego spodziewać.

Nie dawno widziałam, jak przez chwilę była gdzieś poza kadrem kamer, a później znów usiadła na ten swój fotel. Także spokojnie mogę napisać: na szczęście Chippi nie umarła ;)

Jak tak patrzę na nią, siedzącą w tym bałaganie w pokoju oblepionym plakatami to mam ochotę polecieć do jej kraju, siłą wyciągnąć z tego mieszkania i jakoś doprowadzić do porządku. Przecież to, co ona wyrabia jest nie do pomyślenia. Chciałabym, żeby ktoś jej pomógł. Mam wrażenie, że jej stan się pogorszył...

Cez77.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jak tak patrzę na nią, siedzącą w tym bałaganie w pokoju oblepionym plakatami to mam ochotę polecieć do jej kraju, siłą wyciągnąć z tego mieszkania i jakoś doprowadzić do porządku. Przecież to, co ona wyrabia jest nie do pomyślenia. Chciałabym, żeby ktoś jej pomógł. Mam wrażenie, że jej stan się pogorszył...

Chip Chan ma taki sam ubaw z naiwnych osob ogladajacych ja i przywajacych jej "trudna sytuacje" jak niektore osoby czytajace komentarze w tym temacie.

kondzik123.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ona jest Reptilianka i steruje umysłyami ludzi, którzy ją oglądają.

Użytkownik kondzik123 edytował ten post 17.04.2015 - 18:46

#2580 Gość_UlzzangGirl

Gość_UlzzangGirl.

Napisano

Z Chip jest już naprawdę bardzo źle..

Syf się powiększył, ilość plakatów się zgęściła, już nie opuszcza mieszkania tak często jak wcześniej, cały czas siedzi na tej leżance. Ciekawe, ile jeszcze wytrzyma przy takim stylu życia...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości oraz 0 użytkowników anonimowych