Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Kanari.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pamiętam jak w którymś roku bodajże 2011-2012 jej stan zaczął się poprawiać, były efekty. Prawie była już normalną osobą. A teraz znowu cyrki wyprawia. To jest do bani. Kiedyś się nią interesowałam ale teraz już nie. Tak samo jak 3/4 tego tematu. Wam też radzę się przestać nią interesować. Zwykła chora psychicznie baba. Przecież sama kiedyś dała plakat że nie chce pomocy więc po co Wy jeszcze się nią przejmujecie? :facepalm:

Rinkashichika.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. Jak większosć osób z tego tematu, założyłam konto specjalnie dla Chippie. O Chip-Chan dowiedziałam się zaledwie kilka dni temu, chociaż już dawno słyszałam jakieś pogłoski na jej temat. Ale dopiero wczoraj włączyłam jej kamerkę. Przeczytałam wiekszośc informacji zawartych w tym temacie, wiele odpowiedzi. Przejrzałam znane konta Chip, oraz zdjęcia z kamerek, gdy były ustawione inaczej niż teraz. Nie rozumiem kilku rzeczy, a mianowicie:
Czytałam tu, że ponoć Chip oznajmiła, że Cop P chce odebrać jej majątek... To jest według mnie mało prawdopodobne. Przecież ktoś musi opłacać wszystko Chip - ma włączony prąd BEZ PRZERWY od 7 lat, prawda? Majatek musiałby być naprawdę ogromny. Pozatym jej drzwi z tego co słyszałam otwierane są w stronę klatki schodowej - więc po co pudła? W dodatku rzekomy
Cop P wszczepił Chippie ten verichip. Chan podobno chciała sprawdzić m. in., czy zasypia niekontrolowanie... W 7 lat jeszcze tego nie zrobiła? Coś mi tutaj nie gra...
Na pewno tą treścią nic tu nie wnoszę, no ale pytam, może ktoś z was jest w stanie mi odpowiedzieć?  :>  :>

Rinkashichika.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wszystkie kamerki Chippie zostaly wyłączone parę minut po tym, jak wróciła do domu... Nie działają od około godziny.  :<

Siema.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nikt już nie obserwuje chipi? :(

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ludzie w końcu zrozumieli, że to strata czasu i wrócili do normalnego życia.

Cadavera.
  • Tematów: 3
  • Artykułów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Lupus- z ust mi to wyjąłeś xD

Siema.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:( No cóż. Sama ją "poobserwuję" bo widać tylko jej twarz ;-;

Wercia32.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

spi sobie teraz 

http://zapodaj.net/7...660597.png.html

YuRi_Chan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie no, mówię wam, nie ma sensu juz jej oglądać. Ciągle tylko śpi lub siedzi na komputerze. W ostatnich tygodniach, dniach, widać, jak ten jej sposób życia ją wyniszczył... Nie życzę jej śmierci, ale wydaje mi się, że ona naprawdę już długo nie pozyje :/ Kiedyś byłam wielką fanką Chip, codziennie wchodziłam na kamerki, pisałam na forum posty, które nawet nic nie wnosily do tematu... Ale teraz się ogarnelam i postanowiłam żyć swoim życiem, a nie czyimś :) Wam też tego życzę.

kja3.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z tego co widzę zainteresowanie Chippie opadło, ja trafiłam na temat wczoraj rano i korzystając z choroby spędziłam cały dzień czytając ten wątek i co jakiś czas zerkając na kamerki. Według mnie niepotrzebnie wyolbrzymiacie sprawę - uważam że to chora kobieta, nie dowiemy się prawdy dopóki nie poznamy treści jej plakatów którymi obkleiła już cały pokój, niemniej uważam że przekaz fragmentów które udało się przetłumaczyć czyli np "Nie daj się oszukać/nie daj się ogłupić" może być kierowany właśnie do osób które całymi dniami próbują rozwiązać "zagadkę" tajemniczej Chip-Chan. Nie trzeba być detektywem żeby zobaczyć że kobieta bez wątpienia nie jest zdrowa psychicznie, całą historie z policjantem i chipami należy traktować z przymrużeniem oka chociaż te drugie jest bardziej prawdopodobne chociażby ze względu na zdjęcia jej nóg na blogu. Pożyjemy zobaczymy, teraz śpi, wczoraj wstała 2x z czego jeden raz poprawiła kartke przy kamerce i poszła spać dalej, cała sytuacja jest strasznie interesująca i wciągająca ale nie dajmy się ogłupić, w pierwszej chwili pomyślałam że Chiipie są 2 i wymieniają się po prostu - koreanki są do siebie podobne więc to możliwe z tym że ciągniecie takiej szopki przez kilka lat nie miałoby większego sensu. Ja w każdym razie nie mam zamiaru na nią patrzeć za to poszukam jakichś informacji bo to ciekawe i strasznie ciekawią mnie te napisy w języku koreańskim ;p

Carnivall.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Orany julek. Czytałam o Chippie jakieś 3 lata temu, weszłam dziś z ciekawości w ten ignorowany przeze mnie wątek, poczytałam, a tu kompletnie nic nowego! Ludzie, jakim cudem Wy ciągle ją obserwujecie? Niepojęte to dla mnie.

Siema.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzisiaj z godziny 13:08
Co jest napisane  i zaznaczone na czerwono? Ktoś przetłumaczy?

http://zapodaj.net/f...23b040.bmp.html

Siema.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Komuś się kamery psuć zaczynają http://zapodaj.net/b...f4c0ae.bmp.html

olaa2803944.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jest tu ktoś kto jeszcze się nią interesuje ?

Siema.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chip-Chan na dzień dzisiejszy http://zapodaj.net/7...e2c272.jpg.html

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych