Ktoś interesuje się jeszcze w temacie Chip-Chan? Dyskusja powoli cichnie, ja sama dowiedziałam się o niej wczoraj i postanowiłam poświęcić parę godzin, by czegoś się o niej dowiedzieć, po części z nudy, są wakacje i nie mam co ze sobą zrobić, a ze snem mam problemy, więc zajęłam czymś myśli przynajmniej.
Naczytałam się o niej mnóstwo, a to z forum, a to od znajomych etc. Teorii jest wiele z tego co widziałam, ale również dla większości aktywnych wcześniej pewnie się to znudziło. Ja, wiadomo, znalazłam jakieś info, sprawa trochę dziwna i się wciągnęłam. Obecnie działa mi tylko jedna kamerka - kartony, więc nie udało mi się jej jak dotąd zobaczyć, ale skoro ona długo śpi to może oznaczać, że robi to nadal, no nieważne. W ostatnim poście widać przyciemnione obie kamerki, aktualnie widzę tylko tyle http://zapodaj.net/82771c9bc5386.png.html
Przejęłam się trochę, bo sprawa jest dosyć tajemnicza i chętnie podyskutowałabym na ten temat, ale chyba się spóźniłam. (I tak, dołączyłam do strony ze względu na tą "zagadkę", choć zjawiska paranormalne mnie interesują i miałam z takowymi do czynienia).
Także ten, ja na razie tyle.