Bez zbędnego gadania. Wczoraj osobiście odkryłem WIELKĄ tajemnicę chip chan. Na końcu wypowiedzi załączniki. Wczoraj obserwowało ją wiele osób ( postać zza lustra to kukła aby odwrócić naszą uwagę) Ewidentnie starsza Chip śpi całą koreańską noc 5:30 ( czas się budzić do pracy ) padają kamery na 4-5 min po tym jak Chippy idzie do pomieszczenia, którego nie widać ( wyłącza kamery ). Wstążki przy drzwiach jak bd widać na screene z 24 czasu koreańskiego założone na drzwi, 5;30 z minutami wraca obraz, ewidentnie widać, że wstążek na drzwiach nie ma - a były do momentu padnięcia kamer nad ranem i całą noc. Wnioski? Proste, co jakiś czas padają tam kamerki lub światło. Wtedy nasze chore kobitki się wymieniały. I to dowód na papierze ( screeny ) kiedy Chip zniknęła, dała off kamery jej koleżanka od chorej gierki wróciła z pracy przed 6, szybko w ciuszki. Obraz wraca młodsza Chippy śpi po nocnej zmianie a starsza gdzie? NAJNORMALNIEJ do pracy. Tyle lat głowienia się nad chorym procederem. Ja obserwowałem je 3 dni. A teraz jeszcze ciekawostka 1 kartki Chippy, które ktoś kiedyś przetłumaczył.
- Nie daj się oszukać/Nie daj się ogłupić”
-„Zawsze, wcześnie rano/Codziennie, samym rankiem”
-„Jeżeli ktoś przyjdzie, to sparaliżuje (w domyśle, tą osobę)”
-„Nie mogę przestać/Nikt mnie nie powstrzyma”
Wnioski? Same od samego początku dały ludziom do zrozumienia
1. Nie daj się oszukać ( nas jest dwie )
2. Zawsze wcześnie rano ( zamiana )
3. Jeżeli ktoś przyjdzie to sparaliżuje (ktoś kto by je odwiedził poznał by prawdę i by go zamurowało)
4. Nie mogę przestać ( tak wkręciła ich ta zabawa, że nie mogą się powstrzymać od tego )
Nie wiem czy ktoś w ciągu 7 lat dał więcej sensownych wyjaśnień niż ja wam.
Ładnie prały mózgi przez lata co po niektórym. A o to skrinki z wstążkami i bez po padnięciu kamer ze starą chippy i z młodą chippy.
Po co to robiły? FOR FUN? Eksperyment? Tego nigdy się nie dowiecie ale dałem wam jak kawa na ławę jak wygląda ich PRZEŚLADOWANIE
http://www83.zippysh...OfMHz/file.html
http://www83.zippysh...PaDDL/file.html