Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Jęk Lodowatych Ulic.
  • Tematów: 11
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

a może tak pójdziemy już spać zamiast patrzeć jak ktoś inny śpi bo widzę że lubicie takie rozrywki przynajmniej mnie to nie wciągnęło hehe

Yoh.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

znowu spać poszła! -.-"
sen zimowy?

Nie przesadzajmy, nic ciekawego do tematu, takimi wypowiedziami nie wnosimy - przynajmniej, na pewno, nie tak krótkimi.

JA nie zauwazylem

Moderatorzy, proszę o reakcję - przejrzyjcie ten temat i usuńcie tego typu wypowiedzi, bo mnie już ku***ca bierze, gdy niektóre z takich wiadomości czytam, jak przeglądam temat.

Aktualnie, Nasza gwiazda, spokojnie śpi. Nie robi nic, co byłoby godnego Naszej uwagi, więc idę spać. Też ją obserwuję, ale czytając wiele postów w tym temacie, zaczynam się przekonywać do wypowiedzi niektórych użytkowników - nie popadajmy w paranoję!
Picie, spanie, siedzenie przy komputerze i jedzenie to czynności, jakie „Chipi” wykonuje cały czas - nie ma sensu ich opisywać.

Użytkownik Kyon edytował ten post 24.12.2011 - 02:29

JachuPL.
  • Tematów: 7
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Coś bardzo ruchliwa jest.

24 Grudnia 2011, g. 7:40 czasu polskiego.

Chipi wychodzi gdzieś z plecakiem (na zamieszczonych screenach tego nie widać, bo obrabiałem je zamiast patrzeć, mignęło mi tylko coś czarnego na plecach, więc stawiam, iż to był plecak)

Dołączona grafika

Coś zbyt ruchliwa jak na paranoiczkę

BehawioralnyBarbararzyńca.
  • Tematów: 5
Reputacja

Napisano

"uwięziona" kobiecina w domu jest oglądana przez tych, którzy uwięzili się przed monitorem. o ironio.

Użytkownik Takijeden edytował ten post 24.12.2011 - 11:20

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Gdzie jest nasza koleżanka? o__O Ja myślę, że ona jest po prostu chora, uwięziona przez siebie i przez swoją chorobę. Skoro mogła wyjść to znaczy, że chyba jej nikt nie kontroluje?

Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 24.12.2011 - 12:02

the vampire.
  • Tematów: 6
Reputacja

Napisano

Autor tematu założył go po to, żebyśmy mogli dzielić się informacjami o Chip-Chan, a tymczasem co drugi post to "błyskotliwe" uwagi na nasz temat i tego typu komentarze. Nie, nie ogarniemy się z "Chipi", bo po to ten wątek został założony, dlatego nie ma już sensu nawet odpowiadać na posty nie dotyczące tematu, bo nie widzę w tym najmniejszego sensu ._. Ja tam nie widzę w swoim zachowaniu nic z paranoi, a piszę to po to, żebyście ludzie się ogarnęli ze sobą, bo jeszcze żałośniejsze jest wytykanie nam owego zachowania, niż udzielanie się na rzeczywisty temat.
Po co to wszystko piszecie? Po to, żeby uzyskać "plusika" za fajną ciętą ripostę? No, bo naszego zachowania raczej nie zmienicie, nadal będziemy robić co chcemy, będziemy tu pisać co chcemy i ile chcemy. Dodam, że każdy śledzi Chip-Chan tylko wtedy gdy ma czas, czy jest to dziwne? Może chore? No dobra, ale rozejrzyjcie się wokoło was, w realnym świecie, tam zdarzają się jeszcze dziwniejsze sytuacje. Nie ma co się niepokoić, przyjaciele ;)

Użytkownik the vampire edytował ten post 24.12.2011 - 13:46

ServusSnajper.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Tak, to prawda. Ona jest chora... przecież schizofrenicy często mają taki element paranoi w swoim zachowaniu - ktoś mnie śledzi, ktoś wszczepił mi chip, ktoś mnie kontroluje itp. Prawdopodobnie jest to połączenu w jej przypadku z narkolepsją - zasypianie w dziwnych pozach... No i na pewno jej się nie da wytłumaczyć, że jej zachowanie nie ma podstaw, bo chory nie wie, że jest chory... a jeszcze, jak nikt z rodziny się nią nie przejmuje (widać mieszka sama), to już w ogóle kanał :(

Dragwen.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika

to zwykła gazeta?

poza tym chipie sie przebudziła i robi porządki. widać, że linka czerwona jej sie przerwała.
moja koleżźanka przybędzie ze skrinami w niedługim czasie.

Wcześniej też mi sie wydawało, że chipie pokazała "faka" do kamery. Trwało to ułamek sekundy więc mogła zrobić to nawet przez przypadek. Nie zdążyłem zrobić screena.

Jak była w kuchni i sprzątała widziałem też, jak kamera numer dwa "trzęsie obrazem". Tego nie rozumiem.

Dołączona grafika

ale sie wzięła za sprzątanie!

Użytkownik Dragwen edytował ten post 24.12.2011 - 13:54

Cmb.
  • Tematów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Autor tematu założył go po to, żebyśmy mogli dzielić się informacjami o Chip-Chan, a tymczasem co drugi post to "błyskotliwe" uwagi na nasz temat i tego typu komentarze. Nie, nie ogarniemy się z "Chipi", bo po to ten wątek został założony, dlatego nie ma już sensu nawet odpowiadać na posty nie dotyczące tematu, bo nie widzę w tym najmniejszego sensu ._. Ja tam nie widzę w swoim zachowaniu nic z paranoi, a piszę to po to, żebyście ludzie się ogarnęli ze sobą, bo jeszcze żałośniejsze jest wytykanie nam owego zachowania, niż udzielanie się na rzeczywisty temat.
Po co to wszystko piszecie? Po to, żeby uzyskać "plusika" za fajną ciętą ripostę? No, bo naszego zachowania raczej nie zmienicie, nadal będziemy robić co chcemy, będziemy tu pisać co chcemy i ile chcemy. Dodam, że każdy śledzi Chip-Chan tylko wtedy gdy ma czas, czy jest to dziwne? Może chore? No dobra, ale rozejrzyjcie się wokoło was, w realnym świecie, tam zdarzają się jeszcze dziwniejsze sytuacje. Nie ma co się niepokoić, przyjaciele ;)

Ja już przestałem pisać o tym, że oglądanie jej jest bezcelowe, bo to Wasza sprawa co robicie, ale tak jak napisał Kyon, apeluję o nie gadanie o zwykłych czynnościach jak jedzenie, spanie, sr... nie dokończę, bo to jest żałosne. Każdą normalną czynność opisujecie jakby robiła coś niezwykłego (O BOŻE ONA JE!!! O BOŻE WYSZŁA!!! O JEJKU ŚPI!), ja jej nie oglądam ale temat sam w sobie śledzę, bo może się mylę i coś ciekawego zobaczycie, ale przebijanie się przez stronę spamu za każdym razem jak się tu wchodzi męczy, dlatego naprawdę administracja mogłaby nagradzać coponiektórych za posty nic nie wnoszące do tematu... (jak w tym momencie np. mój).

Zielona Małpa.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Właśnie majstrowała coś przy kartkach z napisami. Chyba je sprzątnęła. Coś tam sobie gniotła, przekładała i pach! nie ma połowy kartek.
Mam wrażenie, że sprząta.

Szota.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dopowiem tylko ze sprzątała tez pod laptopem, i przez chwilę było widać markę laptopa, były tam jakieś koreańskie(?) znaczki, czyli nie jest to komputer europejskiej firmy. Niby taka drobna informacja ale zawsze coś.

Właśnie na jej blogu pojawiła się prawdopodobnie trzecia aktywna kamera. Tutaj link:

http://blog.naver.co...r&categoryNo=41

Jest na niej możliwość oglądania z dzwiękiem, wiec możliwe że usłyszymy ten tajemniczy dźwięk.

Użytkownik Szota edytował ten post 24.12.2011 - 14:02

Nemezis.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam.

Właściwie założyłam tu konto ze względu na tą osobę, pewnie jak paru innych. :D

Ostatnio chyba Chip- Chan wzięła się za porządki świąteczne. Zawiesiła czerwony sznurek na telefonie ( nie wiem po co , w końcu jest w domu.) Włożyła coś do kartonu, który miał chyba służyć za półkę. A na końcu zaczęłą myć podłogę w drugiej kamerce. Co więcej, jak wieszała sznurek kamera się zatrzęsła. Czyżby prześladowca był w domu? 0.0

Dołączona grafika
Uploaded with ImageShack.us

BehawioralnyBarbararzyńca.
  • Tematów: 5
Reputacja

Napisano

Autor tematu założył go po to, żebyśmy mogli dzielić się informacjami o Chip-Chan, a tymczasem co drugi post to "błyskotliwe" uwagi na nasz temat i tego typu komentarze.

W takim razie wyjaśnij mi/nam - w nie mniej błyskotliwym stylu -, co jest takiego ciekawego w ów Chip-Chan? Tylko bez pocisków batalistycznych typu "Niepodobasię - nieoglądaj ".

W ramach wyratowania tego postu z czeluści trollowego spamu - ciekawe, kiedy [czy w ogóle] ktoś się zainteresuje waszą bohaterką ;>

Syrinks.
Reputacja

Napisano

Może jej się znudziło to wszystko już i postanowiła się wynieść z chałupy, to i sprząta. Chociaż co to za sprzątanie jak tylko pozabierała papierki i inne śmietki, a kartony dalej zawalają pół kuchni. A tak w ogóle pod tymi kartonami ma jakieś takie coś czerwonego i srebrnego, wygląda jak walizki troche. Sprząta sprząta ostro, tylko że wsadza śmietki do reklamówek i ustawia to wszystko pod drzwiami przy kartonach. Albo barykadę robi albo sie szykuje do wywalenia tego wszystkiego.
Dobra, na chwilę wpadłam, ide rybę robić :P

Szota.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://imageshack.us...beztytuuurl.png - chippie poprawiała 3 kamerkę, przy czym było słychać szelest co świadczy o tym że jest ona w 100% sprawna.

Link do 3 kamery 2 posty wyżej jak by ktos przegapił.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych