Z tego co czytałam na jej blogu, bolą ją plecy, odczuwa także ból w klatce piersiowej i brzuchu. Napisała też, że umysł to potężna broń, a z niedokładnego tłumaczenia google jej strony, można się domyślić że ostatnio ma problemy ze spaniem. Zresztą przeczytajcie sami, dla przypomnienia podaję link:
http://blog.naver.co...r&categoryNo=41Ponadto w swoim poście zawiera takie zwroty jak: Noepagoe, Jolrigeham, Danggigeham.. Nie da rady tego przetłumaczyć, jeśli wpiszecie te terminy w google też nic się nie pojawia.. Nie mam pojęcia o co Chipi może chodzić.
Podobno odczuwa też codzienne bóle głowy i jest zbyt zdesperowana by tracić przytomność.. Naprawdę zaczyna mnie to coraz bardziej ciekawić. A jej postępy są naprawdę duże, jeśli chodzi o jej wygląd.
Teraz gdy na nią patrzę, zaczęła wpatrywać się w monitor laptopa, jakby coś uważnie czytała. Po chwili zerwała się z miejsca i zaczęła drapać się po nodze, później głowie, dość nerwowo. Następnie znowu wróciła do czytania. Nie mam bezpośredniego screenu z tego jak się drapała, ale mam z momentu kiedy wpatrywała się w komputer.
Hej, naprawdę nie wiem o co chodzi.. Zaraz później, po tym jak rozdrapywała coś na głowie, spojrzała na swoją dłoń, później wstała, zasłoniła na chwilę kamerkę, zrzuciła z siebie koc i jakąś koszulę.. Zniknęła już teraz.
Dołączam screeny.

tutaj screeny z momentów kiedy wpatrywała się w laptop, drapała po głowie.

tutaj już moment gdy przeczesywała włosy, niestety screena wykonałam kiedy jej ręce były w ruchu, a poniżej drugi, ta sama czynność, trzecia kamerka.

tutaj zasłania kamerkę kocem, wtedy właśnie wstawała.
Dodatkowo dam jeszcze screena jej pokoju, w photoshopie postarałam się go powiększyć i pozbawić tego szumu, oraz nadać nieco jakości.
Użytkownik the vampire edytował ten post 24.12.2011 - 23:47