Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Nemezis.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czyżby nasza Chipi zrobiła sobie mini Wigilię? :D

Dołączona grafika

Wpadłam na chwilkę po kolacji i widziałam jak zasłania ręką kamerę nr 2. Czyżby miała coś do ukrycia?

Nie zrobiłam scrinów, niestety nie zdążyłam.

O! Poprawiła kamerę, spojrzała na laptopa, jakby chciała zobaczyć, czy ją widać... I idzie spać. Jestem prawie pewna, że ona obserwuje samą siebie.

Dragwen.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

nie widzę żeby coś tam jadła. nie widze.. jej!

Dołączona grafika
znowu sie kamerką bawiła.

Dołączona grafika
ja sie nie myle czy ona ma położonego TAMPONA na tym laptopie? O.O
Albno termometr. przed chwilą też sie ubrała i zasłania usta koszulą - może chora jest?
Nie wspomnę o "zielonym" w wodzie - może to środki nasenne? Wytłumaczyłoby to ponad szesnastogodzinny sen wczoraj.. wczoraj czy dzisiaj tyle spała bo sie zgubilem? >.<

Za delikatnozieloną wodą widac jakąs torbę, mi przypomina świąteczną. nie wspomne o książce która leży na ziemi. Może ją dostała?
W książce jest zakładka. na tym skrinie ledwo książke widać, ale jest. Na pierwszym jest zamazana, ta taka czerwono-brązowo-pomarańczowa.
Myślę, że nasza Chipie ma sie lepiej niż nam sie wydaje.
Chyba to jakiś test albo właśnie jaja czy reklama.

Do: B@dB0y: Wiesz, w sumie to możliwe. azjaci, a zwłaszcza azjatki są często do siebie podobne i na przykład z takiej kamery jak nam podstawią inną dziewczyne troche podobną do poprzedniej nie zauważymy różnicy. Może jak ona wychodzi to sie z inną zamienia?

jak wychodzi to może sie zamieniać z kimś innym (przebierać ubrania itd) [a w tym kartonie co wynosiła kiedyś mogły być ciuchy dla niej po przebieraniu] i do domu wchodzi następna a my różnicy nie zauważamy. Kolejna teoria, tym razem.. prawdopodobna.

Użytkownik Dragwen edytował ten post 24.12.2011 - 19:10

B@dB0y.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy mi się wydaje czy jej kolor skory jest troszkę inny niż był? może to inna osoba zupełnie teraz?

k.o.r.a.l-666.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja też mam wrażenie jak by to teraz była inna kobieta.Jak by inna sylwetka i wyraźnie bladsza cera.A może to tylko złudzenie... :o Teraz jak się przebrała lub cokolwiek się z nią stało wygląda całkiem nieźle.... :roll:

Użytkownik k.o.r.a.l-666 edytował ten post 24.12.2011 - 19:40

Cmb.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ma troszkę inne włosy i karnację... Może się umyła, może to inna dziewczyna.

TikTak.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niee, to na pewno nie jest inna dziewczyna. Umyła się , lekko posprzątała , przebrała. Hmmm ... bardzo duże postępy od czasów jak zaczęliśmy oglądać live :)

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Znowu wyszła, bo jej na żadnej z kamer nie ma? Chyba, że jest na tej 3, do której nie wiem jak się dostać o__O

EDIT : O jest przed laptopem o__O

Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 24.12.2011 - 21:39

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Odnoszę wrażenie jakby to było jedno wielkie The Truman Show. Kto oglądał, ten wie ;) The Chip-Chan Show.

Po_prostu.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Bukoholik, tam chociaż coś się działo.... ;d

Do: B@dB0y: Wiesz, w sumie to możliwe. azjaci, a zwłaszcza azjatki są często do siebie podobne i na przykład z takiej kamery jak nam podstawią inną dziewczyne troche podobną do poprzedniej nie zauważymy różnicy. Może jak ona wychodzi to sie z inną zamienia?

Slyszałam, że np dla czarnych ludzi wszyscy biali wyglądają podobnie, jak i na odwrót- wielu ludzi ma kłopot z odróżnianiem czarnych, może to tak działa we wszystkie strony (w sensie ras) ;d że nam się azjaci wszyscy wydają podobni, a dla nich mogą to być ogromne różnice?

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Siedzi przed tym lapkiem i wcale go nie dotyka - Kevina ogląda czy co? o__O

Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 24.12.2011 - 22:20

Syrinks.
Reputacja

Napisano

Slyszałam, że np dla czarnych ludzi wszyscy biali wyglądają podobnie, jak i na odwrót- wielu ludzi ma kłopot z odróżnianiem czarnych, może to tak działa we wszystkie strony (w sensie ras) ;d że nam się azjaci wszyscy wydają podobni, a dla nich mogą to być ogromne różnice?

Ja z kolei słyszałam, że Azjaci uważają iż ludzie innej rasy mówią to złośliwie, tzn. oni nie wierzą, że my naprawdę uważamy iż są wszyscy tacy do siebie podobni bo dla nich różnice są oczywiste.

Co do tematu: Chipi znowu ma zawieszkę, ja uważam, że to ta sama osoba tylko się odświeżyła :P

pioti8.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Schizofrenia nieleczona w ostatnim stadium prowadzi do samobójstwa. Ciekawi mnie czy jeśli jest chora, to czy bierze jakieś leki.

Chociaż w sumie to mam mieszane uczucia co do jej choroby.

the vampire.
Reputacja

Napisano

Z tego co czytałam na jej blogu, bolą ją plecy, odczuwa także ból w klatce piersiowej i brzuchu. Napisała też, że umysł to potężna broń, a z niedokładnego tłumaczenia google jej strony, można się domyślić że ostatnio ma problemy ze spaniem. Zresztą przeczytajcie sami, dla przypomnienia podaję link: http://blog.naver.co...r&categoryNo=41
Ponadto w swoim poście zawiera takie zwroty jak: Noepagoe, Jolrigeham, Danggigeham.. Nie da rady tego przetłumaczyć, jeśli wpiszecie te terminy w google też nic się nie pojawia.. Nie mam pojęcia o co Chipi może chodzić.
Podobno odczuwa też codzienne bóle głowy i jest zbyt zdesperowana by tracić przytomność.. Naprawdę zaczyna mnie to coraz bardziej ciekawić. A jej postępy są naprawdę duże, jeśli chodzi o jej wygląd.
Teraz gdy na nią patrzę, zaczęła wpatrywać się w monitor laptopa, jakby coś uważnie czytała. Po chwili zerwała się z miejsca i zaczęła drapać się po nodze, później głowie, dość nerwowo. Następnie znowu wróciła do czytania. Nie mam bezpośredniego screenu z tego jak się drapała, ale mam z momentu kiedy wpatrywała się w komputer.
Hej, naprawdę nie wiem o co chodzi.. Zaraz później, po tym jak rozdrapywała coś na głowie, spojrzała na swoją dłoń, później wstała, zasłoniła na chwilę kamerkę, zrzuciła z siebie koc i jakąś koszulę.. Zniknęła już teraz.
Dołączam screeny.

Dołączona grafika
Dołączona grafika

tutaj screeny z momentów kiedy wpatrywała się w laptop, drapała po głowie.

Dołączona grafika

tutaj już moment gdy przeczesywała włosy, niestety screena wykonałam kiedy jej ręce były w ruchu, a poniżej drugi, ta sama czynność, trzecia kamerka.

Dołączona grafika
Dołączona grafika

tutaj zasłania kamerkę kocem, wtedy właśnie wstawała.

Dodatkowo dam jeszcze screena jej pokoju, w photoshopie postarałam się go powiększyć i pozbawić tego szumu, oraz nadać nieco jakości.

Dołączona grafika

Użytkownik the vampire edytował ten post 24.12.2011 - 23:47

k.o.r.a.l-666.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

" Motsseotneunde nie chce kolejnego ataku, głowa boli jak siniak, podobnie jak śmierć, być może fale elektromagnetyczne mnie na raka i umiera, lub, w tych dniach, bóle głowy, bóle brzucha, dolnej części pleców, serca ból Gonzo Jestem zaskoczony, prawie codziennie, prawdopodobnie zmarł z powodu niewydolności serca, nagła śmierć może być .

[Źródło] VeriChip do uznania i umysł broni kontrolę wszczepionych hangeot | jestem śledzony przez..."

To urywek tekstu tłumaczony z bloga.

@up mnie uprzedził

Użytkownik k.o.r.a.l-666 edytował ten post 24.12.2011 - 23:45

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Napiła się zielonej cieczy z butelki i znów siadła przed lapkiem.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych