Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Mogwai.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dokładnie. Obserwowałam ją kiedyś dość długo, akurat spała, i co chwilę się budziła, znikała na chwilę (pewnie siku) i wracała znowu, kładła się, trochę powierciła, zasnęła, znowu wstała, czyli praktycznie jak normalna osoba która miewa problemy ze snem.

Aaa, i jeszcze mam pewnie spostrzeżenie, kilkakrotnie kamera w kuchni się sama poruszyła. W sumie to nic ważnego, ale co tam.

B@dB0y.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Poruszanie się kamery również widziałem wczoraj

Uchwycił ktoś moment jak było widać jej ekran?

Użytkownik B@dB0y edytował ten post 26.12.2011 - 18:15

Mogwai.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

screena nie udało mi się zrobić, ale widziałam co nieco na ekranie. Widać było ją, jak przestawiała kamerę, jakiś pasek po boku (wydaje mi się że to google gadgets) i chyba ma windowsa xp, ale kolory mi się za bardzo nie zgadzają, więc to pewnie vista.

666.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

http://verichipchan.blogspot.com/

Korzystając z tego linka można w nim znaleść tłumaczenia jej filmików z youtube. Myślę, że ten blog (w sensie te filmiki na youbute) jest prowadzony jak video-blog, jezeli nie w dosłownym tego słowa sensie, to chociaż typu jakiśtam osób jak shayesaintjohn, fat pie - co jakiś czas mają dawać tresci wprowadzające użytkownikow w zakłopotanie.

Nie pamiętam, czy ktoś to dawał, ale tu są archiwalne posty 4chana:
http://chanarchive.o...idea-fr#8370634
http://chanarchive.c...-autosaging-and

Zachęcam, żeby ludzie mający czas w święta przetłumaczyli to - może wspólnie do czegoś dojdziemy, a jezeli nie - może by przedzielić tekst między użytkowników, gdzie każdy przetłumaczy chodź kawałek jego (to oczywiście typu tonący się chwyta brzytwy, bo tłumaczenie wtedy mogłoby być nie spójne).
Pozdrawiam

Użytkownik 666 edytował ten post 26.12.2011 - 18:31

B@dB0y.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

screena nie udało mi się zrobić, ale widziałam co nieco na ekranie. Widać było ją, jak przestawiała kamerę, jakiś pasek po boku (wydaje mi się że to google gadgets) i chyba ma windowsa xp, ale kolory mi się za bardzo nie zgadzają, więc to pewnie vista.

z tego co ja na jej ekranie zauważyłem to tak jakby pogląd na kamerę gdzieś na zewnątrz, jakby jakaś ulica czy coś, i tak, z prawej strony jakiś szary interface

Mogwai.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

z tego co ja na jej ekranie zauważyłem to tak jakby pogląd na kamerę gdzieś na zewnątrz, jakby jakaś ulica czy coś, i tak, z prawej strony jakiś szary interface

Może i ma coś takiego, ale jak przestawiała kamerę to na pewno była ona. Spoglądała co chwilę na ekran czy kamera jest dobrze ustawiona, czy przypadkiem nie widać ekranu.

DaVinci.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie mogę uwierzyć, 24 strony tematu o niczym, co jest dziwniejsze i powinno wywoływać większy niepokój? Kamery z domu Koreanki czy Ci co ją non stop obserwują i snują teorie?

B@dB0y.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może nie tylko ma kamery w domu ale i na zewnątrz, przecież wspominała ze boi się tego policjanta czy coś, może wpatruje się w ten ekran cały czas bo ma schizę ze on w każdej chwili może przyjść

Mogwai.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może nie tylko ma kamery w domu ale i na zewnątrz, przecież wspominała ze boi się tego policjanta czy coś, może wpatruje się w ten ekran cały czas bo ma schizę ze on w każdej chwili może przyjść

Może też dlatego zastawiła drzwi kartonami, żeby słychać było kiedy wejdzie?

Takie to głupie, a tak ciekawi : )

B@dB0y.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może myśli ze te kartony uniemożliwią muz wejście do mieszkania, albo przynajmniej dosyć spowolnią

Mogwai.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wtedy ona weźmie laptopa pod pachę i wyskoczy przez okno

Ciekawe czy chociaż czerwony sznurek zostawi...

Junfly.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmmm, wciągnąłem się dziś w obserwację "Chippie". Jest w domu, nie ma sznurka, pewnie jest w innym pokoju.

@Edit Widać ekran! Spojrzę, chyba jakaś gra, ale nie jestem pewny...

Użytkownik Junfly edytował ten post 26.12.2011 - 21:23

Mogwai.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Żadna gra. Pisała coś, pewnie bloga. W innym okienku jakby coś ściągała. I jakby jej się co chwilę komunikat od avast wyświetlał o_o Włączyła na chwilę kamerkę żeby zobaczyć siebie, albo to jakiś pies był. A, i co chwila spoglądała na swoje ręce. To tyle z moich obserwacji : )

EDIT: Zbierała włosy z koca do reklamówki. Nerwica natręctw, jak nic.

Użytkownik Mogwai edytował ten post 26.12.2011 - 22:04

Junfly.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A teraz siedzi i nadal gapi się w monitor. I przykrywa usta bluzką, horror ogląda? :D

Vanlid.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Co chwilkę, jak tam zerkam na ustreama to ona albo śpi albo gra na latopie, to znaczy tylko GAPI SIĘ W MONITOR. Nie rusza nic myszką itp. Co ona Modę na Sukces od 1 odcinka ogląda? :grr:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych