Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Junfly.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co chwilkę, jak tam zerkam na ustreama to ona albo śpi albo gra na latopie, to znaczy tylko GAPI SIĘ W MONITOR. Nie rusza nic myszką itp. Co ona Modę na Sukces od 1 odcinka ogląda? :grr:

Moda na sukces, to żeś do*ebał. Ale jakoś długo nie śpi, trochę dziwne. Już kilka godzin bez snu trzyma!

Edit admin:
Dołączona grafika

Vanlid.
  • Tematów: 1
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Co chwilkę, jak tam zerkam na ustreama to ona albo śpi albo gra na latopie, to znaczy tylko GAPI SIĘ W MONITOR. Nie rusza nic myszką itp. Co ona Modę na Sukces od 1 odcinka ogląda? :grr:

Moda na sukces, to żeś do*ebał. Ale jakoś długo nie śpi, trochę dziwne. Już kilka godzin bez snu trzyma!

Nooo, ja szczerze powiedziawszy z 4-5 razy tylko widziałem jak rusza myszką, a wy? Co chwile wpatruje się w monitor.
I od czasu do czasu zbiera włosy z koca do jakieś torby :o

Junfly.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nooo, ja szczerze powiedziawszy z 4-5 razy tylko widziałem jak rusza myszką, a wy? Co chwile wpatruje się w monitor.
I od czasu do czasu zbiera włosy z koca do jakieś torby :o

No to jest dziwne...

harem-sama.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sorry ale pisze z komy.Ogladajac dzisiaj chip-chan wywnioskowalem ze zarabia pieniadze przez internet.Albo gra w jakas gre.Nie widac myszki poniewaz ma ja po prawej stronie.Dzsiaj cos kolo 22:22 wyszla z pokoju.Chyba do ubikacji.A takze pila cos zielonego z butelki.23:17 znowu wyszla.A wlasnie jak napisal uzytkownik jachupl ona moze grac w metina (sam kiedys gralem) w pewnym momencie bylo widac ekran lepa i bylo cos przypominajacego ruch postaci ale to tylko spekulacje(moze jest farmerem zlota i tak zarabia na zycie ;x).7:36 wyszla z domu.

Użytkownik harem-sama edytował ten post 26.12.2011 - 23:35

B@dB0y.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Myślę ze w granie w jakąś grę nie jest dobrym rozwiązaniem, uważam ze obserwuje sama siebie, plus, to co jest na zewnątrz

harem-sama.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Badboy ona moze tak zarabiac na zycie ;p.Farmi np zloto czy co tam moze byc jesli to jest gra.Sprzedaje to i ma pieniadze na jedzenie itp ale to tylko spekulacje .

Aiko..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam~!
Założyłam konto głównie ze względu na ten temat (po przeczytaniu wcześniejszych stron zauważyłam, że inni także). Tak, historia z tą dziewczyną na serio mnie zainteresowała. Co prawda obserwuję ją dopiero od 2 dni, ale zawsze coś.

Jakieś 20 minut temu znów zdejmowała (najprawdopodobniej) owe włosy z tego czarnego koca O-o
Potem chyba wrzucała je gdzieś. Lecz tego nie widziałam, bo robiła to poza zasięgiem obrazu kamerki.
Tu mam screena~
http://imageshack.us/f/42/chippie.png/

Wybaczcie. Robienie screenów to nie jest moja specjalność xD Ale mam nadzieję, że da się coś tam dojrzeć :P

Użytkownik Aiko. edytował ten post 27.12.2011 - 10:03

Junfly.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam~!
Założyłam konto głównie ze względu na ten temat (po przeczytaniu wcześniejszych stron zauważyłam, że inni także). Tak, historia z tą dziewczyną na serio mnie zainteresowała. Co prawda obserwuję ją dopiero od 2 dni, ale zawsze coś.

Jakieś 20 minut temu znów zdejmowała (najprawdopodobniej) owe włosy z tego czarnego koca O-o
Potem chyba wrzucała je gdzieś. Lecz tego nie widziałam, bo robiła to poza zasięgiem obrazu kamerki.
Tu mam screena~
http://imageshack.us/f/42/chippie.png/

Wybaczcie. Robienie screenów to nie jest moja specjalność xD Ale mam nadzieję, że da się coś tam dojrzeć :P

Witamy ;) Też założyłem tu konto ze względu na ten temat. Screeny ok, ale nie będę spamować tu, napiszę ci na prywatnej wiadomości jak zrobić lepszego screena. Ale dobrze, że zrobiłaś, jeśli zrobisz jeszcze jakieś jak zrobi coś dziwnego, to wstaw tu ;)

Aiko..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witamy ;) Też założyłem tu konto ze względu na ten temat. Screeny ok, ale nie będę spamować tu, napiszę ci na prywatnej wiadomości jak zrobić lepszego screena. Ale dobrze, że zrobiłaś, jeśli zrobisz jeszcze jakieś jak zrobi coś dziwnego, to wstaw tu ;)

Dzięki wielkie! x3
Informatyczka ze mnie żadna, ale postaram się zrozumieć :P
Tak więc czekam ^^

Junfly.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

KUR*A! Ten policjant chyba serio steruje jej snem! Spała, wstała, upadła na ziemię i zasnęła. Przypadek, czy sprawa VeriChipa?

Edit admin:
Dołączona grafika

harem-sama.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mogła zasłabnąć.

Theron662.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Razem z Junfly ją obserwujemy, z tym jak wstała i upadła było dziwne. Dzisiaj w nocy będę ją obserwował więc później napiszę relacje. Pozdrawiam Theron662.

harem-sama.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeśli ktoś chce mogę podać jej email na priv.

Theron662.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A skąd masz niby jej e-mail. ?

harem-sama.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na 4chanie był podany i jednym blogu.