Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Please log in to reply
2750 replies to this topic

Box.
  • Tematów: 9
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

To czemu nie podasz w temacie, skoro był i tak już ogólnodostępny?

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jeśli ktoś chce mogę podać jej email na priv.

Na pewno się dogadamy.

Loco.
  • Tematów: 0
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Czy wam pod tym linkiem nie działa 2 kamera?

Użytkownik Loco edytował ten post 27.12.2011 - 15:42

Dem.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Najprawdopodobniej to jest jej e-mail: [email protected]

@up Loco

Ta kamera działa zawsze na ustawieniu "16 screens" (tylko, że wtedy obraz jest mały)
Na 4 screens czasami zdarza się, że nie działa (jakieś przeciążenia?) - wtedy trzeba kilka razy poodświeżać stronę, albo po prostu spróbować potem, a w tym czasie oglądać sobie na "16 screens".

Użytkownik Dem edytował ten post 27.12.2011 - 15:53

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Odśwież kilka(naście) razy.

myszka windowsix.
  • Tematów: 1
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Czy wam pod tym linkiem nie działa 2 kamera?

no wcześniej mi działała ale widok tego całego burdelu przyprawia mnie o dreszcze x| :o

klaq.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teoria z graniem w gry jest błędna. Koreańczycy do wszystkich popularniejszych tytułów gdzie jest rynek zbycia na wirtualne dobro w grach mają swoje regionalne koreańskie serwery. W większości chińczycy pracują na zasadzie farmienia. Koreańczyk aby zarejestrować się do swojej gry podaje KSSN czyli coś jak u nas numer dokumentu np:. paszportu... co za tym idzie ludzie zza granicy nie grają na koreańskich serwerach (chyba, że kombinujemy jak niektórzy próbując rejestracji na kogoś KSSN). Więc rynku zbytu dla niej by nie było.

Sirith.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Szkoda że nikt jeszcze nie napisał do Chip-chan żeby uaktywniła pozostałe kamery, jeśli owe istnieją.Na pewno jedna byłaby z widokiem zewnętrznym, przez co może zobaczylibyśmy dokąd tak ciągle wychodzi, tak nawiasem dziwne że nikt z rodziny jeszcze jej nie odwiedził.

Vanlid.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

@up
Może on nie ma rodziny?
Ej, ej. Ktoś tu pisał, że ma sąsiada który zna koreański i się z nią skontaktuje i jak widać nic z tego nie wynikło...
A pozatym jak chcecie do niej pisać maila? Przez tranlator google ona nie będzie kumała o co chodzi, bo ten translator jest zrypany jakiś :/

harem-sama.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

[email protected]

tojaktotam.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Treść została usunięta, z powodu nadmiernego formatowania tekstu. ψ PSI

Użytkownik ψ PSI edytował ten post 04.01.2012 - 01:26

Dragwen.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

tojaktotam, co to kur*a miało być? :o

ja na chipie rzadko już wchodzę, wystarczą mi wasze sprawozdania. Nie mamy innego wyjścia, stranslatujmy jej w google tekst żeby uaktywniła pozostałe kamerki.

Święta, święta i po świętach :P

Użytkownik Dragwen edytował ten post 27.12.2011 - 22:40

tojaktotam.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

tojaktotam, co to kur*a miało być? :o

ja na chipie rzadko już wchodzę, wystarczą mi wasze sprawozdania. Nie mamy innego wyjścia, stranslatujmy jej w google tekst żeby uaktywniła pozostałe kamerki.

Święta, święta i po świętach :P

blacksilence.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam :) Jestem tu nowa więc jak coś proszę być wyrozumiałym. Przez przypadek wpadlam na ten temat i rzeczywiście historia tej dziewczyny jest naprawdę ciekawa. Jak dla mnie mało w tym prawdy ale mimo wszystko jest dużo pytań do których nie ma odpowiedzi. Tym bardziej się w to wzdranżasz to jeszcze bardziej chce się wiedzieć co tej dziewczynie tak naprawde dolega. Na pierwszy rzut oka wygląda jak nie jedna przeciętna koreanka, która uzależnila sie od internetu lecz patrząc co się dzieje wokól niej ( te pudła przy drzwiach, wszędzie śmieci, napisy na kartonach itp) i nawet i z nią ( bo kto o zdrowym rozsądku instaluje kamery w swoim domu i pozwala aby cały świat ją mógł oglądać 24h/dobę ) to staję sie naprawdę coraz bardziej podejrzane i jednocześnie robi się żal tej dziewczyny. Bawi się w Big Brother tak jak ktoś wcześniej wpominał? Wątpie :)
Następna kwestia, która jednak mnie najbardziej zainteresowala to jej ciągłe spanie. Od razu przyszła mi na myśl choroba - NARKOLEPSJA.
Duzo wcześniej o niej slyszalam, dlatego to pierwsze co przyszo mi na mysl. Może dodam coś mniej więcej o co w niej chodzi

Narkolepsja jest zaburzeniem snu o podłożu neurologicznym, charakteryzującym się nadmierną sennością w ciągu dnia. Może rozpocząć się w każdym wieku i trwać przez całe życie. Zazwyczaj pierwsze objawy są zauważalne już u nastolatków i młodych dorosłych, ale mogą pojawić się również w późniejszych latach życia.
OBJAWY-
Nadmierna senność w ciągu dnia, która może objawiać się atakami snu w ciągu dnia, występującymi często niespodziewanie (dla wielu osób ataki snu są nie do przezwyciężenia); może występować również jako utrzymująca się senność przez dłuższy czas lub jako "mikrosen", polegający na bardzo krótkich okresach snu wtrąconych w stan czuwania.
KATAPLEKSJA
- polega na nagłej utracie dowolnej kontroli siły mięśniowej, najczęściej wywołanej emocjami, takimi jak śmiech, zaskoczenie, strach czy gniew. Częściej występuje w stanach zdenerwowania lub zmęczenia. Napad katapleksji może mieć charakter łagodny w postaci uczucia osłabienia siły niektórych partii mięśni (np. opadnięcie żuchwy, opadnięcie głowy, ugięcie kolan, osłabienie siły mięśni kończyn górnych, niewyraźna mowa), ale może zakończyć się całkowitym upadkiem, imitującym utratę przytomności (POST WCZESNIEJ KTOS WPOMINAŁ O TYM), a w rzeczywistości osoba taka podczas upadku ma całkowicie zachowaną świadomość
halucynacje hipnagogiczne są to żywe, realistyczne, często wywołujące lęk marzenia senne (JEJ WYMYSLY NA TEMAT CHIPA I POLICJANTA)
JAK ROZPOZNAC ?
Nadmierna senność w ciągu dnia jest często pierwszym pojawiającym objawem choroby i dla niektórych chorych, JEDYNYM objawem narkolepsji. Nadmierna senność może jednak być objawem wielu innych chorób.

Najczęstsze problemy długoterminowe związane z narkolepsją?
Narkolepsja może powodować wiele daleko idących konsekwencji. Ataki snu i katapleksja występujące w miejscach publicznych są bardzo krępujące dla chorego i mogą powodować poważne problemy społeczne i ekonomiczne. Katapleksja może zakłócać aktywność fizyczną, a unikanie sytuacji emocjonalnych prowadzi do wycofania z kontaktów międzyludzkich. Niezdolność do pracy oraz prowadzenia pojazdów jest przyczyną utraty niezależności, kłopotów finansowych oraz wielu innych problemów. W tych sytuacjach osoba chora na narkolepsję bardzo łatwo traci kontakt z otoczeniem i może doświadczać objawów depresyjnych.
Co myslicie?
Można też oczywiscie poczytac na ten temat więcej w google ;)

Hideyoshi.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jestem nowy w temacie i nie wiem co o tym myśleć. Jedyne co nasuwa mi się teraz na myśl: Dziewczyna ''mieszka'' w takim syfie za przeproszeniem, zachowuje się co najmniej nie ludzko i pokazuje to całemu światu a do tego te ''napisy'' ... Bukoholik wspomniał, że może być to swego rodzaju test dla nas, i w sumie wydaje się być to całkiem prawdopodobne (chociaż za diabła nie wiem czemu taki test miałby służyć) tym bardziej że dziewczyna na pełnoletnią nie wygląda a z tego co wyczytałem to raczej żadnego opiekuna tam nie widać więc normalna by była interwencja kogoś z wyższej półki na przykład policji .. Jeżeli tak się nie dzieje to coś tu śmierdzi .. Co wy na to?

PS. Nie piszcie, że info. mogło nie dotrzeć np. do policji bo sprawa jest wystarczająco nagłośniona :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych