Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Nights.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przecież to jest żałosne. Ma komórkę - jakby chciała, to by zadzwoniła. Drzwi ma zastawione, jakby izolowała się przed innymi, jednak skąd bierze picie, gdzie ma łazienkę? Było jakieś ujęcie innego pokoju/innej części?

skatemilo87 (nie rocznik).
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy u was też gadała? W tym momencie na tej trzeciej kamerce, ciągle coś gada i pisze na lapku :D

Użytkownik skatemilo87 (nie rocznik) edytował ten post 28.12.2011 - 08:33

mrstrawbear ..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak dla mnie laska jest psychiczna, i jej rodzina o tym wie, i po prostu ona siedzi w domu cały czas,[tak jak inni azjaci, o których był kiedyś program w tv] , a jej rodzina donosi jej jedzenie,picie,płaci rachunki, nie ujawniając się bo nie chcą, żeby ktoś wiedział że mają taką ... dziwną osobe w rodzinie .

Użytkownik mrstrawbear . edytował ten post 28.12.2011 - 10:03

Vanlid.
  • Tematów: 1
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Czy u was też gadała? W tym momencie na tej trzeciej kamerce, ciągle coś gada i pisze na lapku :D

Ja zauważyłem, że gapi się w laptop w którym coś gadają po koreańsku(?) ogląda film(?).

krzychu1202.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Siemacie
Widzieliscie jak ktos jej przynosie jedzenie ?? bo ja widzialem ;p mam screena ;]

Vanlid.
  • Tematów: 1
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Siemacie
Widzieliscie jak ktos jej przynosie jedzenie ?? bo ja widzialem ;p mam screena ;]

Nie widziałem, pokaż screena, ja tylko widziałem jak ona wychodzi z domu po zakupy :roll:

mrstrawbear ..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Siemacie

Nie widziałam, aczkolwiek widziałam 2 zgrzewki wody, które nadal stoją w kuchni, a wcześniej laska wyszła. Może była w sklepie,albo ktoś faktycznie jej to przyniósł ? Obecnie siedzi przed kompem i je chipsy. A screena mógłbyś pokazać. ^^

Użytkownik mrstrawbear . edytował ten post 28.12.2011 - 11:34

krzychu1202.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mrstrawbear piszesz ze wychodziła, fakt był czerwony sznurek ale zdjęła go z środka domu jak otworzyła drzwi

a to ten screen Dołączona grafika

Przyniósł 2 zgrzewki i kartonik z czymś

Użytkownik krzychu1202 edytował ten post 28.12.2011 - 11:46

mrstrawbear ..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mrstrawbear piszesz ze wychodziła, fakt był czerwony sznurek ale zdjęła go z środka domu jak otworzyła drzwi

a to ten screen Dołączona grafika

Przyniósł 2 zgrzewki i kartonik z czymś

Dzięki za screeny. Mi się wydawało, że wyszła,ale czegoś zapomniała więc wróciła,ale podownie wyszła i dłuższy czas jej nie było.

nth69.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wcześniej ktoś wspominał o literce "M" pojawiającej się u góry ekranu, pojawia się ona podczas wykonywania gwałtownych ruchów.

cojapacze.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się wydaje,że może rzeczywiście jest chora,może sobie ubzdurała,że ma ten chip i policjanci przychodzą,żeby "znowu" coś jej zrobić a tak naprawdę to przychodzą,żeby jej pomóc. Ale z kolei jak Ci policjanci już interweniowali,to mogli wyważyć drzwi itp,a tu nic. Pozostaje czekać i zobaczyć jak to się wszystko rozwinie,o ile się rozwinie.

mysia..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. Jestem użytkownikiem, jak wielu z Was zarejestrowałam się specjalnie dla Chipi.

Więc skorzystałam z podanego przez Was maila i do niej napisałam, o to:

Hi!
Here's girl from Poland.
I'm from forum about you, here's link: http://www.paranorma...29388-chip-chan
I'm intrested in your person.
Do you have any family? Or friends?
Are you all alone?
We, Poles, want to help you!

And I have one request. Could you turn on other cameras? Please.

Reply. Necessaliry.

Tłumacząc na polski:

Cześć!
Tu dziewczyna z Polski.
Jestem z forum o tobie, oto link: (i tu wstawiłam link do TEGO tematu)
Zainteresowałam się twoją osobą.
Masz jakąś rodzinę? Lub przyjaciół?
Jesteś całkiem sama?
My, Polacy, chcemy ci pomóc!

I mam jedną prośbę. Mogłabyś włączyć inne kamery? Proszę.

Odpisz. Koniecznie.

Napisałam jej w języku angielskim. Dlaczego? Odpowiedź jest prosta dość - ten język jest powszechnie rozpoznawalny i każdy tłumacz chociaż w miarę przetłumaczy jej to na jaki chce język. Nie ma sensu próbować pisać w koreańskim, nie oszukujmy się - większość tłumaczy to zło.

Więc teraz do rzeczy - kilka moich teorii na temat Chipi. Większość została wspomniana, to jest raczej takie podsumowanie.

- Chora psychicznie - wiele szczegółów na to wskazuje, choćby to kiwanie się w przód i w tył. Tego raczej nie robi zdrowa osoba. No i te wszystkie historyjki o "Skorumpowanym Policjancie P" - urojenia, godne czubka :D

- Udawanie, łapanie nas na haczyk - możliwe, ale raczej w to osobiście wątpię. OK - od sierpnia mamy tylko pięć miesięcy, ale ileż można? Normalnemu człowiekowi znudziłoby się udawanie takiego ubogiego życia w syfie przed lapkiem w dwa - trzy tygodnie.

Swoją drogą...
Czy tylko ja zauważyłam, że Chipi zmieniła ubranie (mogło pisać wcześniej, nie doczytałam)?
Teraz zamiast różowej bluzy ma niebieską koszulę w kratę!

Edit:
Zapomniałam dodać o tym "zielonym napoju".
Mam kilka teorii na ten temat.

- smakowy barwnik, może chciała wodę o smaku kiwi :P

- narkotyki. ale zielone? litości.

- tabletki. może nasenne?

- grzyb w proszku, chciała się zatruć :mrgreen:

Edit 2, BARDZO WAŻNY!

Ludzie, mam link do trzeciej kamerki! Z DŹWIĘKIEM!
I link, gdzie działają 2 pierwsze!

http://aassdd.viewne...PageLayout=Div4

Dwie pierwsze ^

http://www.ustream.t...&medium=6657409

Trzecia ^

Użytkownik mysia. edytował ten post 28.12.2011 - 15:57

patryk0802.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wstała, wyłączyła 3 kamerkę - zamiast niej jest jakis obrazek z napisem "mind control weapon" + zdjęcie stopy i (brwi?)

btw, kamerka nr 2 mi nie dziala pomimo odswiezania - czasem zaskoczy ale obraz stoi w miejscu(czas nie leci) wie ktoś o co chodzi?

właczyła kamerkę 3 na 10 sekund - znowu "off air"

Użytkownik patryk0802 edytował ten post 28.12.2011 - 16:13

LondonBridge.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mysia, z całym szacukniem, ale pisałaś to na Google transatorze? :D

limetka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cześć, a o co chodzi jej z tym podpisem na dole przy kamerce nr 2? Ten policjant nie śpi od 7 do 10 pm? Podglądałam ją w tym czasie (wg czasu podanego na kamerkach) i nic nie zaobserwowałam. Coś mi się tu nie podoba. Sprawa jest tak nagłośniona, że jakieś służby bezpieczeństwa nie tylko powinny się nią zainteresować, ale także podjąć jakieś działania (nie myślę tu o wystawaniu pod jej oknem). Sprawa zaszła za daleko. Ogląda ją cały świat. Albo to właśnie policja i rząd mają z nią coś wspólnego i dlatego nie podejmują działań. Męczy mnie to cały dzień, niemożliwe żeby nikt nie interweniował w tej sprawie. Na początku może trochę wierzyłam w to porwanie, ale teraz coraz bardziej uświadamiam sobie, że to wymysł całej tej Koreanki. Chyba że faktycznie ten facet przejął kontrolę nad całym jej życiem i ona naprawdę szuka pomocy? Gdy próbuje uciec ten policjant nie daje jej mozliwości? Ma możliwość tylko przemieszczania się do sklepu, itp? Nieee, to zdarza się tylko w filmach. Jeszcze trochę i będą mówić o niej w wiadomościach.

Zmieniła położenie kamery nr 2.
Jak i również zakryła ręką kamerę i chyba zdejmowała jakiś sweter (to wyglądało jak szlafrok) i teraz widać tylko bok jej ciała.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych