Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Please log in to reply
2750 replies to this topic

Hideyoshi.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Obraz z trzeciej kamery nie jest zsynchronizowany z tą drugą kamerką na ktorej rownież widać Chip. Spojrzie na monitor laptopa na drugiej kamerze jest on odchylony do tylu a na trzeciej zaś jest mocno przechylony do przodu, bardziej do pozycji zamknięcia. Tak samo spójrzcie na jej włosy w dwoch tych kamerach. Są inaczej ułożone, na 90 procent jedna z nich to nagranie. Przynajmniej tak mi sie zdaje.

Edit: W sumie sam już nie wiem, przed chwila poruszyła nogą na trzeciej kamerze po czym na drugiej też sie coś poruszyło. W każdym razie polecam obserwować ją dalej, ciekawe co z tego wyniknie.

Użytkownik Hideyoshi edytował ten post 28.12.2011 - 17:57

mysia..
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika

Ostry mindfuck się robi przez tą trzecią kamerkę, ale ja mimo wszystko nie widzę tych różnic, co ty.
To po części gra klatkowania (takie moje przypuszczenie). Bo obraz z kamery 3 jest płynny, a z kamery 2 ostro klatkuje. Ale właśnie skoro mówisz o włosach Chipi przypatrz się jeszcze raz - nawet ma taką pętelkę u góry na tym leżaku czy co to jest. Nie są idealnie zsynchronizowane te kamerki, ale jedno jest pewne - pętli tu nie ma.

Lady Makbet.

Lady

• Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moim zdaniem się mylisz, na 90% obie kamery przekazują obraz w tym samym czasie...

mysia..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W ogóle... Jeszcze mi jedno do głowy wpadło. Mamy już jedną teorię na temat tego dźwięku w kamerze 3. Czyli że to jest ten "dźwięk, którego mamy nie słuchać, którego mamy nie chcieć usłyszeć" i tak dalej.

A może ona w tym lapku ogląda koreańskie wiadomości 24/7? :mrgreen:
Serio, nie myślał ktoś o tym? Mielibyśmy wyjaśnienie, dlaczego tam się pojawiły takie słowa jak cup czy kamela (tak, po koreańsku mówi się to przez l, chociaż brzmi trochę jak takie l mieszane z r, nieistotne).

Hideyoshi.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz widze że to jedno i to samo, poprostu w momencie kiedy obserwowałem obie kamery na raz za pierwszym razem laptop lezal w troche dziwnej pozycji i na obu kamerach inaczej to wyglądało, ale pętla włosów na czubku głowy Chip rozwiązuje sprawe ostatecznie :D

Użytkownik Hideyoshi edytował ten post 28.12.2011 - 18:22

kamin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://blog.naver.co...7&currentPage=8 miała jakąś operację na tej nodze, widać szwy na pięcie na niektórych zdjęciach. Może po zabiegu jej się coś ubzdurało.

http://aassdd.viewne...gle&Language=14
http://aassd.viewnet...gle&Language=14
dwie pierwsze kamerki, ale chyba lepiej się wczytują niż te wcześniejsze.

Użytkownik kamin edytował ten post 28.12.2011 - 18:34

Dragwen.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

tak, Chipa Middleton zasnęła ukazując pokaźny rowek na czubku głowy x|
Mi sie wydaje ciągle, że Chipa nie jest jedną osobą. Że jak gdzieś wychodzi zamienia się z inną Chipą.
I wydaje mi się, że ta kobieta "stara" według was to.. inna dziewczyna. Na prawdę....
Dobra, dowiemy się jak [może] odpisze.
...
A gdyby napisać jej cos w komentarzach na blogu?

@kamin: albo miała operacje albo.. Chipa ma chipa! :P

Użytkownik Dragwen edytował ten post 28.12.2011 - 18:25

scantraxx.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

swoją drogą jak można usnąć w tak nie wygodnej pozycji, na twardym parkiecie, przy pełnym świetle, i na dodatek ktoś jej zrzędzi w tym lapku :)

limetka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tak, Chipa Middleton zasnęła ukazując pokaźny rowek na czubku głowy x|
Mi sie wydaje ciągle, że Chipa nie jest jedną osobą. Że jak gdzieś wychodzi zamienia się z inną Chipą.
I wydaje mi się, że ta kobieta "stara" według was to.. inna dziewczyna. Na prawdę....
Dobra, dowiemy się jak [może] odpisze.
...
A gdyby napisać jej cos w komentarzach na blogu?

@kamin: albo miała operacje albo.. Chipa ma chipa! :P

również wydaje mi się, że to nie jest jedna osoba. Im dłużej się przyglądam tym bardziej widzę, że Chipi rózni się w poszczególnych dniach. Czasami wygląda młodziej czasami starzej. Widzę też różnice między włosami. Myślę, że musi ich być conajmniej dwie i wymieniają się gdy 'wychodzą'. Jeśli tak, to jest jedna wielka ściema i dziewczyny robią to żeby uzyskać rozgłos, Zresztą w moim wczesniejszym poście napisałam, że po takim nagłosnieniu sprawy kamerki byłyby już dawno zarekwirowane :D

mysia..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobry pomysł. Więc znajdź tam gdzieś link do komentarzy i coś naskrob albo powiedz, gdzie ten link do komentarzy jest, bo ja się w koreańskim nie rozeznaję, dla mnie to wygląda jak tuziny robali.

Kamin, ja jadłam! Fuj.

Mam trzy teorie co do jej stóp.

a) suche pięty, długo pumexem nie potraktowane :mrgreen:

b) grzybica (o ile tak wygląda)

c) może faktycznie coś po operacji, opuchlizna i czerwone ślady na to wskazują - ale wszczepienie chipa mogłoby być ową operacją, więc jesteśmy w punkcie wyjścia.

PS

Czy widział ktoś moment, jak Chipi się przewaliła na bok? Musiało to wyglądać zabawnie :3

Użytkownik mysia. edytował ten post 28.12.2011 - 18:57

limetka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jejku, co ona ma z tymi stopami?

Tutaj chyba widać, że ma uruchomionego Winampa na laptopie
http://blogfiles.nav...11_2_qewwer.jpg

Wybaczcie, ale jestem nowa i nie wiem jeszcze co i jak. Na tym blogu na 8 stronie na jednym ze zdjęciu jej stopy widac co ma na laptopie.

Jak klikniecie w ten link to wam nie wyskoczy więc musicie w pasku adresów jeszcze raz kliknąć enterem:)

Użytkownik limetka edytował ten post 28.12.2011 - 19:03

mrstrawbear ..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ktoś mówił na tym, czy innym serwisie, że Chip ma konto na youtube, prawdopodobnie nawet podawał do niego link, ale to mniej ważne. Więc ja myślę, że ona po prostu na youtube utworzyła listę odtwarzania, do której dodała swój film, w którym w kółko nawija o jej historii i o tym, że potrzebuje pomocy, ponieważ niektórzy trafiają na jej kamerki przypadkiem a ona nie może im przekazywać w kółko 24/7 informacji o tym jak to ją porwano itd. to po prostu cały czas ma puszczony ten film i każdy może posłuchać o tym, a ona liczy na to, że ktoś zrozumie jej mowę i pomoże.

Bo przecież, gdyby nie chciała słuchać tego to mogłaby to wyłączyć, inna sprawa, jeśli byłoby to silniejsze od niej. :grr:

dominikaka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Znalazlam w internecie filmiki chyba jakies dawne, ale to ewidentnie ona. Te same laptopy, zielona podstawka, ktorej teraz uzywa jako stolik po laptopa. Widze nawet koszule w krate. A pokoj jakis taki porzadny jest nawet lozko. Wiec wczesniej byla w innym pomieszczeniu, a moze to to samo? tylko teraz pozbyla sie mebli? jednak jak widac kamery juz wtedy byly obecne w jej zyciu, a ona coraz bardzije fiksowala i pozbywala sie chyba kolejnych mebli i robila burdel wokol siebie. Sama nie wiem.
http://afreeca.com/asdsfs

limetka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na innym portalu przeczytałam, że ok. 18 jak Chipi spała jakaś ręka w niebieskim rękawie odsunęła trochę stolik (czy cos tam na czym ma laptopa).

eve1292.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zarejestrowałam się tu dziś, temat strasznie mnie wkręcił, przejrzałam całe forum w ciągu dwóch dni świątecznej nudy i pomyślałam, że mogę wrzucić tu taką małą ciekawostkę, która znalazłam na innej stronie ;] chodzi mianowicie o mapkę, na której zaznaczone jest miejsce zamieszkania Chip Chan, jest też możliwość włączenia podglądu ulicy i najbliższej okolicy, widać jej domek...;) na tym forum był podobny temat, jednak tam były tylko zrobione screeny, tutaj można samodzielnie wszystko oblukać ;)

Także, należy włączyć sobie tę stronkę - http://status.daum.n...r/error404.html

W okienku, które wyskakuje, trzeba wkleić to - 연희동89-25

Wtedy wyświetli nam się mapka, wystarczy kliknąć w tę małą ikonkę kamery, która jest na mapie, wyświetli nam się nowa karta, to co wyskoczy zamykamy po prostu i mamy obraz, lub czarny ekran (wtedy po prostu odświeżamy) i możemy podziwiać okolice domniemanego miejsca zamieszkania naszej intrygującej Koreanki :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych