Nie mam pojęcia, czy kiedykolwiek pokazano to, co jest w pokoju obok. Domyślam się natomiast, że większość kamer została zablokowana lub wyłączona. Niestety, nie obserwuję tej dziewczyny od miesięcy, a dopiero od dzisiaj.Od ilu dni ona tam tak "mieszka"? Czy kiedykolwiek pokazano co jest w pokoju obok, do którego wejście widać w Kamerze nr 1?
No cóż... Może, niektóre osoby, interesuje jej nudne życie, które spędza na spaniu albo siedzeniu na krześle? To co dla jednych wydaje się niesamowicie nudne i nużące, może dla innych być wbrew pozorom, czymś naprawdę ciekawym.No rzeczywiście nieprawdopodobne... Jakaś dziewczyna ustawiła kamerę i bawi się w transmisję swojego życia. A jak widać życie ma nudne, tylko śpi albo siedzi na krześle. No bardzo ciekawe. Do tego wystawiła jakieś ogromne zapisane kartki.
Nie mam zielonego pojęcia jak wygląda mieszkanie, jednak po dwóch kamerkach, które są dostępne, można wywnioskować, że musi tam panować naprawdę duży nieład. Dzisiaj miała na sobie różową bluzę lub sweter oraz luźne, ciemne spodnie. Nie wiem od kiedy chodzi w tym ubraniu. Co do kamerki, to nie wiem czy nie ma ich więcej. Dwie są dostępne, reszta może być wyłączona lub zablokowana - nie mam co do tego jednak pewności.Wiadomo coś o tym jak wygląda to mieszkanie? Czy ciągle jest w tych samych ciuchach? Kamerkę ma tylko w tym pokoju i kuchni.