Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

limetka.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A gdzie ona teraz? Wyszła z mieszkania?

wyszła dałam screeny wyżej jak wychodzi

moi skromnym zdaniem ona nie jest więziona ani nic takiego. wiecie gdybyście wy chcieli kogoś tak zniewolić to raczej byście chyba zadbali o to żeby nie mógł mieć kontaktu ze światem ani nie mógł wychodzić. skoro ona wychodzi - mogłaby uciec, skoro ma telefon mogłaby zadzwonić na policję no i ma cały internet do dyspozycji.

Ona twierdzi, że jest to skorumpowany policjant i za pomoca VeriChipa uniemożliwia jej ucieczkę. Może cały rząd o tym wie? I dlatego nie ma śladu interwencji? Wiecie, różne rzeczy dzieją się na świecie. No, ale rząd nie pozwoliłby żeby cały świat ją podglądał.

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A gdzie ona teraz? Wyszła z mieszkania?

wyszła dałam screeny wyżej jak wychodzi

moi skromnym zdaniem ona nie jest więziona ani nic takiego. wiecie gdybyście wy chcieli kogoś tak zniewolić to raczej byście chyba zadbali o to żeby nie mógł mieć kontaktu ze światem ani nie mógł wychodzić. skoro ona wychodzi - mogłaby uciec, skoro ma telefon mogłaby zadzwonić na policję no i ma cały internet do dyspozycji.

Ona twierdzi, że jest to skorumpowany policjant i za pomoca VeriChipa uniemożliwia jej ucieczkę. Może cały rząd o tym wie? I dlatego nie ma śladu interwencji? Wiecie, różne rzeczy dzieją się na świecie. No, ale rząd nie pozwoliłby żeby cały świat ją podglądał.

a mógłby mi ktoś przybliżyć zasadę działania takiego chipa? jak on działa?
no i jaki interes mógłby mieć rząd w przetrzymywaniu jej?
zadaje pytania bo może ktoś zna jakieś ciekawe teorie: )

mrstrawbear ..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zbliża się godzina podana jako 'Cup P no sleep'. Zobaczymy.... Z którejś stron, która podaliście przetłumaczyłam wczoraj, że pan P przychodzi kiedy chce odwraca kamery i robi z nią co mu się podoba. Ale widzę, że nikt nie zaobserwował czegoś niepokojącego.

Skoro on nie śpi, to dlaczego wychodzi z mieszkania? Na moje, jakby ktoś mnie prześladował to bym się zamknęła w domu w tych godzinach i trzymała w jednej ręce nóż, a w drugiej telefon z wykręconym już numerem na policje. :D

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wraca!

koko11998.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O 11.01 naszego czasu wyszła gdzieś. Znowu. Nie wiem co robiła przez ten czas bo mi działa tylko kamerka na drzwi.

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O 11.01 naszego czasu wyszła gdzieś. Znowu. Nie wiem co robiła przez ten czas bo mi działa tylko kamerka na drzwi.

niee, nie wyszła tylko wróciła skądś

mrstrawbear ..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wyszła... Napiła się, a teraz siedzi przed komputerem. Ciekawi mnie, co ona rozcieńcza w tej wodzie mineralnej. Może jakieś leki nasenne. Poszukam coś na ten temat w internecie.

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jak długo ona już się nagrywa? miesiące? lata?

koko11998.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmm... nie wiem, u mnie to odsunęła te kartony i gdzieś poszła. Ale tylko jedna mi działa więc za dużo nie widzę.

"The maximum number of accesses has been exceeded."
To co to, ludzie tylko jedną oglądają że druga wolna? xD
Jest, poszła.

Użytkownik koko11998 edytował ten post 29.12.2011 - 11:18

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmm... nie wiem, u mnie to odsunęła te kartony i gdzieś poszła. Ale tylko jedna mi działa więc za dużo nie widzę. Mógłby ktoś pomóc?

ja mam jedna kamere w jednym otwartym oknie i druga w drugim i dzialaja mi normalnie, wczesniej jak mialam dwie male w jednym oknie to tez tylko jedna dzialala

Lady Makbet.

Lady

• Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A mi działają obie, tylko na '16 screens'. Nie muszę odświeżać, ani nie przycina mi się za często.

koko11998.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przed chwilą był dobry widok na jej twarz, tu macie wycinkę: Dołączona grafika

dominikaka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wczoraj gdy zasnęła była w trakcie oglądania czegoś na laptopie. Usnęła na "krzesełku". I owszem mogła najróżniej zmieniać pozycje podczas snu co też widzimy, że raz głowa tak, nogi tak. Ale usnęła jakby w pół siedząc pół leżąc laptopa miała na wysokości klatki piersiowej. Gdy ona odsuwała się w dół mógł się troszkę zesunąć, ale on potem całkowicie został usunięty z pola widzenia. Raczej jakby spadł to leżał by gdzieś w zasięgu kamer. A mi to wygląda jakby został odstawiony po prostu na bok, a ona przecież nie przebudzała się. Więc kto pozbył się laptopa? może i był ten tajemniczy prześladowca i rzeczywiście coś tam poprzestawiał? Albo ktoś wie o jej chorobie i odwiedza ją tylko jak ona śpi, bo inaczej nie zostaje wpuszczona, ona zbyt się boi? ale ktoś tego laptopa ruszył. Nie zaobserwowałam ręki w niebieskim rękawie, ale fakt, że najpierw laptop tam był, a potem go nie było jak widać na screenach.

koko11998.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie pomyśleliście że jest narkomanką uzależnioną od internetu? Bo tak mi to wygląda - mała aktywność fizyczna, tylko czasami wychodzi, cały czas przed komputerem.

Vanlid.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

jak długo ona już się nagrywa? miesiące? lata?

Nie wiadomo, ale "4chanowa sekcja" odkryła ją 6 sierpnia 2011 ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych