Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

monika_89.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a może ona bierze udział w jakimś eksperymencie o którym w Korei się wie i dlatego nikt nie reaguje

koko11998.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ma ktoś może IP tych kamerek? Gdzieś wcześniej ktoś chyba podawał, ale żem nie doszukał w całej tej dyskusji :P

lolka11.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A zauwazyliscie, ze dzis ma czarnego laptopa?

Dragwen.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Może ma zespół angelman'a jak mechanicznie chodzi? :D

Wyszła z mieszkania, bo wyszła sie "zamienić" z Chipą II.

Już dawno wspominałem o tym, że wcześniej kamerki były w innych miejscach.

Poza tym zaczynacie sie zachowywać jak ona, siedzicie przed laptopem/kompem i na nią patrzycie.
Może ona też tak strasznie zajęła się podglądaniem kogoś, że sama wymyśliła, że tak zrobi.

koko11998.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Odkryłem coś.
Serwis Vievnetcam który przekazuje nam ten obraz jest darmowy dla wszystkich którzy mają kamerę Panasonic IP Camera.

Dołączona grafika

Widzicie ten czerwony krzyż nad znacznikiem? To szpital. Myślę, że mieszka w szpitalu na długoterminowym. Dragwen, co mówiłeś o tej chorobie?
Btw, zasnęła.

Użytkownik koko11998 edytował ten post 29.12.2011 - 11:59

lolka11.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co do tych jej stop, to dla mnie to wyglada jak stopa cukrzycowa....

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no nie wiem, w szpitalu to raczej nie mieszka.
naprawdę sądzicie że to dwie różne dziewczyny?

gdzie widzieliście jej stopy?
czy są gdzieś jakieś screeny np sprzed paru miesięcy albo z początków nagrywania? oprócz tych najpopularniejszych np z jej twarzą czy tych pierwszych jak śpi na krześle

Użytkownik monika_89 edytował ten post 29.12.2011 - 12:02

koko11998.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz, w tej chwili widać jej stopy. Ma szpitalne ochraniacze na buty. Niebieskie. Widać to na kamerze 2. (Albo po prostu dziwaczne skarpetki)

Użytkownik koko11998 edytował ten post 29.12.2011 - 12:06

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz, w tej chwili widać jej stopy. Ma szpitalne ochraniacze na buty. Niebieskie. Widać to na kamerze 2. (Albo po prostu dziwaczne skarpetki)

moim zdaniem to skarpetki

koko11998.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Fakt, skarpetki. Przesunęła się to widać. Krótkie.

lolka11.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

link do zdjec ze stopami znajdziesz na str 29, post z 18:19 kamin. To jak nic zespol stopy cukrzycowej.

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

czy to tylko my tak ją bacznie obserwujemy i komentujemy wszystko na forach czy w innych krajach też takie cos ma miejsce? ktoś coś wie?

Użytkownik monika_89 edytował ten post 29.12.2011 - 12:34

cyber_boy.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. Sprawa jest bardzo ciekawa. Oto moja opinia.
Chyba od razu można wykluczyć VeriChipa sterującego jej umysłem. Jasne jest, że to niemożliwe. A gdyby było możliwe, to już dawno bylibyśmy zaczipowani.
Ktoś powiedział, że może być to studentka pisząca jakąś pracę. Według mnie ma ok. 30 lat. To raz, a dwa - ona pisze bloga od 2001, a kamerki ma, co najmniej od sierpnia. Ta opcja też odpada.
Albo może ktoś sobie robi jaja? To w sumie możliwe, ale gdyby kręciła się i pisała bloga najwyżej dwa tygodnie.

Według mnie ona nie udaje. Co nie znaczy, że nie zmyśla. Wydaję mi się, ze ona jest chora psychicznie, a właściwie jestem pewien. Być może na prawdę ma ten spadek po rodzicach. Być może istnieje również cop P. To logiczne cop P znał ją i jej rodzinę i wie o pieniądzach. Rodzice mówią mu w zaufaniu, że córka miewa paranoje, a jej stan psychiczny nie jest najlepszy. Umierają rodzice, jej się jeszcze bardziej pogarsza. Cop P to wykorzystuje i wmawia jej, że wczepił jej czip, za pomocą którego nią steruje. Ona - chora umysłowo paranoiczka - poddaje się sugestii i zaczyna postępować, jakby rzeczywiście miała ten czip. Wyjaśnia to skąd ma pieniądze, dlaczego zachowuje się tak dziwnie i dlaczego nikt nie reaguje. Otóż dlatego, że skoro cop P jest policjantem, to jej dom może podchodzić pod jego rejon. Posterunek otrzymuje zgłoszenia, jednak on może mieć wysokie stanowisko i nic z tym nie robi. A poza tym ona nie robi nic nielegalnego. Każdy może sobie postawić kamerkę i się kręcić prosząc na kartkach o pomoc. Raz ją policjanci sprawdzili, ona powiedziała, że wszystko w porządku - bo czip jej kazał to powiedzieć - a oni na późniejsze zgłoszenia nie reagowali.
Tak jak ktoś napisał wyżej, może ona zażywa środki nasenne i dlatego tyle śpi.
W każdym razie sprawa jest bardzo ciekawa.

koko11998.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jej dostawcą internetu jest Korea Telecom. Teraz wystarczy napisać maila żeby znaleźli jej IP w swojej bazie danych i mamy nazwisko.

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jeśli ludzie np w korei tez się nią interesują to powinni się np zgadać na jakimś forum i do niej iść, przecież wiadomo gdzie mieszka, ciekawe co by wtedy wynikło

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych