Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

seSTREET.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mnie ciekawi skąd to wszystko wiecie ;)

macie jakieś adresy innych stron do tych kamerek? niż viewnetcam?

p.s. chodzi wam druga kamerka? bo mi chwile chodziła a potem szary obraz i tak cały czas... od dziś się tym zainteresowałem

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mnie ciekawi skąd to wszystko wiecie ;)

macie jakieś adresy innych stron do tych kamerek? niż viewnetcam?

p.s. chodzi wam druga kamerka? bo mi chwile chodziła a potem szary obraz i tak cały czas... od dziś się tym zainteresowałem

chodzi chodzi, weź 16 screen albo wlacz obie oddzielnie

koko11998.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Szary obraz oznacza maksymalną liczbę połączeń. Musisz poczekać aż się miejsce zwolni.

seSTREET.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

aha... spoko... niewiedziałem;)

a ma ktoś podgląd z naszej ekipy?

edit: miałem przed chwilą obraz i bez zmian... śpi
edit2: najśmieszniejsze jest to, że druga kamerka działa mi przy włączeniu opcji patrzenia na 16 a na 9 i 4 nie chodzi

Użytkownik seSTREET edytował ten post 29.12.2011 - 12:48

koko11998.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A co innego ma robić? (pomijając sprzątanie)

cyber_boy.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A może ktoś podać jej IP i jej email? Nie chcę mi się wertować całego tematu.

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

aha... spoko... niewiedziałem;)

a ma ktoś podgląd z naszej ekipy?

edit:

miałem przed chwilą obraz i bez zmian... śpi

tu sa wieksze kamera pierwsza i druga, jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby ktoras z nich nie dzialala

http://aassdd.viewne...gle&Language=14

http://aassd.viewnet...gle&Language=14

koko11998.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

IP i lokalizacja są na str. 33. Maila ni mam.

chin-chan-fan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Gdyby nie bariera językowa to można by się łatwo dowiedziec, czy ktoś w Azji o niej wie. Na jakimś forum ktoś napisał, że spytał na jakimś czacie jakiegoś Azjatę o nią, to w ogóle jej nie kojarzyli, w ogóle gdzie jest potwierdzone, że "cała Korea wrze" i czemu nie ma o niej w gazetach, jak dla mnie taki big brother to jest jakaś nowość, kolejny kroczek w komercjalizacji i upublicznianiu wszytskiego i jakaś wzmianka gdzieś powinna się znaleźć.

W ogóle zobaczcie jak ona się rusza jak oddycha, jakby strasznie mocne wdechy robiła, ąz cały koc chodzi, może udaje?

Użytkownik chin-chan-fan edytował ten post 29.12.2011 - 12:55

seSTREET.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja przy drugiej kamerce mam "Połączenie zostało zresetowane"

mysia..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobra, przetłumaczyłam jeden z filmików Chipi z jutjuba.

Oryginał
Spoiler

Przyczyna śledzenia
Nie wiesz, że policja ma lepsze rzeczy do roboty niż śledzenie ciebie?
Wiem, że policjant to zajmujący zawód, ale nie ma innych takich zawodów, gdzie można być tak beztroskim, jak policjant
Byłam na większości posterunkach policji w Seoul (stolica Północnej Korei - przyp. tłum.), są tam oddziały wielu detektywów, policjantów, kilka takich oddziałów, tak wiele zespołów
są liczne oddziały krajowe, ale oni są zajęci tylko w momencie, kiedy ma miejsce jakieś przestępstwo.
Normalnie oni oglądają filmy, palą papierosy, rozmawiają, śpią i wtedy pracują tylko przez chwilę.
Przestępca popełnia przestępstwo, ponieważ jego osobowość jest zła. Jeśli osobowość jest zła, popełnia się przestępstwo nie zważając na to, jak zajęte życie mogłoby być, jak ten gość, jeśli ma zły humor (wydaje mi się, że nawiązuje do "Policjanta P", nie ma pewności).
Miła osoba nie popełnia przestępstw.
Kłamał.
Jakie złe rzeczy ten policjant ci zrobił?
Yoo YoungChul (sławny seryjny zabójca, kanibal - przyp. tłum) i HoSoonn (?), jaką oni mieli korzyść z zabijania niewynnych dziewczyn?
Podpalacz Go Shiwon, jaką on mógłby mieć korzyść z wzniecania ognia i zabijania dziewczyn?
Przyczyną przestępstwa, które zostało popełnione, była taka sama - zła natura kryminalisty.
Ta świnia zrobiła to z powodu jego złej natury. Myślistwo leży w naturze aroganta.
Nie ma innej przyczyny od tej. Nie mógłby zrobić mi tego, gdyby nie był zły.
W takiej samej sytuacji zła osoba popełni przestępstwo, a dobra nie.
Nie ważne jak poważna jest sytuacja, bez złej natury przestępstwo nie może być popełnione.
Przyczyną jego myślistwa była jego arogancja.
Próbowałam go prześladować i on się denerwował, zmobilizował siłę policji, świnia użyła syren, walkie-talkie, wszystkich tych hałasów, by mnie wystraszyć.
Robił mi to, kiedy nikogo nie było obok, więc nie było żadnych świadków, więc wyroki przeciwko skorumpowanemu policjantowi "P" zostały odrzucone.
Robił mi to w gniewie, więc jak śmiałam zrobić to (?) policjantowi?
Zrobił to tylko w tym sąsiedztwie, więc normalna osoba mogłaby się stamtąd wyprowadzić, ale ja nie mogłam nawet jeśli próbowałam przenieść wszystkie moje bagaże.
Nawet jeśli cierpiałam, myślałam, że on mogłby ewentualnie przestać, ten mój głupi, uparty umysł. Mógł zapomnieć o wszystkim mającym związek z tym incydentem jeśli bym po prostu odeszła.
Ale ja głupio siedziałam w miejscu, nawet jeśli on nękał mnie przez ponad rok.
I podczas kiedy on miał na mnie oko 24/7 poprzez nękanie mnie, rozwinął fascynację w moim kierunku.
"Miała więcej niż potrzebowała pieniędzy w gotówce w spadku po jej rodzicach i żyła samotnie więc prawdopodobnie nie miała rodziny", więc on uwierzył, że mógłby łatwo zabrać mi moje pieniądze, więc zaczął myślistwo.
Słaba dziewczyna, która żyje samotnie - łatwa zdobycz dla kryminalisty.
Kiedy doszło do myślistwa, postrzegane było jako sprawy damsko-męskie, ponieważ ta dziewczyna jest tak piękna, ale to absurd.
Nigdy nie widziałam jego twarzy, wiem tylko, że przypomina starszą osobę.
Ta osoba jest arogancka, więc wysyła mi wiadomości, bym oddała mu spadek i wtedy popełniła samobójstwo.
Odkąd rozprzestrzeniam to w internecie, jego priorytetem było zabicie mnie i zabranie moich pieniędzy
On się boi ujawnienia
Co ktoś mógłby pomyśleć, gdybym powiedziała, że policja na mnie poluje?
Nazwą mnie psychicznie chorą
Kompletnie normalna osoba zaczyna być traktowana jako psychicznie chora; nie było innego wyjścia, musiałam znosić wszystkie przestępstwa
Jestem pewna, że jest inna osoba oprócz mnie, która cierpiała z winy skorumpowanego policjanta.
Jestem pewna, że ona (ta osoba) najpierw próbowała komuś powiedzieć, ale ludzie mogli mówić "czy policja nie ma ciekawszych rzeczy do roboty niż niepokoić ciebie?" i (ta osoba) ewentualnie popełniała samobójstwo po tych cierpieniach.
Przez trzynaście lat, zawsze miałam myśli samobójcze.
Wytrzymałam wszystkie jego przestępstwa, wreszcie dotarłam do internetu. Zobaczyłam wszystkie złe komentarze na wielu moich internetowych stronach.
Psychole zmieniali swoje ID i zostawiali komentarze; kontynuowałam pomimo ich wszystkich.
Mówią: "Skorumpowany Policjant P robi ci te rzeczy, bo na nie zasłużyłaś, bo nie jesteś dobra"
Oni kłamią, traktują mnie jak chorą psychicznie, więc mówią cokolwiek chcą.
Nie wiem co oni słyszeli od tej świni, więc nie wiem, jakie kłamstwa zostały wypowiedziane.
Jeśli byście się nabrali na jego kłamstwa, uwierzylibyście mu też i zaczęli mnie unikać.
To jest niedorzeczne dla policjanta by polował, więc używa tych zalet w celu polowania na mnie.
W zależności od sytuacji, używa innych kłamstw.
Wy możecie myśleć, że nie uwierzycie w kłamstwa tej świni, ale nie ma takiej samotnej osoby, która mu nie uwierzyła.
Nikt nie wspomina jego kłamstw przy mnie i (ten, kto zna kłamstwa) kompletnie mnie unika, więc nie wiem, w jakie kłamstwa z jego strony oni wierzą.
Dotychczas nikt nie dał się nabrać na jego kłamstwo.
Nikt, z wyjątkiej jednej osoby.
Ta osoba nabrała się na kłamstwo tej świni pierwsza, ale po rozmowie ze mną zrozumiała, że świnia kłamała.

Biorę się za kolejny filmik... Uffff :roll:

Moim zdaniem jak na chorą psychicznie (czy aby na pewno?) osobę, dość inteligentnie i mądrze składa zdania, jedno wynika z drugiego. Może niektóre są dość nielogiczne, ale to nie moja wina.
Jak znajdziecie jakieś błędy - piszcie.

Użytkownik mysia. edytował ten post 29.12.2011 - 12:57

dmk.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem czy widzieliście to zdjęcie ale dobrze widać jej twarz...

http://imageshack.us...rzchipchan.jpg/

Znalazłem w linkach na upstreamie, ale chyba tutaj tego nie widziałem, jak się myle to wybaczcie..

I na moje oko ma gdzieś z 30 lat..

Użytkownik dmk edytował ten post 29.12.2011 - 12:58

harem-sama.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jej mail (chyba) [email protected].

lolka11.
Reputacja neutralna
Reputacja