ORYGINAŁ:
Jestem obserwowana
Nikt mi nie wierzy, więc nie mogę złożyć skarg
Będę nękana dopóki nie umrę
On jest paranoidalny, psychiczna świnia
Mogę się uwolnić dzięki ujawnieniu prawdy więc nadaję
Przyczyną nadawania jest znaleźć ludzi, którzy są zdolni mi pomóc
Jeśli jest to niemożliwe, rpzprzestrzeniajcie moje nadawanie, niech wiele więcej osób może mieć świadomość o tym
I nawet jeśli to nie jest możliwe, chociaż słuchajcie mojego nadawania
Niezbędne dokumenty do ujawnienia prawdy są na moich blogach, więc chociaż spędźcie godzinę, by je wszystkie przeczytać
Jeśli słuchacie tej świni, jak Park Sangman, Kang KyungHui, Kim DongGyu, uwierzycie również w jego kłamstwa.
Normalni ludzie, dziennikarze, nie ma ani jednego człowieka, który wierzy w jego kłamstwa.
Wszyscy dali się nabrać na kłamstwa i mnie unikają
Oni kupili jego kłamstwa i myślą, że jestem wariatką przez nadawanie o jego myślistwie online.
To nie prawda. Jestem w ruchu od miejsca do miejsca w celu uniknięcia jego napastowania.
On jest kryminalnym mistrzem umysłu. Sposób, w który kłamie jest (mistrzowski), mówi, że jest niebezpieczną kobietą, ona wierzy, że jest obserwowana i obwinia mnie
Mówi, że umieszczam wszystko w internecie by oczerniać i nękać go, więc wszyscy mnie unikają myśląc, że mnie również nękają.
I kiedy zdobędę świadka, pójdzie po nich jak szalony, by ich przekonać i oni uwierzą jego kłamstwom, bo zobaczą mnie odpierającą atak do prawdziwych prześladowców, więc oni pomylą mnie z jednym z nękanych ludzi.
To prawda, że początkowo walczyłam pierwsza i również jest prawdą, że byłam obserwowana przez trzynaście lat
Z Australii do Kanady, próbowałam uciec, ale on mnie znalazł
Przez sześć miesięcy próbowałam iść wyżej i błagałam ich, by mi pomogli, ale się poddałam. Wszyscy mnie unikali i nazywali MNIE prześladowcą. Myślałam, że wyższe władze mogłmy mnie ochronić i mi pomóc, ale to nie ma sensu.
Ktokolwiek słucha kłamstw tej świni łapie się na nie. Oni mi nie powiedzą, jakie to były kłamstwa i to mnie frustruje, ale po byciu obserwowaną przez trzynaście lat, jeden z widzów mi powiedział
Ta osoba na początku wierzyła w kłamstwa, ale po wysłuchaniu moich słów zrozumiała, że świnia kłamała i teraz wierzy mnie
On kłamał inaczej każdej osobie niż tej, powiedział, że ty też będziesz nękany, ta dziewczyna ma problemy psychiczne i w stu procentach kłamie. Jeśli przejdzież jej złą drogę, będziesz prześladowany jak ja teraz.
Nigdy nie wierz w żaden kawałek tego. On używa pewnych kłamstw w celu twojego uwierzenia w nie. Powiedział, że jestem zamężna i mam dzieci i mówił absurdalne kłamstwa. Powiedział, że nawet nie zna tej kobiety, ale czyta wszystko na moim blogu i jest w pełni świadom mnie.
(coś o byciu zamężną, nie jestem pewna, co mówi)
Nawet nie znam tych wszystkich ludzi, którzy kłamią na mojej stronie, ale to jest dowód, że świnia nastawia kilku ludzi przeciwko mnie.
Ludzie bardzo łatwo wierzą w jego kłamstwa. Słyszysz o tym, jak łatwo ludzie wydają (?) całe ich pieniądze przez lekkie kłamstwa z głosowego phishings (?), ale to prawda. Ci ludzie uwierzyli w kłamstwa, więc nie będą moimi świadkami.
Z łaski swojej postarajcie się coś wnosić do tematu, a nie spamować "O JEJ, KAMERKA NIE DZIAŁA! A NIE, DZIAŁA NA WIDOKU SZESNASTU!", "WSTAŁA! ŚPI! WYSZŁA! JE! PIJE!" Ludzie, mamy kamerki, wiemy, co robi...