Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

mysia..
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I oto ostatnie przetłumaczone wideo, numer czy:

ORYGINAŁ:

Spoiler

Jestem obserwowana
Nikt mi nie wierzy, więc nie mogę złożyć skarg
Będę nękana dopóki nie umrę
On jest paranoidalny, psychiczna świnia
Mogę się uwolnić dzięki ujawnieniu prawdy więc nadaję
Przyczyną nadawania jest znaleźć ludzi, którzy są zdolni mi pomóc
Jeśli jest to niemożliwe, rpzprzestrzeniajcie moje nadawanie, niech wiele więcej osób może mieć świadomość o tym
I nawet jeśli to nie jest możliwe, chociaż słuchajcie mojego nadawania
Niezbędne dokumenty do ujawnienia prawdy są na moich blogach, więc chociaż spędźcie godzinę, by je wszystkie przeczytać
Jeśli słuchacie tej świni, jak Park Sangman, Kang KyungHui, Kim DongGyu, uwierzycie również w jego kłamstwa.
Normalni ludzie, dziennikarze, nie ma ani jednego człowieka, który wierzy w jego kłamstwa.
Wszyscy dali się nabrać na kłamstwa i mnie unikają
Oni kupili jego kłamstwa i myślą, że jestem wariatką przez nadawanie o jego myślistwie online.
To nie prawda. Jestem w ruchu od miejsca do miejsca w celu uniknięcia jego napastowania.
On jest kryminalnym mistrzem umysłu. Sposób, w który kłamie jest (mistrzowski), mówi, że jest niebezpieczną kobietą, ona wierzy, że jest obserwowana i obwinia mnie
Mówi, że umieszczam wszystko w internecie by oczerniać i nękać go, więc wszyscy mnie unikają myśląc, że mnie również nękają.
I kiedy zdobędę świadka, pójdzie po nich jak szalony, by ich przekonać i oni uwierzą jego kłamstwom, bo zobaczą mnie odpierającą atak do prawdziwych prześladowców, więc oni pomylą mnie z jednym z nękanych ludzi.
To prawda, że początkowo walczyłam pierwsza i również jest prawdą, że byłam obserwowana przez trzynaście lat
Z Australii do Kanady, próbowałam uciec, ale on mnie znalazł
Przez sześć miesięcy próbowałam iść wyżej i błagałam ich, by mi pomogli, ale się poddałam. Wszyscy mnie unikali i nazywali MNIE prześladowcą. Myślałam, że wyższe władze mogłmy mnie ochronić i mi pomóc, ale to nie ma sensu.
Ktokolwiek słucha kłamstw tej świni łapie się na nie. Oni mi nie powiedzą, jakie to były kłamstwa i to mnie frustruje, ale po byciu obserwowaną przez trzynaście lat, jeden z widzów mi powiedział
Ta osoba na początku wierzyła w kłamstwa, ale po wysłuchaniu moich słów zrozumiała, że świnia kłamała i teraz wierzy mnie
On kłamał inaczej każdej osobie niż tej, powiedział, że ty też będziesz nękany, ta dziewczyna ma problemy psychiczne i w stu procentach kłamie. Jeśli przejdzież jej złą drogę, będziesz prześladowany jak ja teraz.
Nigdy nie wierz w żaden kawałek tego. On używa pewnych kłamstw w celu twojego uwierzenia w nie. Powiedział, że jestem zamężna i mam dzieci i mówił absurdalne kłamstwa. Powiedział, że nawet nie zna tej kobiety, ale czyta wszystko na moim blogu i jest w pełni świadom mnie.

(coś o byciu zamężną, nie jestem pewna, co mówi)

Nawet nie znam tych wszystkich ludzi, którzy kłamią na mojej stronie, ale to jest dowód, że świnia nastawia kilku ludzi przeciwko mnie.
Ludzie bardzo łatwo wierzą w jego kłamstwa. Słyszysz o tym, jak łatwo ludzie wydają (?) całe ich pieniądze przez lekkie kłamstwa z głosowego phishings (?), ale to prawda. Ci ludzie uwierzyli w kłamstwa, więc nie będą moimi świadkami.

Z łaski swojej postarajcie się coś wnosić do tematu, a nie spamować "O JEJ, KAMERKA NIE DZIAŁA! A NIE, DZIAŁA NA WIDOKU SZESNASTU!", "WSTAŁA! ŚPI! WYSZŁA! JE! PIJE!" Ludzie, mamy kamerki, wiemy, co robi...

Dragwen.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

@Up (nie, nie mysia ;) ): Wstała. Napiła się zielonego płynu. Umyła podłoge. Poszła na zewnątrz.
No comment.
Macie tam, tam troche wyżej coś na ten temat.

Ten cały chip-chan (a zwłaszcza przetłumaczone teksty filmików) mi śmierdzą thrillerem.
Powiem że film byłby świetny. Naoglądała się chyba ich za dużo i próbuje wymyślić coś "swojego". :D

Użytkownik Dragwen edytował ten post 29.12.2011 - 15:17

grazyna.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Po twoich tłumaczeniach Misiu, to już sama jestem cała głupia,13 lat, to przecież kawał czasu. Czy Ona jest chora ?

mysia..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Idź się jej spytaj :mrgreen:

Nie wiemy, w zasadzie mało informacji mamy na jej temat. Tak - 13 lat to jest kawał czasu, ale mamy przynajmniej ciekawostkę - ona nie siedziała cały czas tu, gdzie teraz ją możemy oglądać - ona się przeprowadzała, to w Australii była, to w Kanadzie... Może to właśnie jest źródło tych pudeł? Może dlatego nie ma wszystkich mebli w domu?

Cholera to chyba to!

Może te wszystkie pudła to są po prostu nie rozpakowane meble i ciuchy i ogólnie rzeczy po przeprowadzce? Pamiętacie, jak ktoś zamieścił linki do niej, kiedy jeszcze była w miarę normalna i nie mieszkała w takim burdelu?
Może wtedy była w jednym z wyżej wymienionych miejsc? Albo to był okres przed trzynastoma laty, kiedy się całe to prześladowanie zaczęło? Myślcie, myślcie! Nie jestem tu sama :D

Jeszcze jeden fakt mi wpadł do głowy - co jeśli ona się nie rozpakowuje, bo planuje w razie pogorszenia sytuacji uciec?

Użytkownik mysia. edytował ten post 29.12.2011 - 16:06

chin-chan-fan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Po twoich tłumaczeniach Misiu, to już sama jestem cała głupia,13 lat, to przecież kawał czasu. Czy Ona jest chora ?

Nie, nie jest, przecież wszystko o niej wiemy i jest szczęśliwa i normalna....

borut78.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie, nie jest, przecież wszystko o niej wiemy i jest szczęśliwa i normalna....

chi chan fan wroc na kafeterie bo tam twoje miejsce i przestan walic ironią
warto docenic (Misia) ze ktos to przetlumaczyl..... wiec nie spamuj nie potrzebnie... to nie kafe

cyber_boy.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To, że jest chora, to raczej bezsprzeczne. Całkiem możliwe, że w tych pudłach są ciuchy i inne rzeczy, ale nie chce mi się wierzyć, że mieszkała w tylu krajach. To kolejny jej wymysł. Poza tym to nie ma sensu: skoro czip pozwolił jej uciec, to dlaczego później znów zadziałał i wróciła (z tym czipem, to chodzi, oczywiście, o to co dzieje się w jej głowa - ona myśli, że czip nią kieruje)

the vampire.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Dziwna sprawa, niby mówi, że jest obserwowana, a sama jakby podstawia te kamerki, żeby było ją dobrze widać. Wychodzi, korzysta z internetu, robi co chce.. A że śpi, każdy śpi. Może po prostu jest wymęczona tyloma godzinami spędzonymi przed kompem, może rzeczywiście jest na coś chora i nie widzi na przykład sensu w swoim życiu. Ja tam nie wiem, w każdym razie co możemy ustalić? Jak można by jej pomóc? Ona chce tego, ale nawet nie odpowiada na maile, zamyka się na ludzi którzy chcą jej pomóc, a mimo to woła o tą pomoc. Niby taka prosta rzecz, a tak bardzo skomplikowana. Sama Chip Chan to jakby zamknięta postać, inna od nas wszystkich. Kto z nas wytrzymałby takie coś jak ona, przy zdrowych zmysłach? Ja raczej nie.. Rozumiem, że można być uzależnionym od przesiadywania przy necie, czy nawet spania, ale co z kamerkami? Niby dawała na swoim blogu zdjęcia jakiś policjantów, więc może coś w tym jest.. Ale oni się do niej uśmiechali, pozwalali na robienie tych zdjęć, więc sama już nie wiem jak to sobie tłumaczyć.
Jak na razie w jej domu robi się chyba coraz gorszy syf, że tak powiem *_*
Nawet już nie przejmuje się tym jak ułożone są kartki, na podłodze widać jakieś porozwalane opakowania od jej posiłków. No i oczywiści Chipi śpi, jak widać :

Dołączona grafika

Dołączona grafika

I chyba rzeczywiście jest jej zimno.

seSTREET.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a czy ktoś mi wyjaśni czemu druga kamerka działa mi tylko przy 16 a nie przy np. 9 albo 4... a pierwsza działa bez problemu

edit: z tego co widzę, bardziej zasłoniła twarz...

Użytkownik seSTREET edytował ten post 29.12.2011 - 16:49

koko11998.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://www.ustream.t...pt-korean-cop-p Na wykopie znalazłem linka do kamerki z jej laptopa, chyba jeszcze nie było. Jakiś głos słychać, chyba zostawiła włączony komp.

Użytkownik koko11998 edytował ten post 29.12.2011 - 16:51

borut78.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a moze poruszmy sprawe kto daje jej tą butelke... nie wierze ze nie zainteresowal sie jej stanem...

mysia..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

koko - widok z kamery numer trzy dawałam już wczoraj. Jak już było mówione - CZYTAJCIE TEMATY. Nie zamierzam szlifować jednej i tej samej zasady setny raz. Ale ok, nie czepiam się.

the vampire - ona je ustawiła dlatego, bo chce, aby ktoś jej pomógł, radzę poczytać przetłumaczone przeze mnie filmiki. Ona chce, byśmy uwierzyli JEJ, a nie policjantowi, twierdzi, że jeśli uwierzymy policjantowi, to zaczniemy jej unikać i uznamy ją za chorą psychicznie (psychicznego pacjenta, dosłownie).

borut - wybacz, nie widzimy sprzed komputerów odcisków palców na owej butelce, nie WIEMY kto jej to dał.

Niektórzy z użytkowników to mnie dobijają :mrgreen:

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

przy drzwiach pod kartonami stoją dwie walizki więc możliwe że się przeprowadza

seSTREET.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a czy ty się przeprowadzasz kilka miesięcy i jeszcze zamiast to zrobić to słodko śpisz?
pomyśl logicznie

ostatnio się coś poruszyła ale dalej śpi... myślałem, że wstanie

Użytkownik seSTREET edytował ten post 29.12.2011 - 17:19

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a czy ty się przeprowadzasz kilka miesięcy i jeszcze zamiast to zrobić to słodko śpisz?
pomyśl logicznie

ostatnio się coś poruszyła ale dalej śpi... myślałem, że wstanie

że co?
skoro chce uciekać to normalne chyba że się przeprowadza

Użytkownicy przeglądający ten temat: 10

0 użytkowników, 10 gości oraz 0 użytkowników anonimowych