Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Please log in to reply
2750 replies to this topic

chin-chan-fan.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

chi chan fan wroc na kafeterie bo tam twoje miejsce i przestan walic ironią
warto docenic (Misia) ze ktos to przetlumaczyl..... wiec nie spamuj nie potrzebnie... to nie kafe

Mój post nie był do Mysi, doceniam, że chciało Jej się to spisywać. Tutaj jestem dłużej niż na kafeterii i nie mów mi kiedy mam się udzielać, sam spamujesz wątek.

Może ona zostanie tu na dłużej, bo skoro tyle osób ją obserwuje to może czuć się w pewien sposób "bezpiecznie".

lolka11.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Do tych ktorzy rzekomo widzieli blizny na stopach, kurcze ja tam nic nie widze. Stopy cukrzycowe, tzn ze ma cukrzyce i to by tez wyjasnialo dlaczego tyle spi, jesli nie bierze odpowiednich dawek insuliny. Poza tym to ktos tu pisal, ze chyba widzial glukometr...tak wiec wiemy na 90% ze ma cukrzyce.

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

czy ona niedawno wstawała i była w kuchni? bo jeszcze jakiś czas temu na podłodze w kadrze była jej torebka na ramie z którą wcześniej wychodziła a teraz jej nie ma

Puudeel.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"she’s talking all the time and apparently she’s been talking for 4 hours now (someone asked in the comments ‘what is she talking about)

she’s speaking korean all the time but sometimes she says ‘mind control’

she’s talking constantly, as if she was having a conversation with someone or was reading something

i’ve just heard weird sounds in the background, like some man screaming but i think she was just watching something on her laptop, but then again she’s not looking at the screen!"

cytat z bloga o Chip-Chan. Nie oglądałam ją dzisiaj tak często, więc niestety nie byłam świadkiem, ale chodzi tutaj o ten głos, który w kółko leci na jej kanale ustream czy się odezwała? Byliście świadkiem czegoś takiego?

little envy..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ok. 20.09 wstała, zniknęła z pola widzenia. Trwało to ok. 2 minut. Po czym wróciła i znowu się położyła.

seSTREET.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

śpi teraz czy jej nie ma ... bo nie widze twarzy... może się tak przykryła

somebody00.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I chyba rzeczywiście jest jej zimno.

No właśnie. Zwróćcie uwagę, że teraz jest sezon grzewczy, a u niej nigdzie nie widać grzejników etc., ale poprzez to opatulanie się kocami może czuje się w jakiś sposób bezpieczna...

Broda.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Lecimy http://www.centerfly...oludniowej.html Ona tak nie spokojnie śpi, i chyba potrzebuje kogoś kto ją pocieszy i ugotuje porządne śniadanie : ). Biedna kobieta siedzi w zimnie i nie ogarnia sama siebie, je jakieś śmieciowe żarcie i smuci. Zauroczyła mnie, ale to chyba słabość do wariatek. Będzie ciekawy performance jak wbije jej się tam ekipa z PL. Dużo białasów wpadnie do niej częstując ciepłą kawą, a potem pójdziemy szukać razem jej prześladowcy i po rozwiązaniu sprawy zabieramy do wiślańskiej schizofrenii. Mam wolny flat na pomorzu, i dość kamerek żeby przygotować przytulne miejsce w którym poczuje się swojsko. Musimy ją ruszyć, bo dla ludzi w tym stanie jest wręcz koniecznością kontakt z innymi i zmiana otoczenia. Teraz muszę tylko poszukać sponsorów, za tydzień kolęda wzruszę księdza i może potrzęsie kościelnymi sakwami : D. Zresztą chyba macie ludzie racje z tą cukrzycą (jej kończyny wyglądają jak encyklopedyczny przykład cukrzyka i przypominają osobę którą znam, opuchlizna, zaczerwienienie ---> klik), ktoś musi jej pomóc bo pod względem fizycznym to okropna choroba jeśli delikwent się zaniedbuje i nie ma obok nikogo kto zaciągnie takiego podłogowca do lekarza po recepty. Ktoś na forum zna taniego/dobrego tłumacza koreańskiego? Ze złożeniem życzeń na Seollal się raczej nie wyrobimy, ale damy radę przed Dniem Sadzenia Drzew.

Użytkownik Broda edytował ten post 30.12.2011 - 01:07

cyber_boy.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wstała po 12 godzinach snu...

EDIT: ubrała się i wyszła. Najpierw chyba pozbierała coś z podłogi do torby, później wyszła za drzwi, poustawiała te kartony, naciągnęła te linki i poszła.

Użytkownik cyber_boy edytował ten post 30.12.2011 - 00:13

Dragwen.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

ludzie, zakładam temat chipy na pewnym forum. nie będziemy już samotnymi polakami nią się interesującymi :))

Użytkownik Dragwen edytował ten post 30.12.2011 - 00:03

Broda.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ludzie, zakładam temat chipy na pewnym forum. nie będziemy już samotnymi polakami nią się interesującymi :))

Lepiej reaktywuj na 4chan, tam przynajmniej ktoś prędzej będzie znał koreański : ).

borut78.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wyszla na zakupy

jest jakis temat na 4cvhan? jakis link moge prosic?

Użytkownik borut78 edytował ten post 30.12.2011 - 00:13

Broda.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wyszla na zakupy

8 rano przed weekendem, pewnie mają coś dobrego na targu. Ciekawe czy lubi owoce morza i europejskie wino.

Gdzieś miałem w poprzednim poście link do archiwum z thred'em na jej temat... Znalazłem
--> klik
klik -->
Ps. Czytaj przyjacielu cały temat przed zadawaniem pytań : )

Użytkownik Broda edytował ten post 30.12.2011 - 00:24

Mogwai.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale się Broda napalił : )

Co do dziwnych ran na nogach, to także może być atopowe zapalenie skóry. Wiem, bo sama na to choruję, i czasami wygląda to bardzo podobnie. To też mogłoby wyjaśniać dziwne jedzenie, być może na jakieś koreańskie specjały jest zwyczajnie uczulona i woli nie ryzykować.

Broda.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale się Broda napalił : )

Co do dziwnych ran na nogach, to także może być atopowe zapalenie skóry. Wiem, bo sama na to choruję, i czasami wygląda to bardzo podobnie. To też mogłoby wyjaśniać dziwne jedzenie, być może na jakieś koreańskie specjały jest zwyczajnie uczulona i woli nie ryzykować.

Ej bez aluzji, to nie tak ; P mimo że mam coś wspólnego z tym dziwnym stworzeniem i tak dalej myślę że sprawę ostatecznie można jedynie rozwiązać pakując się w samolot z tłumaczem. Raczej lubi swoją samotność i pewnie ma rodzinę od której/która ją odcięła. Co do chorób to ciężko określić na 100% na co Ona może cierpieć, ale wygląda że nakłada się na siebie parę dolegliwości. Jedyne czego się boję to faktu ze tacy ludzie pozbawieni kontaktu z otoczeniem robią czasem bardzo głupie i smutne rzeczy, a tego na pewno nie chciał bym oglądać "LIVE". Szkoda że nie znam koreańskiego, może parę godzin rozmowy by ją skłoniło do odłączenia tego całego sprzętu i odwiedzin bliskich w nowym roku.

Użytkownik Broda edytował ten post 30.12.2011 - 14:06

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych