Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

IGotYouDancing.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem jak ona moze spać w tak niewygodnej pozycji. aktualnie u nich jest 22:10 więc.. cóż, zauważyłam że budzi się ok. 2-3 w nocy. Jakby się sprawa nagłośniła, to może by to coś dało. U mnie z angielskim/koreańskim kiepsko ;) ale jak ktoś by umiał... może facebook? znaleźć z 20 osób z jej miasta i popytać... może trafi się na kogoś kto ją zna?
ludzie, ona musi/musiała mieć jakąs przyjaciółkę, koleżankę... z kimś pisze sms'y.
jakby po prostu jak normalny człowiek, powiedziała jak się nazywa i ile ma lat sprawa byłaby łatwiejsza.

Ktoś napisał że jej dostawcą internetu jest jakaś firma. może e-mail do nich? ale wątpie by podali dane personalne jakimś obcym osobom... to niemożliwe raczej, ale spróbować można. może kogoś to za serce chwyci.
ja się boje, że ona kiedyś samobójstwo przed kamerką popełni. skoro ten psycho P ją do tego namawia, kto wie co jej strzeli.
Nawet jak jest chora, to ma przebłyski normalnego myślenia, i chyba nadal chce walczyć. że po 13 latach jej się chce...

i jeszcze jedno pytanie - niedawno spędziła chyba dwa dni z nitką i igłą, i plecaczkiem - wyszywała sobie jakieś napisy na torbie. wiadomo już coś na temat tych napisów?

Użytkownik IGotYouDancing edytował ten post 30.12.2011 - 14:27

mysia..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Broda, napisałeś, że jej ciało jest dziwnie ułożone, wskazuje na to, że nie spała kiedyś sama...
A co jeżeli te sms-y Chipi wymienia z kimś, kto mógł być tą drugą osobą?
Albo nie "wymienia". Co, jeżeli ona właśnie kogoś napastuje, hm?

Albo ostatnio taki głuuuupi pomysł mi przyszedł do głowy, jak go powiedziałam przyjaciółce, to mnie wyśmiała. Ale warto spróbować szczęścia tu. :mrgreen:

Co jeśli to ona kogoś porwała? Jeżeli siedzi tak cały czas przy tym laptopie, bo obserwuje porwanego? Wychodzi z domu by kupić mu/jej jakieś żarełko na kilka dni? Może ten cały "Policjant P" to jest zwykła glina, która węszy, bo coś podejrzewa? Jednak jeden warunek - Chipi musiałaby być chora psychicznie. A te sms, czy co tam robi na telefonie - okup? Żądanie okupu?

Trochę to chaotyczne, ale sami nie pisalibyście lepiej po trzygodzinnym robieniu pierogów. : D To tylko takie gdybanie, na 99 % nie mam z tym racji, głównie przez te cholerne filmiki, które tłumaczyłam. Porywacz by czegoś takiego nie wymyślił.

I dalej.
IGotYouDancing - pomysł z napisaniem maila do firmy odpada - ochrona danych osobowych. Co do popełnienia samobójstwa live, też się tego boję. Miałabym ją na sumieniu do końca życia. Oczywiście jakby tylko się zapowiadało, że coś sobie zrobi, wyłączyłabym kamery - nie jestem AŻ taką sadystką, bym chciała oglądać jak ktoś się zabija... :x

nienormalna.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja też założyłam konto dla tej sprawy choć czytałam o tej sprawie wcześniej. Mnie interesuje to że ta kobieta jest naprawdę "inna" chodzi mi o to że jest na pewno chora i szkoda mi jej, ale nic nie możemy zrobić tylko ją dalej obserwować i wyciągać z tego wnioski.Dziwne jest to że ona w czasie snu nie dość że kładzie się w nienaturalnej pozycji ty jeszcze ma jakieś takie jak by odruchy, i zwija się w coraz większą "kulkę" .Jak by jej była naprawdę zimno... Jeśli będą jakieś "błędy" w moim zachowaniu to przepraszam ale jestem nowa i proszę o wyrozumiałość ;)

IGotYouDancing.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

próbowałam wczoraj zasnąć w takiej pozycji, dla testu - a w życiu. nogi same mi się rozkładały razem z rękami na żabe, opcji nie ma :D może po prostu jest przyzwyczajona?

Chip Chan nie mogłaby nikogo porwać, mysiu. spójrz na nią. skóra i kości. a w zasadzie OŚCI. ma jakieś 165 centymetrów wzrostu, jest jak zapałeczka. chyba tylko pięciolatka mogłaby porwać.

ParaMonster.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy czas w pierwszej kamerce stanął czy mamy zwidy z moją przyjaciółką?? :|

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

odświeżyć : )

ParaMonster.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

odświeżyć : )

Dziena xD

IGotYouDancing.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

cóż, ja mam pytanie: czy tylko mi się tak dzieję, że na kamerce czas nie przeskakuje w sekundach, w sensie że np. 22:37:21, potem 22:37:22, tylko co pięć, albo siedem sekund? [np. 22:34:10 a potem nagle 22:34:15/17?]

somebody00.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dziena xD

Jakby zebrać wszystkie bezsensowne odpowiedzi takie jak Twoja to jak nic uzbierałyby się około 3 strony na tym forum. Więszkość z nas interesuje się tą dziewczyną ale bez przesady, ludzie, to nie jest gg. Pisz jak chcesz coś wnieść do tematu. Przepraszam za offtopic.

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dziena xD

Jakby zebrać wszystkie bezsensowne odpowiedzi takie jak Twoja to jak nic uzbierałyby się około 3 strony na tym forum. Więszkość z nas interesuje się tą dziewczyną ale bez przesady, ludzie, to nie jest gg. Pisz jak chcesz coś wnieść do tematu. Przepraszam za offtopic.

lepiej być miłym jak niemiłym

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Lepiej nie mieć ostrzeżenia za spam, niż je mieć :)

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

kwestia moralności - lepiej być miłym kulturalnym i mieć ostrzeżenie niż odwrotnie : )

Puudeel.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

kwestia moralności - lepiej być miłym kulturalnym i mieć ostrzeżenie niż odwrotnie : )

Dobra, a może przestaniecie wypisywać głupoty, tylko napiszecie coś sensownego na temat Chippi ?
żeby nie był offtopic : Dalej śpi. Nic się nie zmieniło w otoczeniu.

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja cały dzień dziś nie oglądałam - robiła coś ciekawego?

PeBeD.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobrze być miłym, ale na forum dobrze też zachować powściągliwość :)

Ja mam pytanie dlaczego u niej w domu mino trzeciej w nocy jest tak jasno?? Spałaby przy świetle włączonym w całej chałupie? To światło całkiem naturalnie wygląda.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych