Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

monika_89.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobrze być miłym, ale na forum dobrze też zachować powściągliwość :)

Ja mam pytanie dlaczego u niej w domu mino trzeciej w nocy jest tak jasno?? Spałaby przy świetle włączonym w całej chałupie? To światło całkiem naturalnie wygląda.

też się nad tym zastanawiałam ale chyba nie ma innego wytłumaczenia jak ciągle włączone światło

miss.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jakby się przyjrzeć w przedsionko-kuchni na ścianie jest jakby ogromny okrąg światła - wygląda na wywołany jakimś... reflektorem? Umieszczony byłby gdzieś za kamerą ( może nawet za oknem?). Trochę jak w studiu fotograficznym, jeśli chodzi o jej "spalnię" wygląda jakby źródłem światła było okno - intensywność światłą zmienia się w ciągu doby, widać też wyraźny cień padający na część pokoju. Światło nocą mogłoby pochodzić z lamp ulicznych, ale nie widziałam, by zmieniało się jak przy przejazdach samochodów, a ona chyba mieszka przy jakiejś ulicy, prawda?

Teraz mam pytanie, na które na 90% odpowiedz nie padła w temacie, czy jesteście pewni, ze drzwi, które są za nie prowadza do nieznanego pomieszczenia, a nie kuchni?

Próbuje jakoś odtworzyć jak może wyglądać jej mieszkanie, ale na razie mi nie idzie. : /

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz mam pytanie, na które na 90% odpowiedz nie padła w temacie, czy jesteście pewni, ze drzwi, które są za nie prowadza do nieznanego pomieszczenia, a nie kuchni?

Próbuje jakoś odtworzyć jak może wyglądać jej mieszkanie, ale na razie mi nie idzie. : /
[/quote]

ja myślałam że prowadzą do łazienki:/

IGotYouDancing.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

co do jej mieszkania, to mi się wydaje, że wyjście w kuchni to wyjście na dwór/klatkę schodową. Drzwi za nią, w jej sypialni, to pewnie kibel. Taka kawalerka. jeden pokój, łazienka, kuchnia- kto wie.

miss.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak, wyjście widoczne na kamerce w kuchni idzie na klatkę schodową, kiedy wychodzi z sypialni znika gdzieś po prawej (naszej prawej, nie jej, po jej prawej jest tylko ściana) i wchodzi po prawej do kuchni, a kuchni widzimy tylko ( jak mi się wydaje) część i odstawiam, ze nie ma ona kształtu prostokąta, a ma jakaś węższą część właśnie po prawej. Zastanawiam się, czy jest opcja, ze światło w kuchni to reflektor/mocna lampa za oknem, a część jego światła wpada do sypialny tworząc tam półmrok, ale takie ustawienie pomieszczeń jest chyba nie możliwe.

ttouch.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Po 20 naszego czasu wstała, jest w kuchni i nawet włosy związała...

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

widzieliście co ona teraz robiła? podeszła w zielonej rękawiczce gumowej do sprzątania do trzeciej kamery i dotknęła jej, ale na pewno jej nie wycierała czy coś bo to tylko chwilę trwało

ParaMonster.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Gdzie ona teraz jest, bo nie widzę?

borut78.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

PEWNIE W lazience

Dead Eve †.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dlaczego mi się nie wyświetla 3. kamerka? :/

ParaMonster.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dlaczego mi się nie wyświetla 3. kamerka? :/

Chyba jest wyłączona ;p

PEWNIE W lazience

Ale tak długo?

Użytkownik ParaMonster edytował ten post 30.12.2011 - 20:58

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

z tego co widać to sprząta w końcu

borut78.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

kamerka ta z panasonica dziala ale czasami zwieche lapie byc moze dlatego bo duzo ludzi ja oglada dodam ze mozna klikajac ogladac tylko ta kamerka bo pierwsza jest malo ciekawa..

zostaje sie ratowac 3 kamera na ustreamie

nienormalna.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Oglądał ktoś pierwszą kamerkę o 21:10 (naszego czasu) mygneło coś w pierwszej kamerce ..Coś ubranego cało na biało Niewiem czy to ona bo chwile wcześniej robiła coś w kuchni ubrana w pidżame w kratę.. ;o

Dead Eve †.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nic ciekawego na razie nie ma. Przynajmniej ja nic nie widzę... :|

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych