Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Please log in to reply
2750 replies to this topic

monika_89.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie wierze ze gdzies napisala ze ma niespodzianke, ten kto to napisal niech poda link do miejsca zrodlowego

Puudeel.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Również otrzymałam meila od Chip-Chan i pomyślałam, że można by było go tutaj dodać, przetłumaczonego przez TRANSLATORA GOOGLE, więc tekst może być troszkę nieczytelny.

Stalker koreański P policjant został po mnie 16 lat
Co zrobił musi być ujawniona
Może masowej komunikacji bada, i będzie objawione
Proszę o pomoc dla dziennikarzy lub ludzi, więcej o tym wiedzieć
Muszę tym przypadku powinny być znane na świecie
Tłumacz skrypt w języku angielskim lub japońskim, chińskim i innymi językami.
( tu już z koreańskiego)
Nadal patrol goni samochody i chimbaetneunde ohmyeo obraźliwych, ani nie widzieliście jej wcześniej, nie wiem nawet, funkcjonariusz policji.
Chimbaeteun mnie policja, to chimbaetneun zdjęcie.
(tutaj zdjęcie policjanta w radiowozie, bardzo niewyraźne)
Przejdź do głównej bramy ... solidarności guldari I zawsze jak pokazany policji geopjuneungot ... Zdjęcie iteupnida góry.
Geopjulkka pojawił się dziś w radiowozie?
Sajinim dalej podjęte w porządku chronologicznym. 7:15 .2010.05.31
(zdjęcie tunelu i samochodu w nim, nie widać rejestracji.)
Guldari yeoksina przychodzi do ...
(tutaj 4 zdjęcia, chyba w mieście, widać dużo ludzi. na jednym nie ma radiowozu, na kolejnym jest, na trzecim jest centralnie przed Chippi, a na 4 widać policjanta w środku patrzącego się centralnie w aparat)
Tu wszedł tylnymi drzwiami, podczas gdy w nowoczesny dom handlowy, poczekaj. 01:30 PM8
(radiowóz od tyłu, kolejny policjant, wydaje mi się, że obok niego siedzi policjant z poprzedniego zdjęcia)
Filmowanie twarz zasłonięta, ponieważ
(policjanci zakrywają twarze)
Absurd, ponieważ Sinchon jigudae poszedł eupnida
Ta samowola kopiąc w drzwi dla mnie bezlitośnie chateupnida jigudae.
Mam wyrzucony z jigudae przyszedł, policja jigudae kopać malryeoteupnida 이경
Naepaenggyeochyeoteupnida mojego plecaka. Jak mnie znalazłeś nadal hit radiowóz uciekł drodze wiele udział eupnida
Jak znalazłeś mnie kopać 이경 było przejście pieszych, byłem tak przerażony, pracowników mobilnych sklep telefonu uciekających ludzi i mam nadzieję, że pomoże Ci je naprawić.
Przejdźmy więc do sklepu i policji uciekł, będę
(hmm, może Ci policjanci zaczęli ją kopać ? Zdjęcia poruszających się ludzi ;))
Urzędnik Respondent poprosić o pomoc rodzinę i uciec niech policja. Stojąc w eupnida pieszych
Zostało zgłoszone policji, "zostały wysłane zdjęcia.
Jeodongne am. 5 minut spacerem od domu.
------------------------
Sinchon chimgyeongchal wymówki: Jestem pierwszy mierzei policji baetatneunde, śliny wchodzi do ust mówią, że policja baeteungeorago
Igła jest terrorystycznych faceta, który, czy co? Ponadto, policja?
Baeteumyeon wypluć z samochodu na policji oczywiście nie będzie musiał ponosić protestujących wciągany w posterunek policji
Czy otrzymam zatrzasnął jak tylko trzepak julhaengrang igły? Co więcej, chcę, żeby uciec od chimbaetatneunde?
Również zachować ten facet okładce twarz motjjikge.Obraz twarzy na 30 minut zostanie podjęta w guldari
Jak stawić czoła policji, która obejmuje usta i pluje w nim?

A więc wychodzi na to, ze Chippi była na mieście i spotkała się z niemiłym zachowaniem policjantów, przynajmniej ja tak wnioskuję.

Użytkownik Puudeel edytował ten post 31.12.2011 - 14:24

naimaD94.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hej mam prośbe bo nie wiem czy jeszcze o 16 będe mógł jak głupi (bez obrazy dla nikogo) wlampiać się w w kamerki, a więc czy ktoś byłby tak miły i na wszelki wypadek nagrałby to co się dzieje o 24 jej czasu i jakby coś się zdarzyło to wrzuciłby gdzieś do neta?

Puudeel.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeżeli Chippi ma dla nas jakąś " niespodziankę ", to wątpię, żeby było to samobójstwo. Może postanowiła zrobić coś przyjemnego ? No wiecie, zacznie się u nich nowy rok :) Chyba, że u nich jest jakoś inaczej, w co wątpię.

Imbir.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@IGotYouDancing, dlatego, że włos w kryminalistyce obok wymazu z błon śluzowych jamy ustnej jest klasycznym, standardowym materiałem dowodowym i porównawczym z uwagi na jego budowę i jednoznaczność oznaczeń.Materiał z kubeczków, łyżek i innych rzeczy zawiera zbyt wiele zanieczyszczeń substancjami trzecimi. A ponieważ dziewczyna boi się policjanta, wiec może w jakiś urojony sposób próbuje blokować znane jej policyjne metody identyfikacji.
Przychylam się do zdania użytkowników widzących w tej historii chorobę psychiczną Chipchan i zastanawiam się czy nie wchodzi tu w grę kwestia ubezwłasnowolnienia i umieszczenia kobiety w zakładzie podjęta przez dalszą rodzinę lub z urzędu przez stosowne służby, a policja próbuje po prostu wykonać swoja robotę, stad to "dręczenie "i nieustanne ucieczki. Psycho P może być najzwyklejszym funkcjonariuszem,który jej nic nie zrobił,ale chory umysł wykreował go na prześladowcę czyhającego na spadek. Może po protu facet prowadzi jej sprawę i dlatego postrzega go jako wroga.To,że policja jako urząd, a nie tylko pojedynczy działający jak wolny elektron Psycho P jest zainteresowana sprawą świadczy tłumek policjantów pod jej domem na zdjęciu zamieszczonym na forum. Na pewno nie polecieli tam dla własnej przyjemności, tylko z polecenia a sądząc po ich ilości raczej szykowali się do zatrzymania Chipchan, bo wygląda to na klasyczne zabezpieczenie drogi ucieczki poszukiwanej osoby. Pozostali w tym czasie pewnie walili do drzwi.
Jeżeli ona się ukrywa, zmienia miejsce pobytu, to tym samym ukrywa swoja tożsamość np poddaje fałszywe nazwisko. Dla policji jedyna możliwoscią potwierdzenia,że ona to osoba której poszukują jest DNA. W Korei prawdopodobnie jest baza DNA , tak jak u nas jest baza daktyloskopijna, stad dziewczyna zabezpiecza się przed wejściem osób trzecich i zebraniem dowodu na to,że mieszka w konkretnym mieszkaniu, co spowodowałoby natychmiast zatrzymanie. Po lekturze maila coraz bardziej się o tym przekonuję bo " plucie", "obejmowanie twarzy" jak nic wyglądają na próby pobrania wymazu z jamy ustnej. Chyba,że się mylę.

Użytkownik Imbir edytował ten post 31.12.2011 - 15:12

AHA *_*.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hej mam prośbe bo nie wiem czy jeszcze o 16 będe mógł jak głupi (bez obrazy dla nikogo) wlampiać się w w kamerki, a więc czy ktoś byłby tak miły i na wszelki wypadek nagrałby to co się dzieje o 24 jej czasu i jakby coś się zdarzyło to wrzuciłby gdzieś do neta?

poczekaj półtorej godziny wystarczy , wtedy sam nagrasz

Użytkownik AHA *_* edytował ten post 31.12.2011 - 14:28

#652 Gość_kaerc

Gość_kaerc.

Napisano

w archiwum 4chan znalazłem...nie ogarniam czy już ktoś publikował te linki:

http://www.webcamvue...E67&c=undefined

http://www.webcamvue...B23&c=undefined

lepsze widoki na kamerki nr 1 i 2 + fullscreen

i żeby był pod ręką:

http://www.ustream.t...&medium=6657409

kamerka nr 3

Użytkownik kaerc edytował ten post 31.12.2011 - 15:36

eve1292.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tutaj mam tłumaczenie części angielskiej jej maila, nie z translatora google. Część koreańska została przetłumaczona, bez normalnego tłumacza znającego ten język i tak nic lepszego nie otrzymamy :P

"Koreański prześladowca, cop P prześladuje mnie od 16 lat.
To co zrobił musi zostać ujawnione.
Może gdy masowa komunikacja (media) rozpatrzy tę sprawę, zostanie ona ujawniona.
Proszę, pomóżcie mi sprawić aby reporterzy lub większe grono ludzi się o tym dowiedziało.
Ta sprawa musi zyskać światowy rozgłos.
Przetłumaczcie ten tekst na inne języki."

Tak w ogóle to ten plik poprawnie działa, nie ma żadnego wirusa, a jeśli ktoś ma w miarę nowy system i zaktualizowany program Adobe Reader to nie powinno być problemów z odczytaniem.

Odnośnie tego, że Chip Chan szykuje coś specjalnego o północy... też wątpię w tę pogłoskę. Ale jako że to północ jej czasu to można popatrzeć :P

IGotYouDancing.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

20 minut do północy, jej nie ma w domu. myślę że czeka nas czarny scenariusz, czyli samobójstwo na wizji... albo... śmiałabym się jakby wróciła odstawiona jak na balangę ze znajomymi, i rozkręcili domówkę przy kamerach śmiejąc się z widzów.

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

20 minut do północy, jej nie ma w domu. myślę że czeka nas czarny scenariusz, czyli samobójstwo na wizji... albo... śmiałabym się jakby wróciła odstawiona jak na balangę ze znajomymi, i rozkręcili domówkę przy kamerach śmiejąc się z widzów.

20 minut do północy? to która jest u niej godzina? nie 22?
pewnie wyzna nam że to wszystko ściema!

eve1292.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

albo nic się nie wydarzy :P ciekawe czy chociaż wróci do domu za te 5 minut :P

limetka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wydaje mi się, że może poszła na Rynek świętowac Nowy Rok. Bo co by kobieta sama robiła o tej porze na mieście.

monika_89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

północ minęła i nic

ParaMonster.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

albo nic się nie wydarzy :P ciekawe czy chociaż wróci do domu za te 5 minut :P

No chyba nie wróci, bo już 2 min po czasie i nic. Do tego mi się kamery tną. Boję się trochę o nią. Wyszła i jej nie ma, może ktoś jej coś zrobił?

Lady Makbet.

Lady

• Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ktoś ma link do tego, że napisała o niespodziance? Może to jakaś ściema?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych