Również otrzymałam meila od Chip-Chan i pomyślałam, że można by było go tutaj dodać, przetłumaczonego przez TRANSLATORA GOOGLE, więc tekst może być troszkę nieczytelny.
Stalker koreański P policjant został po mnie 16 lat
Co zrobił musi być ujawniona
Może masowej komunikacji bada, i będzie objawione
Proszę o pomoc dla dziennikarzy lub ludzi, więcej o tym wiedzieć
Muszę tym przypadku powinny być znane na świecie
Tłumacz skrypt w języku angielskim lub japońskim, chińskim i innymi językami.
( tu już z koreańskiego)
Nadal patrol goni samochody i chimbaetneunde ohmyeo obraźliwych, ani nie widzieliście jej wcześniej, nie wiem nawet, funkcjonariusz policji.
Chimbaeteun mnie policja, to chimbaetneun zdjęcie.
(tutaj zdjęcie policjanta w radiowozie, bardzo niewyraźne)
Przejdź do głównej bramy ... solidarności guldari I zawsze jak pokazany policji geopjuneungot ... Zdjęcie iteupnida góry.
Geopjulkka pojawił się dziś w radiowozie?
Sajinim dalej podjęte w porządku chronologicznym. 7:15 .2010.05.31
(zdjęcie tunelu i samochodu w nim, nie widać rejestracji.)
Guldari yeoksina przychodzi do ...
(tutaj 4 zdjęcia, chyba w mieście, widać dużo ludzi. na jednym nie ma radiowozu, na kolejnym jest, na trzecim jest centralnie przed Chippi, a na 4 widać policjanta w środku patrzącego się centralnie w aparat)
Tu wszedł tylnymi drzwiami, podczas gdy w nowoczesny dom handlowy, poczekaj. 01:30 PM8
(radiowóz od tyłu, kolejny policjant, wydaje mi się, że obok niego siedzi policjant z poprzedniego zdjęcia)
Filmowanie twarz zasłonięta, ponieważ
(policjanci zakrywają twarze)
Absurd, ponieważ Sinchon jigudae poszedł eupnida
Ta samowola kopiąc w drzwi dla mnie bezlitośnie chateupnida jigudae.
Mam wyrzucony z jigudae przyszedł, policja jigudae kopać malryeoteupnida 이경
Naepaenggyeochyeoteupnida mojego plecaka. Jak mnie znalazłeś nadal hit radiowóz uciekł drodze wiele udział eupnida
Jak znalazłeś mnie kopać 이경 było przejście pieszych, byłem tak przerażony, pracowników mobilnych sklep telefonu uciekających ludzi i mam nadzieję, że pomoże Ci je naprawić.
Przejdźmy więc do sklepu i policji uciekł, będę
(hmm, może Ci policjanci zaczęli ją kopać ? Zdjęcia poruszających się ludzi
)
Urzędnik Respondent poprosić o pomoc rodzinę i uciec niech policja. Stojąc w eupnida pieszych
Zostało zgłoszone policji, "zostały wysłane zdjęcia.
Jeodongne am. 5 minut spacerem od domu.
------------------------
Sinchon chimgyeongchal wymówki: Jestem pierwszy mierzei policji baetatneunde, śliny wchodzi do ust mówią, że policja baeteungeorago
Igła jest terrorystycznych faceta, który, czy co? Ponadto, policja?
Baeteumyeon wypluć z samochodu na policji oczywiście nie będzie musiał ponosić protestujących wciągany w posterunek policji
Czy otrzymam zatrzasnął jak tylko trzepak julhaengrang igły? Co więcej, chcę, żeby uciec od chimbaetatneunde?
Również zachować ten facet okładce twarz motjjikge.Obraz twarzy na 30 minut zostanie podjęta w guldari
Jak stawić czoła policji, która obejmuje usta i pluje w nim?
A więc wychodzi na to, ze Chippi była na mieście i spotkała się z niemiłym zachowaniem policjantów, przynajmniej ja tak wnioskuję.
Użytkownik Puudeel edytował ten post 31.12.2011 - 14:24