Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

IGotYouDancing.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tez o tym myslałam, może jest studentką i pisze prace. I robi z nas no-life'ów, ciągle w nią wgapionych. może chce nam uświadomić, że robimy źle? trochę się to łączy. ja zauważyłam, że jej wyjścia z domu mają coś z tym wspólnego, jakby... próbowała podrzucić aluzję, że powinniśmy zrobić to samo?

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Myślę, że gdyby o to jej chodziło, to po prostu wyłączyłaby kamery. W tej historii musi chodzić o coś innego. Być może ona bierze udział w jakimś show i jesteśmy robieni w balona, a może wersja z kontrolowaniem rzeczywiście jest prawdziwa?

Użytkownik Lupus28 edytował ten post 15.01.2012 - 20:42

adele.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Myślę, że gdyby o to jej chodziło, to po prostu wyłączyłaby kamery. W tej historii musi chodzić o coś innego. Być może ona bierze udział w jakimś show i jesteśmy robieni w balona, a może wersja z kontrolowaniem rzeczywiście jest prawdziwa?

Też na samym początku myślałam, że to jakieś show, albo eksperyment społeczny czy coś. Bo w sumie przez tak długi czas nikt w tej Korei nie zainteresował by się nią? Zwłaszcza, że stawia w złym świetle policje. Chociaż z drugiej strony nie wiemy jakie panują zasady w Korei, oceniamy ją przez pryzmat naszego Europejskiego społeczeństwa a nie przez pryzmat Koreańskiego społeczeństwa o którym za wiele nie wiemy.
Póki co coraz bardziej wydaje mi się, że to jednak jakaś psychoza tej kobiety, chociaż fajnie by w sumie było jak by się okazało że to jednak eksperyment jakiś :) ale już sama nie wiem co o tym myśleć, jest to bardzo DZIWNE

Hideyoshi.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@Lupus28 Ciekawy i sensowny pomysł z tym show. Przecież znamy Chińczyków, Koreańczyków i Japończyków między innymi z ich pomysłów na show które czasami są całkowicie oderwane od normalności i przekraczają różne granice moralne. Tylko trudniej z tym co ciekawego miałoby być w nagrywanej kobiecie która przesypia większość czasu i w sumie nic innego oprócz spania i siedzenia przy komputerze się tam nie odbywa.

#770 Gość_coś_innego

Gość_coś_innego.

Napisano

Co ciekawego miałoby być w nagrywanej kobiecie która przesypia większość czasu i w sumie nic innego oprócz spania i siedzenia przy komputerze się tam nie odbywa.

Widać coś jest skoro udało jej się was skłonić do śledzenia jej 24/dobę i zastanawiania się dlaczego przyniosła koc do pokoju

Użytkownik coś_innego edytował ten post 16.01.2012 - 07:44

Hideyoshi.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Widać coś jest skoro udało jej się was skłonić do śledzenia jej 24/dobę i zastanawiania się dlaczego przyniosła koc do pokoju

Dziwię się tym którzy widzą w tym coś interesującego ;)

adele.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dziwię się tym którzy widzą w tym coś interesującego ;)

bo to nie jest interesujące, to jest dziwne.....

u skośnej jest prawie 2 w nocy a jej nie ma dziwna sprawa :D

#773 Gość_coś_innego

Gość_coś_innego.

Napisano

a czy "dziwne" nie równa się "interesujące"?

edit: na podłodze stoi "Żywiec Zdrój". Może leczy kaca?
edit2: szuka czegoś na podłodze i przewróciła "Żywiec Zdrój". Chyba go nie potrzebuje :(

Użytkownik coś_innego edytował ten post 16.01.2012 - 17:42

Sirith.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ne, kiedyś w internecie, nie wiem czy tutaj czy gdzie indziej czytałam historię o facecie który "brał udział w reality show" nie do końca o tym wiedząc. Zamknęli go chyba w jednym pomieszczeniu, nie dawali jedzenia czy środków czystości i czekali aż sam wygra coś na loteriach - w normalnych konkursach typu "wyślij sms, to wygrasz patelnie". I wygrywał jedzenie, papier toaletowy i wiele dla niego nieprzydatnych przemiotów takiech jak lampy czy zestawy kuchenne, męczył się podobno jakieś pół roku aż w końcu go wypuścili po czym bez jego zgody przewieźli w inne miejsce, i kontynuowali od początku. - Jakoś spojarzyło mi się to dzisiaj z Chipie, może ona bierze udział w czymś podobnym? Tylko że może wychodzić z domu, jedno zaczyna wykluczać drugie..podobno ktoś z forum napisał do niej maila, tylko jednego? Czy może ktoś jednak sprawdził czy na wszystkie, kolejne maile odpowiadałaby tak samo - automatycznie w formie kopiuj-wklej.

adele.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a czy "dziwne" nie równa się "interesujące"?

edit: na podłodze stoi "Żywiec Zdrój". Może leczy kaca?
edit2: szuka czegoś na podłodze i przewróciła "Żywiec Zdrój". Chyba go nie potrzebuje :(

zależy jak definiuje się słowo "dziwne" i "interesujące" :)

nie szukała nic na podłodze, sprzątała właśnie :D

Takie pytanie do tych co obserwują ją dłużej. Czy ona czasem chodzi w takim białym ubraniu i białej czapce po domu jak widać na pierwszej kamerze w prawym dolnym rogu?

Dołączona grafika

Użytkownik adele edytował ten post 16.01.2012 - 18:25

Produkcja_Chaosu.
  • Tematów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

4:30 u Chip-chan, siedzi przed komputerem. W większości gapi się na niego, czasem coś napisze. Ogólnie wchodząc dzisiaj na kamerke 3 razy, 3 razy miała inne ustawienie jej. Tj tej drugiej.

adele.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja to mam szczęście do niej. Co zajrze to ona coś akurat robi. Właśnie przyłapałam ją na wyjściu w masce. Po co ona wychodzi z domu w masce? Wychodzi tak zawsze?

Dołączona grafika

Produkcja_Chaosu.
  • Tematów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ja to mam szczęście do niej. Co zajrze to ona coś akurat robi. Właśnie przyłapałam ją na wyjściu w masce. Po co ona wychodzi z domu w masce? Wychodzi tak zawsze?

Dołączona grafika

Z tego co zauważyłam zawsze wychodzi w masce.

agulka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam wszystkich, widze że temat jeszcze się nie zakonczyl i ciagle probujecie wyjasnic ta sytuacje.
Powiem wam tyle, siedzialam przez tydzien i gapilam sie na ta dziewczyne bez przerwy. Wszyscy mowili zebym dala sobie spokoj bo ona jest po prostu chora ale ja uparcie wierzylam w to ze ona potrzebuje pomocy.
Wyczytalam zeby obejrzec film "Piękny umysł" . Więc sciagnelam i obejrzalam go bo bylam bardzo zaciekawiona tym przypadkiem.
I co sie okazalo?
Koles tak samo jak ta dziewczyna uroil sobie ze ktos go przesladuje, takze jak ona ubzdural sobie ze ma cos w rece.
Ten film pieknie ukazuje chorobe jaka jest schizofrenia.
Wiec jezeli jeszcze ktos łudzi sie ze ta dziewczyna szuka pomocy czy rozglosu to obejrzyjcie ten film.
Zmienicie zdanie tak jak ja. To jest po prostu choroba.
"Piękny umysł" - Polecam ;)

Dragwen.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

no wiesz, moim zdaniem jak oglądałaś tydzień Chipie jesteś.. gorsza od niej >.<
Ja ją przestałem oglądać po jakiś czterech dniach, stała się po prostu nudna i tylk oczasami tu zaglądam by zobaczyć ' co odkryliście'.
Według mnie jak ona do domu zaprosiła jakiegoś gościa to już dla mnie wystarczający dowód że to jedna wielka ściema i nie ma sensu już się nią przejmować.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych