Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Please log in to reply
2750 replies to this topic

AHA *_*.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no wiesz, moim zdaniem jak oglądałaś tydzień Chipie jesteś.. gorsza od niej >.<
Ja ją przestałem oglądać po jakiś czterech dniach, stała się po prostu nudna i tylk oczasami tu zaglądam by zobaczyć ' co odkryliście'.
Według mnie jak ona do domu zaprosiła jakiegoś gościa to już dla mnie wystarczający dowód że to jedna wielka ściema i nie ma sensu już się nią przejmować.

W sumie masz rację oglądanie chipie stało sie już nudne

adaeo.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jest nowy plakat na pierwszej kamerze.

adele.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no wiesz, moim zdaniem jak oglądałaś tydzień Chipie jesteś.. gorsza od niej >.<
Ja ją przestałem oglądać po jakiś czterech dniach, stała się po prostu nudna i tylk oczasami tu zaglądam by zobaczyć ' co odkryliście'.
Według mnie jak ona do domu zaprosiła jakiegoś gościa to już dla mnie wystarczający dowód że to jedna wielka ściema i nie ma sensu już się nią przejmować.

Ja ją oglądam od kilku dni i mnie już też znudziła :) nic ciekawego się nie dzieje, ona chyba po prostu jest chora szkoda tylko że nikt jej tam nie pomoże, nikt nie zainteresuje się nią w tej Korei i nie udzieli jej żadnej pomocy to jest troche dziwne. Chociaż może u nich po prostu jest to normalne i dlatego nikt nie reaguje. Ogólnie nuda nuda nuda, chociaż czasem można się z niej pośmiać jak jej spadła głowa z fotela jak zasnęła :D
Dzisiaj nowy plakat się pojawił, widzę że narysowała rysunek stopy z chipem.

Po_prostu.
  • Tematów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ja jej w ogóle nie oglądam, czasem tylko zaglądam do tego tematu, w którym nic nowego się nie wydarzyło od niemal początku trwania tematu.
Ludzie już powiedzieli wszystko, co najsensowniejsze. Podsumujmy:
Nie ma sensu interesowanie się tym, bo:
1. Gdyby było coś naprawdę na rzeczy, to już dawno zainteresowaliby się tym ludzie z jej otoczenia.
2. Nic nie zrobimy ani nie poradzimy, biernie ją obserwując i opisując swoje wrażenia z tym związane na forum.

IGotYouDancing.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz : u nas 12:07, u niej 20:07 - stała przy kartonach, i nasłuchiwała. Wyglądała na przestraszoną. Ulepszała trochę zaporę, poszła do kompa, kliknęła parę razy w klawisze, i poszła gdzieś. Nie ma jej w kuchni, do drzwi za jej fotelem też nie wchodziła.
Edit: 12:09 - podbiegła do sznurka, i chwyciła go w ręce, i zastygła bez ruchu. Ona chyba sadzi że ktoś czeka za drzwiami.

Znudziła mnie Chip-Chan, czasem z ciekawości wejdę, ale... swoją historię podważyła tym gościem od kamer i częstym wychodzeniem z domu.

adele.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chip chan sie chyba czegoś przestraszyła bo zabarykadowała drzwi bardziej niż zwykle i dodała nowe plakaty, od przynajmn iej 2 dni nie wychodzi z domu. Ogólnie nuda

tojaktotam.
  • Tematów: 1
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Czesc nauczylem sie pisac tecza

edit Yawgmoth
To teraz lekcja numer 2: naucz się pisać na temat ;)

Awgwa.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Wybaczcie, że tak późno... te znaki które Chip Chan rozwiesza w swoim domu nie nadają się odczytu, jedyne co można z tego zrozumieć to "lewa noga" - czyli prawdopodobnie jest to ta sama historia o czipie i złym gliniarzu co wszędzie.

redsoxpugie.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hej, jestem nowa. wlasnie dopiero dzis odkrylam chip chan, a nawet gdyby nie pokazala mi kolezanka to nie wiedzialabym o jej istnieniu. obstawiam 2 wersje, pierwsza to: chippie choruje na narkolepsję, a także schizofrenię. może te kamery są dla niej jakby zabezpieczeniem, może dzięki nim czuje się bezpieczna, nie wiem, to tylko takie przypuszczenia. zresztą jak wychodziła gdzieś to zawsze ubierała się w czapkę, nakładała kaptur i do tego miała maskę na twarzy. oni się specjalizują w tych maskach, fakt, ale ona no jest cholernie intrygująca.
druga wersja to: po prostu ktoś jej zapłacił, robi to wszystko dla pieniędzy. podobno została porwana w 1999, później w 2006 odkryła, że jest nagrywana, tak? hm, to czemu odkryli ją dopiero w 2011. nie wiem czy dobrze piszę, ale ogólnie coś mi tu śmierdzi. patrzyłam dzisiaj na nagranie i stała butelka z brudną wodą, dosłownie na chwilę przełączyłam na inną kartę i gdy powróciłam, butelki nie było, a stała w oddali więc w ciągu 10 bodajże sekund by jej nie zabrała, jestem pewna. tak samo teraz zobaczyłam ją dopiero po godzinie, poszła gdzieś, nie wiadomo gdzie, czemu więcej kamer nie jest włączonych? ciągle zadaje sobie nowe pytania. ciekawi mnie ona, mimo,że prowadzi nudny tryb życia :D

IGotYouDancing.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Redsoxpugie - zapomniałaś dodać, że Chip-Chan to... bliźniaczki. no może nie bliźniaczki, ale... słuchajcie, ostatnio chorowałam, i obserwowałam. Niemożliwe jest to, że raz dziewczyna jest młodziutka, raz wygląda na starsza. Trudno się zorientować, ale jak dla mnie to są dwie chip - chan. Może zabrzmi to absurdalnie, ale kiedy Chip-Chan wychodzi, może się podmieniać z kimś innym. Chyba zwariowałam, ale... ta wersja jest najprawdopodobniej prawdziwa. Chip-Chan to dwie osóbki, podobne do siebie, ale nie jest to w każdym razie jedna osoba, tyle.

lintu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Coraz bardziej zaczyna mnie to irytować. Durna, wyssana z palca opowiastka, dziwaczna kobieta, która robi tylko dwie rzeczy: śpi i przesiaduje z laptopem na kolanach... o co tu do diabła chodzi? Zastanawiam się, co ona robi na tym laptopie, praktycznie tylko siedzi i gapi się w ekran, z rzadka tylko używając myszki. Zapewne nikt nie zna koreańskiego? Bo chciałbym chociaż wiedzieć, o czym jest mowa w transmisji z dodatkowego streama z http://www.ustream.t...pt-korean-cop-p

Shi.

關帝

• Tematów: 39
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tak tylko w ramach ciekawostki :

http://zapodaj.net/1...66b252.png.html

:mrgreen:

IGotYouDancing.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Lintu: to są jej filmiki :) tworzyła filmiki, tzn... w tych filmikach było zdjęcie jakiegoś fragmentu jej starego mieszkania, i cały czas mówiła (nie wiem czy to jej głos...) po Koreańsku. :) Jakaś użytkowniczka tłumaczyła wcześniej te filmiki, i nic ciekawego, same bzdety o tym Psycho P, i tak dalej.

Julie.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam.
Zaczęłam obserwować Chippy całkiem niedawno, a dzisiaj coś przykuło moją uwagę. Któryś z użytkowników wspomniał o "M", które widać było w kamerze #2. Ja również je dzisiaj widziałam. Zauważyłam też słoneczko w prawym górnym rogu tej samej kamery. Oraz te napisy na dole - "watch time stop!", oraz "cop P No Sleep7~10pm".

„Nie możesz zmusić osoby aby była nieprzytomna tylko od 7 do 10 po południu”

cop P No Sleep7~10pm

Być może to podpowiedź, że wtedy warto ją obserwować? No i znowu nasz tajemniczy gliniarz P...
Dołączona grafika

Haaku.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Specjalnie założyłam konto by się tu wypowiedzieć.
Otóż dzisiaj przeczytałam o Chip-Chan i zaciekawiło mnie to na tyle, że postanowiłam się wypowiedzieć.
Obserwuję ją od 4 godzin, moje obserwacje?:
Na początku nic, siedziała i oglądała coś na srebrnym/białym laptopie. Sama coś robiłam co jakieś 2 minuty wracając do niej. Czasem wstawała, jadła coś. Ale jej jedzenie wygląda dziwnie. Nagle znikąd widzę miskę i ona ją bierze, zje trochę i ją odkłada i więcej jej już nie rusza. Ogółem miska wygląda na pustą. Wstała, zaczęłam ją obserwować. Zmieniła laptopa na jakiegoś czarnego z papierami na klawiaturze (Srebrny/biały ów papierów nie miał.) Z 3 kamerki cały czas słychać jakby jakaś babka mówiła. Chip-Chan zaczęła oglądać kable po prawej stronie w 2 kamerce. Nie wiem do czego one są, dużo ich. Trzymała je w ręce, obserwowała. Później położyła się, okej. Nagle znowu zmieniła pozę, usiadła. Była owinięta kocem, coś kolorowego (przypominającego myszkę) wypadło ze środka, o dziwo bardzo szybko to schowała. Jednak zdążyłam zrobić screena. Notowała też coś na kartce. Cały czas na kamerce 2 w prawym górnym rogu widniało "M" i słoneczko. Skończyła notowanie, wstała, połaziła trzymając się za włosy, w kamerce nr. 1 widać było jakby robiła skłony. Co chwilę się schylała. Weszła w pokój obok na kamerce nr.1, od około 10 minut jej nie ma. Najbardziej zdziwiło mnie tajemnicze "M", które wraz z nią zniknęło.
Weszła do pokoju w związanych włosach, uparcie czegoś szuka z kartką w ręce. Przetrzepała cały pokój, teraz majstruje przy kartonach, czyta tą kartkę. Na powrót usiadła opatulona kocem. Nie wiem czemu, ale zanim usiadła rozpuściła włosy.
Poza tym rozwiązałam własną zagadkę dlaczego ona wygląda jakby cały czas nic nie robiła. Ona pod kocem ma schowaną myszkę. Nie wiem dlaczego wcześniej tak szybko ją schowała. Dalej co chwila coś notuje. "M" nadal nie ma.

Screeny (Coraz bardziej chaotyczne, bo nie chciałam niczego stracić. Wybaczcie.) :

https://picasaweb.go...feat=directlink

@Edit : Teraz oglądałam ją z nudów na Livie. Dostrzegłam coś niepokojącego. Chip co jakiś czas spogląda poza ekran, na prawo. Zauważyłam że robi to regularnie, co jakiś czas.
Dowód: http://tinypic.pl/y05kg7jebw5z

Użytkownik Haaku edytował ten post 05.02.2012 - 19:59

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych