Specjalnie założyłam konto by się tu wypowiedzieć.
Otóż dzisiaj przeczytałam o Chip-Chan i zaciekawiło mnie to na tyle, że postanowiłam się wypowiedzieć.
Obserwuję ją od 4 godzin, moje obserwacje?:
Na początku nic, siedziała i oglądała coś na srebrnym/białym laptopie. Sama coś robiłam co jakieś 2 minuty wracając do niej. Czasem wstawała, jadła coś. Ale jej jedzenie wygląda dziwnie. Nagle znikąd widzę miskę i ona ją bierze, zje trochę i ją odkłada i więcej jej już nie rusza. Ogółem miska wygląda na pustą. Wstała, zaczęłam ją obserwować. Zmieniła laptopa na jakiegoś czarnego z papierami na klawiaturze (Srebrny/biały ów papierów nie miał.) Z 3 kamerki cały czas słychać jakby jakaś babka mówiła. Chip-Chan zaczęła oglądać kable po prawej stronie w 2 kamerce. Nie wiem do czego one są, dużo ich. Trzymała je w ręce, obserwowała. Później położyła się, okej. Nagle znowu zmieniła pozę, usiadła. Była owinięta kocem, coś kolorowego (przypominającego myszkę) wypadło ze środka, o dziwo bardzo szybko to schowała. Jednak zdążyłam zrobić screena. Notowała też coś na kartce. Cały czas na kamerce 2 w prawym górnym rogu widniało "M" i słoneczko. Skończyła notowanie, wstała, połaziła trzymając się za włosy, w kamerce nr. 1 widać było jakby robiła skłony. Co chwilę się schylała. Weszła w pokój obok na kamerce nr.1, od około 10 minut jej nie ma. Najbardziej zdziwiło mnie tajemnicze "M", które wraz z nią zniknęło.
Weszła do pokoju w związanych włosach, uparcie czegoś szuka z kartką w ręce. Przetrzepała cały pokój, teraz majstruje przy kartonach, czyta tą kartkę. Na powrót usiadła opatulona kocem. Nie wiem czemu, ale zanim usiadła rozpuściła włosy.
Poza tym rozwiązałam własną zagadkę dlaczego ona wygląda jakby cały czas nic nie robiła. Ona pod kocem ma schowaną myszkę. Nie wiem dlaczego wcześniej tak szybko ją schowała. Dalej co chwila coś notuje. "M" nadal nie ma.
Screeny (Coraz bardziej chaotyczne, bo nie chciałam niczego stracić. Wybaczcie.) :
https://picasaweb.go...feat=directlink
@Edit : Teraz oglądałam ją z nudów na Livie. Dostrzegłam coś niepokojącego. Chip co jakiś czas spogląda poza ekran, na prawo. Zauważyłam że robi to regularnie, co jakiś czas.
Dowód:
http://tinypic.pl/y05kg7jebw5z
Użytkownik Haaku edytował ten post 05.02.2012 - 19:59