Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

aDiee..
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pierwsze co wpadło mi do głowy to Illuminati i kontrolowanie nas. Dziewczyna twierdzi, że wszczepiono jej VeriChip, który jest dostępny w Korei i działa na takiej samej zasadzie jak chip RFID. Może dziewczynie został on wszczepiony, bo jest chora i rodzina czy ktoś bliski chce żeby mogli ją szybko zidentyfikować w razie czego.
A może jest ofiarą MK-ULTRA, a ten zły gliniarz to osoba, która ją torturowała... Wszczepili jej chip i teraz jest całkowicie pod ich kontrolą.
Snem może tylko oderwać się od strasznej przeszłości.
A tak w ogóle to słyszałam, że Chip RFID może paraliżować "nosicieli". Może i VeriChip ma tą samą funkcję, a to co przedstawiają nam nagrania to może nie jest sen tylko właśnie ten paraliż?

milenindra;-).
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przed chwilą wbiłam i też akurat zmieniała laptop z białego na czarny ... i nic wiecej.
Jak można cały dzień siedzieć przed komputerem!;o

Hologram.
  • Tematów: 31
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

znowu ta opętana chinka..

IGotYouDancing.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Obserwuje raz po raz. Nic nowego w sumie, ale coś się znalazło:
-mniej przejmuje się kartonami. leżą rozwalone przy drzwiach. Kompletnie je ignoruje.
-Rusza ręką pod kocem (ej, ej, bez skojarzeń, dobra? ;) ) - to tam ma myszkę. Zapewne bez przewodową, ja kiedy siedziałam na fotelu, brałam na kolana jakiś twardy zeszyt czy notes, i po tym jeździłam. ;) tajemnica braku myszki już wyjaśniona. Trzyma ją pod kocem.

Teraz siedzi przodem do kamery (choć siedziała przed chwilą tyłem i coś majstrowała przy nogach.), twarz obrócona do wejścia do kuchni. Zbolałym wzrokiem wgapia się przez chwilę w tamtą stronę, odwraca wzrok w drugą stronę, zamyka na chwile oczy, i znów gapi się w kuchnię.

Gdyby te plakaty były widoczniejsze -myślicie że można by było to odczytać? chociażby metodą prób i błędów wypisując w google translate różne słowa, może wyskoczyłyby jakieś znaczki. Dałoby się może odgadnąć parę słów, a to już coś...

Youmc123.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz ciągle siedzi przy białym laptopie,cała ubrana na czarno.

tojaktotam.
  • Tematów: 1
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

&^%&*%&(^(

edit Yaw
Wulgarny spam. Żegnaj.

Lady Makbet.

Lady

• Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak mi się przypomniała mała Chipi... Jej... Ona żyje w co raz gorszych warunkach... Bajzel ma... Straszny....

Makro.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dla tych, co dziwią się, czemu nikt jej nie pomoże, obstawiając chorobę psychiczną - w Korei opieka psychiczna jest negowana, a każdy z byle jakim zaburzeniem umysłowym jest traktowany jak trędowaty. W tym kraju nie leczy się depresji, ba - tam się ludzie nawet do niej nie przyznają, bo jest to uznawane za wstyd. Dlatego Koreańczycy nie przejmują się tą kobietą, nawet - a zwłaszcza - jeżeli jest chora psychicznie.
Przyznam, że dowiedziałam się o niej dopiero 2 godziny temu, pochłonęłam już dużo materiałów na jej temat i sama nie wiem, co myśleć. Dziwi mnie, że jej wołaniem o pomoc jest zabawa w Wielkiego Brata, przecież ona zabiła całą swoją prywatność, a właśnie o odzyskanie prywatności chyba jej chodzi. Jeżeli ma możliwość wyjazdu za granicę (ponoć ten Oficer P wyśledził ją nawet do Kanady), czemu z tej Korei nie ucieknie? Jeżeli uważa rząd Korei za skorumpowany, to niech szuka pomocy gdzie indziej. Nie wiem, czego ona oczekuje od internautów, że dokonają jakiegoś zamachu na pana P?

Ludzie chyba już powoli się nią nudzą, ale to może być fatalne w skutkach, bo ona autentycznie potrzebuje jakiejś, jakiejkolwiek pomocy.

Użytkownik Makro edytował ten post 24.04.2012 - 12:41

milenindra;-).
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Śpi sobie w fotelu. nic więcej.

Lwica.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hej! Ktoś jeszcze interesuje się Chip-chan?

Zaczęłam ją podglądać dopiero wczoraj ale z tego co zauważyłam stała się bardziej ruchliwa i chyba mniej śpi niż na samym początku?
Wczoraj ok 9:30 (jej czasu) umyła(?) twarz, ubrała się zabrała ze sobą torebkę chyba i wyszła z domu i na pewno nie było jej przynajmniej 7 godzin - wychodziła wcześniej na tak długo? Może znalazła sobie pracę ;D Nie wiem o której wróciła ale dziś widzę, że przyniosła ze sobą jakąś czarną paczkę - leży na stole. Po za tym wydaje mi się, że się przeziębiła - non stop wyciera nos i w nim dłubie :P

Mam jeszcze pytanie - dlaczego trzecia kamerka, ta ze zbliżeniem jej twarzy co chwila się rusza lewo prawo?

Dodaję parę screenów.

http://imageshack.us...chip1leave.png/
http://imageshack.us...5/chip2sth.png/
http://imageshack.us...8/25028254.png/

zelda96.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

siema, jestem grzybem Zeldą :))))
interesuję się Chip Chan od dzisiaj godz.11.25
bardzo mnie to zaintrygowało. tzn. doros sobie oglądał to co tu piszecie a ja uzupełniałam dziennik lekcyjny :D
jak to ? to one są bliźniaczkami :o

Lwica.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie, dlaczego bliźniaczkami? :D

Co prawda pojawiły się przypuszczenia, że to są dwie podobne dziewczyny, które się zamieniają ze sobą. Czasem wydaje się, że jest to młoda dziewczyna a czasem starsza babka ale... Myślę, że to jednak jedna osoba jest.
Dziś ok 9 zaś zniknęła na parę godzin, potem widziałam jedynie jak zamieniała czarny laptop na biały. A wcześniej zasnęła z laptopem na kolanach i nie obudziła się nawet gdy zsunął jej się na głowę :lol

Skąd Ci się bliźniaczki wzięły?

Użytkownik Lwica edytował ten post 08.05.2012 - 22:05

aroundtheworld.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. Chip oglądam już od kilku miesięcy i zauważyłam że ścięła włosy i wygląda tak jakoś inaczej.

http://i49.tinypic.com/bg6yl2.png
http://i49.tinypic.com/15yx3ew.png

Voldek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam.
Dzisiaj oglądając Chippie nie zastałem jej, natomiast pierwsza kamerka była dziwnie przysłonięta czymś czarnym, stożkowatym, z dwoma białymi punktami. Po kilkunastu minutach to coś poruszyło się lekko i opadło lekko na lewo. Teraz zaczęło się cały czas ruszać. Coś dziwnego się dzieje, kartony jakby bardziej zastawiają wejście niż zwykle.
Jest 8 minut po północy jej czasu.
Screen:
http://tinypic.pl/ra4nkx3woacg
http://tinypic.pl/7ui9a8s7giu1

Użytkownik Voldek edytował ten post 26.05.2012 - 16:11

Niecodzienny.
  • Tematów: 9
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Może mi ktoś wytłumaczyć co w tym takiego niesamowitego że ten temat ma aż 54 strony?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych

Google (1)