Napisano 06.08.2012 - 19:13
Napisano 06.08.2012 - 20:51
Napisano 06.08.2012 - 21:09
Napisano 07.08.2012 - 15:07
Ja ją często widuje, podczas surfowania w necie mam włączoną stronę z jej kamerkami i co kilkanaście minut zerkam. Ostatnio zauważyłam coś dziwnego w jej przypadku: odchodząc obróciła laptop tak, że było wyraźnie widać ekranNie ma jej, na profilu facebookowym poświęconym jej osobie ludzie pytaja sie nawzajem czy ktos ja ostatnimi czasy w ogole widzial. Pewnie skonczyly jej sie wydatkowane przez czas deprechy pieniadze i zrozumiala ze musi po prostu iść do pracy a nie leżeć zwinięta w kokonik
Użytkownik Śliwka edytował ten post 07.08.2012 - 14:49
Napisano 08.08.2012 - 19:09
Napisano 10.08.2012 - 10:32
Napisano 10.08.2012 - 10:43
Zrobiłam wtedy screena, chodzi o te rzeczy na ekranie?Zerkam do niej co jakiś czas. Ostatnio jak patrzę to dosyć często jej nie ma w domu, zwłaszcza zauważyłam to w godzinach nocnych i wieczornych. Teraz też jej nie ma, zostawiła laptop odwrócony ekranem do kamerki i o ile mnie wzrok nie myli to widzę zdjęcie nóg(?). W oknach, które widać na kamerce 2. są jakieś kraty, czy to po prostu takie żałuzje? Wcześniej ich nie widziałam. o.O
Napisano 10.08.2012 - 13:06
Zrobiłam wtedy screena, chodzi o te rzeczy na ekranie?
Zerkam do niej co jakiś czas. Ostatnio jak patrzę to dosyć często jej nie ma w domu, zwłaszcza zauważyłam to w godzinach nocnych i wieczornych. Teraz też jej nie ma, zostawiła laptop odwrócony ekranem do kamerki i o ile mnie wzrok nie myli to widzę zdjęcie nóg(?). W oknach, które widać na kamerce 2. są jakieś kraty, czy to po prostu takie żałuzje? Wcześniej ich nie widziałam. o.O
+kamera 3 wskazuje teraz na pomieszczenie, którego nigdy wcześniej nie widzieliśmy, chyba łazienkę...chyba przez to więcej osób zacznie ją oglądać
Zerknęłam teraz na kamerkę 2...faktycznie ma kraty w oknach o.o Kiedy ostatnio ją widziałam nie było ich.
Napisano 12.08.2012 - 20:58
Według mnie założył je ktoś inny... zrobiłam screena z ekranem pod jej nieobecność. Po zobaczeniu Twojego postu zerknęłam na kamerki raz jeszcze i dopiero wtedy pojawiły się kraty. Chippie nadal była nieobecna, a kartony były dokładnie tak samo ustawione, jak wtedy, gdy robiłam screena. Czyli według mnie nie było jej przez cały ten czas i wtedy ktoś je zamontował
Zerkam do niej co jakiś czas. Ostatnio jak patrzę to dosyć często jej nie ma w domu, zwłaszcza zauważyłam to w godzinach nocnych i wieczornych. Teraz też jej nie ma, zostawiła laptop odwrócony ekranem do kamerki i o ile mnie wzrok nie myli to widzę zdjęcie nóg(?). W oknach, które widać na kamerce 2. są jakieś kraty, czy to po prostu takie żałuzje? Wcześniej ich nie widziałam. o.O
+kamera 3 wskazuje teraz na pomieszczenie, którego nigdy wcześniej nie widzieliśmy, chyba łazienkę...chyba przez to więcej osób zacznie ją oglądać
Zerknęłam teraz na kamerkę 2...faktycznie ma kraty w oknach o.o Kiedy ostatnio ją widziałam nie było ich.
Tak. Od razu mi się skojarzyło z nogami, ale może to autosugestia, już nie wiem co to może być właściwie...
A te kraty... po co one w oknach? Skoro wychodzi normalnie drzwiami. I kiedy to się w ogóle mogło pojawić? O ile to w ogóle kraty są
Napisano 12.08.2012 - 21:25
Napisano 12.08.2012 - 21:30
Bo jest u niej ciemno. Kraty są czarne, pionowe. Gdy w Korei będzie jaśniej to zobaczyszJakie kraty, nic nie wiedzę tak na prawdę.
Napisano 12.08.2012 - 22:13
Napisano 13.08.2012 - 14:29
Według mnie założył je ktoś inny... zrobiłam screena z ekranem pod jej nieobecność. Po zobaczeniu Twojego postu zerknęłam na kamerki raz jeszcze i dopiero wtedy pojawiły się kraty. Chippie nadal była nieobecna, a kartony były dokładnie tak samo ustawione, jak wtedy, gdy robiłam screena. Czyli według mnie nie było jej przez cały ten czas i wtedy ktoś je zamontował
Tak. Od razu mi się skojarzyło z nogami, ale może to autosugestia, już nie wiem co to może być właściwie...
A te kraty... po co one w oknach? Skoro wychodzi normalnie drzwiami. I kiedy to się w ogóle mogło pojawić? O ile to w ogóle kraty są
Napisano 13.08.2012 - 14:41
Na dodatek kamerka 1 jest troszkę ubrudzona, chyba ruszała ją raz jeszcze. Bo po przestawieniu nie miała takich smug.
Zapewne sama ich nie zamontowała
Btw. przestawiła kamerkę pierwszą, widać lampkę i kawałek tego jej "krzesła", na którym siedzi, ale niestety teraz nie widać sznurka, który zostawia wychodząc.
Napisano 17.08.2012 - 10:48
Użytkownik Jimmygood edytował ten post 17.08.2012 - 10:49
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych