Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Wekelissa.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam :) Założyłam konto tutaj ze względu na zainteresowanie się Chip Chan. Jak na razie nic nie zauważyłam prócz tego że zaczęła się opatulac w kocyk. Jak na razie jej nie ma. Traci powoli widzów, ale ja nadal będę ją oglądac, bardzo mnie ciekawi jej osoba :).

SebaPopar.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy ktoś może mi odpowiedzieć na te podstawowe pytania:

Skąd lub od kogo Chip-Chan ma jedzenie skoro nie wychodzi z domu?
Skąd lub od kogo Chip-Chan ma picie skoro nie wychodzi z domu?
Skąd lub od kogo Chip-Chan ma ma pieniądze na powyższe skoro nie wychodzi z domu i nie pracuje?
Przez kogo Chip-Chan ma opłacony czynsz i media?
Kto wyrzuca śmieci z domu Chip-Chan?

Wekelissa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiem tylko, że ta Chippie ma pieniądze od rodziny w spadku, dlatego ten policjant-prześladowca ją... prześladuje i podobno wszczepił jej chip. Ale ona wychodzi z domu i może robi sobie zapasy żywności a śmiecie wyrzuca przez okno :). A nie wiemy co ona może robic jak wychodzi z domu więc pozostaje się zastanawiac i wysnuwac wnioski.

kiano.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Błagam, ludzie, nie osłabiajcie mnie. Seoul to stolica Korei. Jeśli dla kogoś to małe miasto i sądzi, że wystarczy zapytać kilka osób o Chip, żeby uzyskać jakieś informacje to... No cóż, powodzenia.

Co do samej Chip - w ciągu ostatnich kilku dni nie widziałam nic wartego uwagi. Jedyną w miarę niecodzienną rzeczą były jakieś opatrunki, albo coś takiego na stopach:

Dołączona grafika

Użytkownik kiano edytował ten post 03.10.2012 - 20:48

ceka.
  • Tematów: 3
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć co jest ciekawego w oglądaniu skośnookiej, prawdopodobnie chorej dziewczyny? Przecież to jest gorsze niż "Moda na Sukces"... do tego dochodzą komentarze typu 'Chipi założyła na siebie kocyk i dalej siedzi' hahah(rozwala mnie to).

Miskeczka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Siemka! Też postanowiłam założyć konto na forum po przeczytaniu tej historii. Nie przeglądnęłam all (mam zamiar zrobić to jak najszybciej), więc jak coś się powtórzy to sorka.

I jak, zostały przetłumaczone te napisy?
Jest coś więcej wiadomo w tej sprawie?

I w ogóle coś cicho w tym temacie :>

eXistance.
  • Tematów: 5
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Dziewczyna prawdopodobnie choruje na schizofrenię paranoidalną - chowa się przed policjantem, który rzekomo, czasami ją odwiedza. Pokazuje zdjęcia gołych stóp, gdzie rzekomo znajduje się jakiś czip - tutaj natomiast nie ma żadnego śladu, choćby jakiegoś lekkiego zaczerwienienia. Na obserwowaniu jej, straciłem jedynie czas - niestety. Chipi nie robiła bowiem nic niepokojącego, co sugerowałoby Nam, że próbuje na przykład popełnić samobójstwo na wizji z powodu swoich problemów. Wręcz przeciwnie - im dłużej ją obserwowałem, tym normalniej się zachowywała.

Użytkownik eXistance edytował ten post 22.10.2012 - 15:49

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Cześć. Ja również jestem tutaj nowa. Od dawna zaglądałam tutaj na ten topic, aż w końcu przymierzyłam się do rejestracji konta :) Szkoda że tutaj ucichło, mam nadzieję że ktoś tu jeszcze zagląda.

Co do Chippie. Dawno jej nie widziałam, może z jakieś dwa tygodnie? (Dla mnie to dawno, ponieważ codziennie do niej zaglądałam.) Ale chciałam tutaj powiedzieć, to co zobaczyłam już jakiś czas temu. Otóż bardzo zdziwiło mnie jej zachowanie, nie wiem z czego one wynikło, ponieważ nie podglądałam jej cały czas, ale gdy zerknęłam na drugą kamerkę która monitoruje jej pokój, stała centralnie właśnie przy niej, ze spuszczoną głową w dół trzymając jakby niebieską maskę (?) Z racji tego, że gdy Chip Chan wykonuje jakąś czynność, u mnie kamerki bardzo się zacinają i w górnym rogu wyskakuje literka 'M', nie widziałam dokładnie co to było, i co z nią zrobiła. W każdym razie po odświeżeniu Chippie była już ubrana w swoją słynną różową czapkę i jakiś płaszcz, a w rękach trzymała siatkę z tymi kartonami / napisami, po prostu wyszła z domu. Bodajże godzina to była czwarta koreańskiego czasu.

Coraz rzadziej do niej zaglądam, jej też z resztą coraz bardziej nie ma w domu, i właśnie bardzo dobrze. Cieszy mnie to, że w końcu do jakiegoś stopnia znormalniała.

Ameliaa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wczoraj o tej godzinie spała, teraz znowu patrzę- cały czas śpi. Koło niej leży jakiś plakat z tymi napisami. Nic ciekawego się nie dzieje.

Ameliaa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cały czas śpi, mimo, że u niej jest godzina 20.

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Wczoraj o tej godzinie spała, teraz znowu patrzę- cały czas śpi. Koło niej leży jakiś plakat z tymi napisami. Nic ciekawego się nie dzieje.

Dokładnie. Wczoraj prawie cały czas spała, teraz patrzę - też śpi. Myślałam że dała sobie spokój z tymi dziwactwami, ale znowu się zaczęło. Te plakaty.. Czyżby chciała nam znów coś przekazać?

Użytkownik ananaseq edytował ten post 03.11.2012 - 15:11

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

W sumie od 3 dni już śpi, lecz nie wiem kiedy obudziła się, bo zmieniła laptopa z białego na czarny.. Teraz tak dziwnie leży że widać jej twarz.

http://www.imagebana...9/Untitled2.jpg
Tutaj macie zdjęcie z tą twarzą.

Użytkownik ananaseq edytował ten post 04.11.2012 - 12:51

Ameliaa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A już myślałam, że znormalniała..

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hi,
I'm sorry, I feel like disturbing your thread, but please bear with me.

I'm following Chip-Chan since November 2011 till now. I saved over 2.000 webcam pictures, found several of her blogs and watched her move two times now. I put some of those collected pics online on www.flickr.com/photos/67298769@N03/sets/
I'm writing you, because I'm worried. You already noticed that she slept the last three days. I really hope she isn't sick or anything and that she's eating properly.

Like I said, I hope I don't bother you. But you are so far the only people I might be able to talk to about chip chan.
She's very important to me.

What I wanted to ask you:
Is there anyone who knows what she did the last months, when she was out all day, carrying her huge banner (now lying on the floor) with her to somewhere?

I attached a picture of her face as some sort of present for you.
Dołączona grafika

Użytkownik TianTian edytował ten post 04.11.2012 - 18:48

Mr Minio.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hello,
I really appreciate your presence and I think that you are not disturbing in any way. Quite contrary! Glad to see a foreigner interested in Chip-Chan. Unfortunatelly, I am not observing her and I never really did, but I am very interested in her case and thus I would like to know more about her. Every news is very important. Do you have any theories or info that was not posted in this thread?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych