Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Please log in to reply
2750 replies to this topic

Ice cream.
  • Tematów: 4
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

a ja tak sobie myślałam wczoraj o chippie, bo nie mogłam zasnąć, i doszłam do pewnego wniosku, pewnie głupiego, no ale jest.
poniekąd wierzę chippie. w każdym razie nie mogła sobie tej historii wyssać tak z palca. do tego te zdjęcia policjanów na jej blogu... powiem wam, cos z tymi policjantami tu jest grane. w wersję z chipem trochę trudniej mi uwierzyć. może ona sama do końca nie wie, co oni jej zrobili, i żyje w przekonaniu, że to chodzi o chip. no a może chodzić o coś innego. może ma wiekszą swobodę niż myśli, i dlatego się tak zachowuje.

ejejejej, a w tej czapeczce to chippie jest chyba xD

Dom wilków - punkt dla ciebie :mrgreen:
Jeśli to prawda, to pewnie te copy jej wmówili, że ma tego chipa. Ma go od 1999, a otrzymał zgodę FDA w 2004 roku (ciocia wikipedia tak mówi). Macie tu link:VeriChip

Tak wygląda VeriChip:
Dołączona grafika
Wielkość:
Dołączona grafika

Szczerze mówiąc...myślałam że jest większy :P

houseofwolves.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

to jest dziwne, że tak o można sobie znaleźć ten chip w necie, nie uważacie? normalnie to powinna być strefa 51 czy coś w ten deseń. co to znaczy, że oni nie chcą sie z nim kryć? nie muszą?

http://www.verichip.internetdsl.pl/ ej, popatrzcie o.o

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Że się tak kulturalnie wyrażę : O KU*WA :o Co to jest ?! Chociaż... teoretycznie to potwierdza tezę, że Chip mówi prawdę.. Ale houseofwolves ma rację... to powinno być tajne o0... i nie strasz mnie :o .
WTF
Edit : Nowy Porządek...chwila.. coś mi tu pachnie Zakonem Iluminatów :o WTF

Użytkownik Dark_Paranoia edytował ten post 28.12.2012 - 17:34

houseofwolves.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jak zaraz mi do pokoju wtargną agenci służb specjalnych to śmiesznie będzie xD

"Rewelacyjność biochipa polega na tym, że jest on bardzo niewielki – ma zaledwie 7 milimetrów długości, a mimo to mieści w sobie 250 tysięcy komponentów. Wszczepia się go pod skórę danej osoby jako implant. Pierwotnie źródłem jego zasilania była bateria litowa, jednak w razie awarii urządzenia skoncentrowany lit mógł doprowadzić do ciężkich owrzodzeń. Ostatecznie zdecydowano się więc na ładowanie biochipa dzięki zmianom temperatury ciała. Odkryto dwa miejsca na ludzkim ciele, w których wahania temperatury są tak duże, że umożliwiają ładowanie chipa. Pierwszy to czoło w okolicach linii włosów, drugi – zewnętrzna część dłoni. "

ejejejej. to czemu chippie ma w nodze. nie no, czemu ja zawsze do siebie przyciągam takie dziwne strony o.o

http://www.verichip.....pl/?page_id=14 procesor prawdy. łuhu.

Dark_Paranoia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie martw się. Odwiedzimy cię w areszcie i damy ciepły koc :mrgreen: . Albo cię odbijemy :mrgreen: . Kurczę. Chip mnie martwi. To się robi coraz bardziej pogmatwane.
Edit: A może oni testują na niej jakiś nowy rodzaj tego chipa ?

Użytkownik Dark_Paranoia edytował ten post 28.12.2012 - 17:39

houseofwolves.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wy będziecie tam siedzieć ze mną, koledzy. nie ma tak dobrze xD

ale to w sumie ma więcej ładu, bo teraz wiemy, że chippie sobie tej historii o chipach z palca nie wyssała.

Ice cream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

To jakaś polska strona Chip Chan czy co :o ? 'ONI trzymają twoje oczy na uwięzi.' - Ale kto ? Takim sam bezsens jak u plakatach Chippie-Pippie xD.
'Możemy im (komu?) się przeciwstawić, ale tylko wtedy gdy będziemy świadomi losu jaki nam gotują.' Pewnie to o Majach przed końcem świata :lol

Dark_Paranoia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:mrgreen: ja bym planowała jakby się zza krat wydostać, bo tylko czekać jak siły specjalne po nas przyjdą :rotfl: . Ja poleciałabym do Korei, wzięła ją siłą do szpitala, zbadała, dała jakiś dach nad głową, a tego, co jej coś zrobił powiesiłabym za "klejnoty rodzinne" :rotfl: .

Użytkownik Dark_Paranoia edytował ten post 28.12.2012 - 17:48

houseofwolves.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

'Sanders twierdzi, że biochip stwarza duże możliwości manipulowania reakcjami ludzi, gdyż częstotliwość, na której pracuje urządzenie, ma duży wpływ na zachowanie człowieka: „Wykazano, że przy pomocy biochipa można powodować wzrost stężenia adrenaliny we krwi. Można też wysyłać lub odbierać sygnały z pojedynczej komórki nerwowej. Umożliwi to w zupełnie nowy sposób kontrolę nad organizmem. Może on zostać użyty do wywołania wewnętrznego szoku, zmiany zachowania, pobudzenia lub wielu innych zastosowań, jednych dobrych, jednych wątpliwych, drugich złych”.'

A TO BY PASOWAŁO, KOLEŻANKI MOJE.

Dark_Paranoia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O. MÓJ. BOŻE. Ale że jak to kontrolować kogoś. Taka zabawa w Simsy ?!
To nieludzkie. Brr. Pomyśleć, że Chip jest kontrolowana...czy ktokolwiek.... :o

houseofwolves.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a ona przypadkiem tego się nie bała? i ponoć dlatego te kamerki? że chce zobaczyc czy ją kontrolują? ej, to się składa w kupę.

edit - tam jest jeszcze napisane, że to może kontrolować adrenalinę, samopoczucie. może dlatego tyle spała albo zwijała się w pozycję embrionalną i lezała bez ruchu, bo ją tak uspokoili tym chipem?

Użytkownik houseofwolves edytował ten post 28.12.2012 - 17:57

Dark_Paranoia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak! To jest bardzo możliwe. I kiedyś krzyczała przez sen, chociaż nie wiem czy ma to jakikolwiek związek...ale zwijała się, darła się, jakby ją żywcem palili (chodzi mi o mimikę twarzy, nie o sam dźwięk) aha i kiedyś coś ją bolało, bo nie spała, tylko zwijała się z bólu (?)

houseofwolves.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

pisała na tych swoich dziwnych kartkach, że boli ją brzuch i głowa, czy jakoś tak, to pamiętam. ale czemu... ej, bo tu ktos wstawiał ten wywiad z facetem, który twierdził że ma podobną historię co chippie. może na wyrywki biorą. jakiś randomowych ludzi, i testują.

Dark_Paranoia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Możliwe.. ale to MUSIAŁOBY BYĆ TAJNE .

Ice cream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Sadystyczna zabawa 'Kupy P' w żywe Simsy. Kiedyś, jak patrzyłam w grafice 'Chip Chan' zobaczyłam takie zdjęcie:
Musiałam tu wstawic, bo byl za duzy rozmiar.
Jakiś dekiel/ka załozył/a konto o nazwie 'Chip Chan' na MovieStarPlanet.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych