Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

freshage.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

houseofwolves, napisałam o tym parę postów temu. Według mnie po prostu bała się, aby ten cop czy inna osoba nie weszły oknem. Po to samo chyba zastawia drzwi kartonami, nie?

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Racja fresh, racja.
Zauważyliście, że ona mnóstwo pije, a mało je?

freshage.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z natury człowiek potrzebuje więcej płynów, niż pokarmu. Pewnie jak wychodzi, to najada się, a gdy wraca do domu to już tylko pije. Gdzieś w końcu musi jeść :)

Ice cream.
  • Tematów: 4
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Pewnie idzie się nażreć do jakiegoś McDonalda :lol. A o tym, co @TianTian mówiła, że w Korei Płd. woda z kranu nie jest pitna, i trzeba ją kupować, to trochę marnowanie kasy, ale za to herbata jest smaczniejsza :).

Zazdroszczę Chip urody. Ona jest azjatką, którą ja nigdy nie będe ;(
xD

freshage.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeśli tak jest, na pewno woda pitna jest tania jak barszcz;) Ale też wątpie, żeby w całej Korei tak było, może w jakichś wioskach owszem, aczkolwiek w stolicy nie sądzę. Ale trochę temat zmieniamy :D

Dark_Paranoia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kurde... macie jakieś propozycje, co ona robi jak tak znika ? Tak btw to mi to trochę życie utrudnia, bo muszę wstać o 4, żeby ją poobserwować :> .

Ice cream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Woda kosztuje pewnie grosze wona południowokoreańskiego xD Chodzi mi jak funt ma pensy, my grosze, dolary centy, bo nie wiem jak się nazywa to u koreańczyków :lol.

freshage.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja myślę, że najnormalniej w świecie chodzi do pracy i wykonuje pozostałe czynności... Nie pisze już blogów, nie woła o pomoc poprzez plakaty... Najzwyczajniej znormalniała. A kamery zostały może asekuracyjnie? Sprawdza sobie, jak wraca do domu, czy nikt się nie kręcił itd.

Co sądzicie?

PS
1won = 100 dzonów

Użytkownik freshage edytował ten post 29.12.2012 - 16:24

Dark_Paranoia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Fresh w sumie to masz rację. Ale jeśli jest np chora psychicznie to może mieć nawrót choroby (czy coś w ten deseń). Dlatego więc nie nudzi mi się obserwacja :mrgreen: .

freshage.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hehe, czasami można poobserwować, ale nie należy wpadać w parajonę( :) ) i wstawać o 4. rano żeby tylko zobaczyć co u niej. Ja na początku też się nią przejmowałam, ale teraz najwyraźniej wyszła na prostą.

Użytkownik freshage edytował ten post 29.12.2012 - 16:37

Dark_Paranoia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Paranoja...teraz zauważyłam związek :mrgreen: .
Ale ja i tak nie musiałam wstawać specjalnie, ponieważ mogę się pochwalić bezsennością (eh ku*wa, jak ja tego nie cierpię :< ), więc spoko. Jednakże to dobrze, że Chip zdrowieje.

freshage.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Oczywiście pewności, że zdrowieje nie ma - to taka tylko moja dedukcja :)
Też ostatnio spać nie mogę, ale na szczęście nie wkręciłam się znowu w te kamerki.
Wydaje mi się, że temat powoli się wypala, chyba że wydarzyłoby się coś przełomowego, dziwnego - szczerze w to wątpię.

Ice cream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Dzięx Fresh :))
Jeśli Vera (xD) pracuje, to ciekawe jaką ma pracę :)

freshage.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dla nas jaką ma pracę większego znaczenia nie ma - ważne, że nie śpi po 20h/dobę jak kiedyś.

Nie zdziwie się jak za parę tygodni/miesięcy kamerki przestaną działać. Tego Chip, sobie i Wam wszystkim życzę :)

Użytkownik freshage edytował ten post 29.12.2012 - 17:00

houseofwolves.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jeśli faktycznie ma jakąś pracę, to bym obstawiała na jakąś kasjerkę, sprzedawczynie, coś, co nie pozostawia żadnej roboty w domu, bo ona wraca i żyje w beztrosce, ktos biurowy by tak nie mógł

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych